reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Natala - ta twoja córcia jest niesamowita :szok: Jest najmłodszym dzieciaczkiem jakie znam, które umie korzystać z nocniczka :-) Gratulacje Amelko!!!

reklama
To bardzo fajnie Natala !!! :tak: Gratulacje dla Amelki!!!!! Mojej Julce też raz się tak zdarzyło - pamiętam jak sie cieszyłam - a teraz babcia ją uczy (mi się nie da posadzić :wściekła/y: ) ale najlepsze jest to z reguły ucieka za kanape albo wchodzi pod swoje krzesło i tam robi :szok: Potem przychodzi i daje znać że cos zrobiła.

witam wieczorowo
natala - extra . wielkie gratki dla amelki .....
maja pogniewła sie na nocnik. narazie na jakis czas odpuszczam a jak zrobi sie cieplej ostro biore sie za nocnikowanie a raczej za odwalanie pampków .
gdzie wy ??hop hop //??czyzby teraz kąpanko , karmionko i zaraz usypianko .... a ja juz laba .talalallalalal:laugh2: :laugh2:

:cool2::cool2::cool2: Dzieki dziewczyny :-) MOja corka tez mnie czasem potrafi zadziwic :cool2:

Madziu ja tez juz mam labe :-):-):-) Amelka spi, ja juz wykapana i mysle jakby tu spedzic milo samotny wieczor:confused::confused: Pewnie jak zwykle pojde szybko spac zeby sie nie dolowac i przynajmniej sie wyspac :dry:

dobranoc :happy::happy:

hej hej!! Z samego rana, tzn ja na nogach od 6 bo jestem w pracy:-) Kawunie tez juz wypiłam.
Natala super ze Amelka juz siedzi na nocniczku, ja jeszcze Antoska nie sadzam, postanowiłam z tym zaczekac do wakacji, leniuszek ze mnie ;-) ;-)
A poza tym to moje Dziecie mnie zadziwia, np ostatnio udaje psa:-) tak :tak: :tak: jak ktos puka do drzwi, to Nasza Kama oczywiście szczekaa Antek w te pędy za nią do drzwi i tez szczeka :laugh2: :laugh2: no i Tatus nauczył do czego służy pilot, mądre dziecko bierze pilota i przyciska przyciski w kierunku telewizora:-D :-D
Nineczko trzeba było pewnie wczesniej zamówic ta piłeczke na internecie, niestety mieszkamy w takim regionie gdzie dosłownie nic nie ma:-)
A długo jeszcze bedziecie musiały jezdzic na rehabilitacje??

My też już nie śpimy od 6tej :wściekła/y: Moje dzidzi rano budzi się jak w zegarku, zawsze o tej samej porze :-) A mamusia potem po całym dniu nie da rady obejrzeć zadnego filmu wieczorem bo zasypia przed tv :zawstydzona/y:

Pogoda u nas kiepska, zapowiada sie na deszcz :-( Ja dalej stan podgoraczkowy, gardło, kaszel... a fuj :sick: Mój mąż jak dziś w nocy kichnął to postawił mnie na równe nogi a Hanie tak przestraszył ze obudziła sie z wrzaskiem. chyba go zamkne w jakiejs izolatce :-D

maarta - nie wiem ile jeszcze mamy tam jeździc. Na pewno gdyby hanusia zechciala wspolpracowac to odbyloby sieb to szybciej a tak to jestesmy tam 20 minut bo mala tak sie spina, ze nijak jej weygiąć nie można :dry:

Tak wygląda moje dziecie przy jedzeniu jabłka, którego nie cierpi :-D

Jak Hania sliczniutka!!!
A Tobie i mężowi duzo zdrówka życzę! Jak moj maz był chory to spał w drugim pokoju bo tez kilka razy tak kaszlał ze pewnie i sąsiadów pobudził, nie tylko nas:-)

Witam czwartkowo!
Hania jabłuszkowo pyszną minkę ma!!! :-)

Ja dzisiaj buszuje po "wielkim mieście" zakupki jakieś trzeba by zrobić, dawno nic nie kupiłam ... :zawstydzona/y: :wściekła/y:
Zdrówka wszystkim i miłego dnia!

reklama
Dziękujemy za życzenia zdrówka :-) Ten katar mnie wykończy ale już tylko 4-5 dni i się skończy :-D

Mąż mój oczywiście "umiera" i jutro idzie do lekarza ze swoim katarem :dry: Ci mężczyźni... :-D

Ale udało się nam zaliczyć dziś spacerek mimo przeciwności losu ( hi hi ). Po 16tej zrobiło się całkiem znośnie, nawet wiatr ustał. Mój wózek znowu skręca w lewo jak szalony :dry: Kiedyś go rozwalę... :wściekła/y:

Grubelku - i jak zakupy? Udane? Pochwal się :-)

Do góry