reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Dlatego go też nie kupowałam :-) Spodobał mi się jako parasolka bo ma super wymiary do naszego malego bagażnika a my dosyć często z małą jeździmy autkiem.
maarta i Madzia - kupowałyście wózki przez internet?

reklama
Nineczko jesli planujesz zakup wozka przez internet to radzilabym Ci najpierw obejrzec ten model w sklepie, na zywo. Nie ma to jak wszystko samemu obejrzec i zdecydowac. Na allegro mozesz go pozniej oczywiscie zamowic bo wiadomo ze sa nizsze ceny.
Wiem cos o tym bo kupilam "w ciemno" wozek gleboki dla Amelki, gdy bylam jeszcze w ciazy i szykowalam wyprawke. Podobal mi sie tylko na obrazku bo gdy juz go dostalam bylam rozczarowana. Gdy Amelka sie urodzila doslownie nienawidzila go, plakala w nim w nieboglosy i musialam sie go szybko pozbyc co sprawilo kolejne kolopty :baffled::baffled::baffled::baffled:

Amelka z wielkim placzem dopiero zasnela a ja padam na twarz wiec zycze dobrej nocy:-)

witam ja pierwsza?????????????????????????????
no no nieładnie w niedziele sie obijac.
własnie maiałam stracie z maja - nie chce spac i koniec :no:
woli łobuzowac:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
nineczko -0 ja pierwszy kupiłam w sklepie . kolejne na allegro i nie mialam zadnych niemiłych niespodzianek. njgorssze jest to ze gdyby cos sie stało to troche wiekszy kłopot z reklamacja . a tak poza tym ceny nizsze no i dostawa do domku :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Hip hip hura! namówiłąm męża na większy wydatek na wózio :-) Na święta jedziemy do Białego to przelecę sie tam po sklepach, bo u nas tragedia :no:
Hania jeszcze na spacerówkę za mała a nam potzrebny 2w1 i to taki, żeby baaardzo się składał. No i oczywiście te za 2 tys odpadają :-D Jeszcze nie oszalałam :dry: Chyba.

Moja mała od kilku dni szaleje z brzuszkiem. Ja już nie wiem. Nie daję jej nic nowego, nie daję jabłka, mleko pije z wrzaskiem a z herbatek tylko plantex. Miała robione usg brzuszka i nic nie wykazało. Czy ten refluks może mieć takie skutki? Ale przecież cholercia już było OK :confused:

Zanudzam was ciągle jakimiś problemami ;-) Maruda jedna :-p

Witam :-)

Zrobiłam dziś przedświąteczne porządki w szafach i wywaliłam z nich w końcu stare ciuchy w których sie już dawno nie chodzi a zawsze było zal :szok: Nie wiem co we mnie wstapilo ze sie na to zdobylam ;-) Odwaliłam kawał dobrej roboty i z chęcią bym sobie trochę poleżała ale chyba tylko mogę o tym pomarzyć :confused: Amelka mi raczej na to nie pozwoli :no:

Nineczko nie mów ze nas zanudzasz bo po to tu wszystkie jesteśmy żeby wspierac siebie nawzajem w kłopotach i zmartwieniach. Ja tez zawsze żaliłam sie zmartwieniami z powodu serduszka Amelki i wszystkie mnie wspierałyście :happy::happy: Głowa do góry i oby Hanusi przeszło to jak najszybciej :tak::tak::tak::tak::tak:

Grubelku chwal sie w końcu tymi zakupami :-):-) Oby jeszcze coś tam było ciekawego jak tam pojade

Cześć dziewczyny!
Pocwalę się tylko pewnie w tygodniu bo teraz mam męża w domku i dziecię więc muszę się nacieszyć.

Natala napewno coś znajdziesz, sklepik mały dużo ciuszków tam nie ma ale trochę jest i można coś wybrać ceny zachęcające :-)

Nineczko super że będziesz miała nowy wózeczek dla Hanusi :-)

My też pierwszy kupiliśmy na allegro i zadowoleni jesteśmy - mało z niego korzystałam ale to miał byc taki terenowy a w sklepach takich nie było. A teraz mamy taką zwykłą parasolkę, miejską. I tez jest dobrze.

Porządki w szafie :zawstydzona/y: No właśnie, od kilku tygodni je robię i zrobic nie moge :-p Ale jak już się wezmę... :-D:-D:-D

jestem:-) :-) na poczatek chciałam sie pochwalić, otóż moja dziecinka zrobiła dzisiaj dwa pierwsze samodzielne kroczki:tak: :tak: :tak:
siedzimy z mezem i nie mozemy sie na Niego napatrzeć:-D :-D :-D
Nineczko mam nadzieje ze kłopot z brzuszkiem sa chwilowe, a nie dawałas jej surowego jabłuszka??? u tak małych dzieci moze powodowac ból brzuszka i biegunke.
co do wózeczków to ja swoj tez kupiłam na Allegro, jest taki sam jak wózek Madzi i tez jestem z niego baaardzo zadowolona, oczywiscie wczesniej go obejrzałam w sklepie. :-) :-) pierwszy wózeczek to baby dreams smart wielofunkcyjny, tez jest super ale niesttey był juz za cięzki bo targanie na 2 pietro nir nalezy do niczego przyjennego:no: mam go nadal, bedzie u babci:-) porzadki w szafach to trzeba u mnie zrobić;-) strasznie mi si enie chce:sick: wogóle musze wszytskie katy posprzatac a mam lenia:tak:

reklama
Dziekuje w imieniu Antosia, z ta szybkoscia to nie tak do konca, wiekszośc kwietniowych dzieci juz chodzi;-) ;-) :tak: :tak:

Do góry