reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Grubelku naprawde bardzo ładnie wygladasz:tak: :tak: :tak:
a fotki superowe:-D :-D usmiałam się :laugh2: :laugh2: :laugh2: no i na ostatnich to dopiero facet ma przyrodzenie, mam nadzieje Madziu ze taki juz pasuje, nie jest za mały hihihi:-D :-D :-D ???
Obejrze jeszcze pozniej zdjecia w domku bo w pracy to sprzet mam za słaby.

reklama
no i wyszło szydło z worka zem nienasycona :-D :-D :-D i mi kolezanki z bb muszą ,,ptaszki wklejac" :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
marta - pasuje pasuje :tak: :tak: :tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
potwór nie chce spac . chce do łozeczka ale sie tam wala . dzis nie popuszcze kimonko obowiazkowo :tak: nie dam sie nawet jak bedzie wyła. :wściekła/y:

Dzięki dziewczyny! :-) Mąż nie mówi miłych rzeczy to chociaz Wy... ;-) :tak: A wczoraj jak mu powiedziałam że mi się piżamka sprała to się smiał, że nie piżamka tylko mi coś urosło... :wściekła/y: Faceci!

Grubelku - ja jestem większa od ciebie :-D Ty jestes w ciąży - mnie nic nie usprawiedliwia :cool2:

Dziewczyny - wy bezecnice!!!

Swoją drogą - teraz takich rzeźb nie tworzą. Ciekawe czy dlatego, że moda się zmieniła, czy też nie ma już czego pokazywać :dry:

Jesuuuu - ja też chce inny wózek! te wasze są super :tak:

Witam z samego rana:-) słoneczko swieci aż sie zyc chce:-)
Grubelku obejrzałąm sobie wczoraj dokładnie zdjecia, są super, bardzo zazdroszcze takiej wycieczki no i tych rzeźb, zobaczyć coś takiego na żywo, szok :szok: :szok: :szok:
Nineczko i jak byliscie na rehabilitacji??? udało Ci sie kupic ta piłeczke??
Pozniej jeszcze zajrze!!! Miłego dzionka!!

witam i ja z ranka. słoneczko ah słoenczko. pranko wsatwione. mama wykąpana , dziecko sie bawi. kawka zaparzona. zaraz na psacerek .:-) pozdrawima wiosennie . :laugh2: do zobaczenia

Witam środowo! :-)

Maarta fajnie było, polecam zwiedzanie naprawdę warto ale do samych Włoch już nigdy nie pojadę. Nie lubie Włochów! :no:

Madzia a Ty ranny ptaszek jesteś :tak: I do tego pracowity ;-)

No to pa! Do napisania!

To i ja się melduję wiosennie :-)

U mnie dziecko nie śpi, kaszle a ja mam gorączkę i boli mniem gardło :sick:
Ale spaceru nie odpuszczę w taką pogodę :tak:

Piłeczkę kupilam w koncu przez allegro. Hanka znów wyła przez całą wizytę w niebogłosy aż przygłuchłam odrobinę ;-) Ta terapeutka nawet nie zdążyłą jej dotknąć :no:

Idę łyknąć kolejną szklankę aspiryny. Jest mi źle ... :no2:

reklama
Wpadlysmy zeby zyczyc z Amelka milego dzionka i prosze nie siedziec w domu!! :-):-):-) W taka pogode to grzech :tak:

Mialysmy ciezka noc i myslalam ze dzien tez bedzie taki ale jak wyjrzalam za okno to stwierdzilam ze moze nie bedzie tak zle :-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2: Amelusi chyba wychodzi drugi zab bo plakala w nocy strasznie. Cala noc bylam na strazy i smarowalam jej dziaselka :baffled::baffled: No ale mocna kawa postawi mnie zaraz na nogi :cool2::cool2::cool2:

Amelka pobila dzis swoj kolejny sukces :tak: Od 2 tygodni sadzam ja na nocnik... i nic... A dzis zrobila kupke na nim :-):-):-):-)

Do góry