reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie o poranku!

Madziu przykro że tatusia znowu nie ma :-( , ale pamietaj że my tu jesteśmy :-)

U nas też słoneczko ale w nocy był jakis mrozek - osiadł na trawie i szybach w samochodzie - mąż musiał trochę skrobać :-D :-D :-D
Wiecie my nadal bez czapki wczesno wiosennej, w Olsztynie nic nie ma :szok: Julka chodziła z babcią wczoraj po sklepach i nie kupiły, może jutro ja się wybiorę wściec się można :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Hej dziewczynk!! :-)

Madziu - nie przejmuj sie tak, my tez z Amelka zostalysmy ponownie same, ale trzeba myslec pozytywnie :-)

Co do wozkow to wlasnie Rafal (moj maz) przywiozl nam z Niemiec swietna spacerowke. Aparat mi zaszwankowal wiec podaje link do strony:
NOWY WÓZEK PLIKO P3 PEG PEREGO SPACERÓWKA W-WA!! (170973192) - Aukcje internetowe Allegro

Czapeczek jako takich tez nie ma u nas. Zaraz jade do Mragowa wiec moze tam cos znajde ciekawego :confused:

Poza tym u nas znow po staremu. Maz byl ale sie zmyl i znow trzeba sobie radzic. W piatek zaszalalysmy z Amelka na zakupach troszke :-D Kupilysmy sliczna kurteczke wiosenna :cool2:

Trzymacie sie kobitki i korzystajcie z [ieknej pogody!! Odezwiemy sie popoludniu.papapa:-):-):-):-):-)

Hi! No to obiecane kilka zdjęć:
  1. Takie mandarynki sprzedają w sklepach (z listkami, wyglądają slicznie)
  2. Widok na Forum Romanum
  3. Widok na Palatyn - mieszkali tam starozytni "bonzowie" :-)
  4. Koloseum
  5. Fontanna di Trevi - nadal zasilana wodą z jedynego czynnego Akweduktu

I ciąg dalszy zdjęć:

6. Plac św. Piotra i Bazylika
7. Pieta Michała Anioła - piękna z bliska widać każde załamanie materiłu, każdy szczegół
8. Baldachim nad Ołtarzem Papieskim - 46 metrów
9. Gruby Grubelek pod "ichnim" sądem - ciężko chodzić, trzeba d*** posadzić ;-)
10. Rzymianin :-p

I jeszcze:

11. Odbicie Stóp Jezusa w Kapliczce Qvo Vadis
12. Wnętrze Kapliczki Qvo Vadis
13. I wejście do Kapliczki - postawiono ją w miejscu gdzie podobno św. Piotr "uciekając" z Rzymu spotkał Jezusa jest to przy najstarszej drodze w Rzymie Via Appia Antica
14. Widok na Via Appia Antica
15. Akwedukty

wow facet :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D- to chyba dla mnie i dla natali :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D jak mi bedzie smutno to zajrze do tej fotki
grubelku fotki rewelacyjne a ty wcale nie wygladasz jakbys była w ciazy . pieknie wygladzasz:laugh2:

:-D :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2: :-D :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Madzia mam więcej takich no i jednego z takim konkretnym tylko ja mam tam minę że bez kija nie podchodź :szok: ale wkleje zaraz.

A! no pięknie to chyba przesada jakaś strasznie gruba się czuje... ale dzieki!

reklama
Do góry