K
reklama
K
Kinga85
Gość
czesc!
mam malo czasu ostatnimi dniami.. ciagle gosciny.
czwartkowa impreza byla boska! i trwala do 4 w nocy bede miala zdjecia ale w pn.
a wczoraj tez sie goscilismy bo rodzinka ze Szwecji przzjechala:-)
dla ciekawych zdjecia sa na blogu www.happyfamilia.blog.onet.pl
buziaki!
mam malo czasu ostatnimi dniami.. ciagle gosciny.
czwartkowa impreza byla boska! i trwala do 4 w nocy bede miala zdjecia ale w pn.
a wczoraj tez sie goscilismy bo rodzinka ze Szwecji przzjechala:-)
dla ciekawych zdjecia sa na blogu www.happyfamilia.blog.onet.pl
buziaki!
K
Kinga85
Gość
czesc dziewczyny!
no to zaczynamy wekend od nowa. poniadziałków nie lubię i mam nadzieje ze szybko mi zleci ten dzien. A dzis mam kursy do 19!
pozdrawiam wszystkich;-)
nineczko zastanówcie sie dobrze zanim zaadoptujecie psiaka hihihi wiem co tz mniec psa
no to zaczynamy wekend od nowa. poniadziałków nie lubię i mam nadzieje ze szybko mi zleci ten dzien. A dzis mam kursy do 19!
pozdrawiam wszystkich;-)
nineczko zastanówcie sie dobrze zanim zaadoptujecie psiaka hihihi wiem co tz mniec psa
witamy po weekendzie Kinga miłego dnia....długi bedzie..
Nineczk c d pieska to i ja mam ze schrniska;-) jest super!!
a skad tego pieska adoptujesz? bo jezeli z Bystrego pod Gizyckiem to daj znac hehe ja bardzo dbrze tych ludzi znam.... współpracuje z nimi w pracy... a pwiem ze schrnisko pierwsza klasa...
Nineczk c d pieska to i ja mam ze schrniska;-) jest super!!
a skad tego pieska adoptujesz? bo jezeli z Bystrego pod Gizyckiem to daj znac hehe ja bardzo dbrze tych ludzi znam.... współpracuje z nimi w pracy... a pwiem ze schrnisko pierwsza klasa...
nineczka
Fanka BB :)
Pieska miałam adoptować aż spod Tarnobrzegu ale nie wypaliło. W ostatniej chwili znalazł się, ktoś kto mieszkał bliżej i wziął psinę. Dziś dzwoniła moja siostra i najprawdopodobniej (znów nic pewnego na 100% ) za tydzień - w weekend - jadę po ... pinczera Piękne toto za bardzo nie jest ale idziemy z mężem i Hanią na kompromis. Ja za bardzo nie chciałam mieć psa - u rodziców zawsze był jakiś i pies i zawsze jamnikowaty albo jamnik (never jamnika!). Marcin nigdy psa nie miał i marzy o czworonogu, Hania w pieskach zakochana na amen. Ja nie chcę dużego, bo się takich boję i dość często wyjeżdżamy, lepiej żeby miał krótką sierść (na jamnika krótkowłosego mała nie kichała) no i nie chcę psa na podwórko, bo mi ich żal. Marcin chciał po prostu psa. Pinczer trafi się niechcący - sąsiadka siostry musi go oddać. Pasuje mi idealnie ;-) Ma rok i dwa miesiące, trening czystości za sobą (tylko Hanka będzie mi obsikiwała podłogi ), nie szaleje jak zostaje sam, lubi dzieci, mało szczeka i nawet ma rodowód ale na wystawy sie z nim nie wybieram Mam nadzieję, że tym razem wypali. Oto nasze ewentualne szczęście - nieszczęście
A poza tym wszyscy zdrowi. Ugrzęzłam w słoikach i stąd moja słaba frekwencja na BB. Macie może jakieś sprawdzone przepisy na przetwory
A poza tym wszyscy zdrowi. Ugrzęzłam w słoikach i stąd moja słaba frekwencja na BB. Macie może jakieś sprawdzone przepisy na przetwory
K
Kinga85
Gość
nineczka fajny piesek ja osobiscie nie lubuje sie w pinczerach bo są złośliwe
u nas też wszyscy lubimy psy ale jednak poczekamy aż Filip podrośnie:-)
jeszcze mi tereaz tego by brakowało aby sie psem zajmować hehe
pozdrawiam
u nas też wszyscy lubimy psy ale jednak poczekamy aż Filip podrośnie:-)
jeszcze mi tereaz tego by brakowało aby sie psem zajmować hehe
pozdrawiam
reklama
Nadie
moje serduszko
mazury jak fajnie!!!!