reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy do wspólnego spędzania czasu

czesc Dziewczyny

tez miala bym ochote wspolnie spedzic czas, z dziecmi lub nie. Szkoda ze teraz troche aura nie dopisuje... a ja jeszzce mam miesiac do porodu - mam jednak nadzieje ze w razie czego bede mogla sie dolaczyc to uroczych Mamus?
pozdrawiam
ania

reklama
Wznawiam wątek:-))
Mój synek ma teraz 1 rok i 2 miesiące..może byśmy coś razem porobiły z dzieciakami lub same:-)

hey. zależy co byś chciała robić z dzieckiem lub bez ;-) może coś więcej o sobie napiszesz??
Moja młoda ma ponad 2 lata, mieszkam na obrzeżach CK

Ja na co dzień siedzę z synkiem w domku. Czasem chodzę na fitnessik żeby się trochę zrelaksować, ale to troszkę mało. W Kielcach nie mam zbyt wielu znajomych, bo większość ze szkoły średniej porozjeżdżało się po świecie, a na studiach ludzie byli z poza Kielc. Ja jestem rocznik 81 lubię poznawać nowych ludzi i próbować nowych rzeczy wiec jestem otwarta na propozycje, może być wspólne wyście na basen na piwko, spotkanie si z dzieciakami w parku....

Hej dziewczyny jestem tu nowa. Ale zastanawiam się czy doszło juz kiedyś do jakiegoś spotkanka:-). Właśnie zaczął mi się urlop, mam 5-letnią córę, i jestem w 11 tyg ciąży z drugim dzidziusiem:happy2:. Czasem dni mi lecą na takim lenistwie, że potem mam wyrzuty sumienia. Z chęcią spotkam się z mamuśkami, mieszkam bliziutko Kielc, bo w Cedzynie:-)

A MOŻE SĄ JAKIES PRZYSZŁE MAMY KTÓRE MAJĄ NADMIAR WOLNEGO CZASU I CHCIAŁYBY POGADAC NA FORUM ,A MOŻE KIEDYŚ PRZY KAWIE? STRASZLIWIE SIĘ NUDZE SIEDZĘ CAŁYMI DNIAMI W DOMKU, JESTEM NA CIĄŻOWYM ZWOLNIENIU:tak::-)POZDRAWIAM CIEPLUTKO:-D

reklama
Do góry