reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
WITAMY KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nareszcie weekendzik!!!!!! Szkoda tylko że trzeba isc do pracy:baffled:

Nineczko pieseczek przesliczny. Trzymam kciuki oby trafił doWas. Aleeeeee bedzie u dobrze:tak:

Kinga sym rosnie jak na drożdzach! Męznieje z dnia na dzień .

A my w końcu doczekalismy sie pierwszego zębusia jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!
A to fota z wypadu do znajomych. Nel z najlepsza kolezanką ;-)

Ostatnia edycja:
Kucia - ale one do siebie podobne :szok: Śliczne dziewczynki!
kinga - a na czyj koncert się wybierasz?
Piesek od wczoraj jest u nas :-) Wabi się Niutek i jego właścicielka bardzo prosiła, żeby imienia mu nie zmieniać. Z Hanią zaprzyjaźnili się na śmierć i życie. Chodzą jedno za drugim, razem siedzą pod stołem :)baffled:) i walczą o nas :sorry2: Niutek do mnie na kolana - Hania już się pcha, Niutek na kanapę - Hania za nim. Normalnie zrobiła się zazdrosna. I po jednym dniu miuszę stwierdzić, że nasza prywatna dogoterapia działa! Hania zaczęła gadać :-) Po swojemu ale już coś więcej niż "mama" i "tata" :tak:
Kilka fotek z pierwszego dnia Niutka w naszym domku:
1-ja też chcę na kolanka!
2-buzi
3-tańczymy Niutek, tańczymy!
4-hmmm :baffled: Przedrzeźniamy Niutka
5- książę w całej okazałości ;-)

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    70,2 KB · Wyświetleń: 17
  • 2.JPG
    2.JPG
    77,3 KB · Wyświetleń: 18
  • 3.JPG
    3.JPG
    82,9 KB · Wyświetleń: 19
  • 4.JPG
    4.JPG
    90,5 KB · Wyświetleń: 21
  • 5.JPG
    5.JPG
    79,9 KB · Wyświetleń: 19
witam:)

Kucia twoja córeczka jak sie zmieniła już:) coraz wieksza jest a jakie ma włoski sliczne:happy: ładne zdjecie!
nineczko my bylismy na koncercie rockowym COMY :) wyszalałam sie na maksa!
Fajna sesja zdjeciowa z psiakiem hehe :-)

pozdrawiam!

Kucia Nelusia z koleżanka jak siostry wygladaja;-):tak:
Kinga Filipek rosnie jak na drżdzach, juz taki powazny z niego chłopczyk hehe, nasze dzieciaczki dziecmi sie staja a nie bobaskami;-)
Nineczko zdjecia super, kolejny raz powtarzam, ze chałupka super, bardzo mis ie podoba jak domek urządziliscie a psina sliczna...
a ja w pracy, przerwę sobie zrobiłam. Szczerze mowiac to najchetniej na plaze bym poszła hehe Antos w porzadku, sam w koncu na kibelek zaczal siadac, sa postepy, w ciagu dnia bezpampkowi jestesmy, nakładam mu na noc, niestety bardzo duzo siusia no i czasami jak gdzies wychodzimy bo zdaza mu sie zapomniec;-) a tak to sam siada, robi co trzeba, nawet pupcie nauczył sie sam wycierac, a co.... duzy juz chłop z niego:tak::-D

Siemaneczko !

Maarta WIELKIE GRATKI DLA ANTOŚIA :-):-) Dzielny z niego chłopczyk jak juz siada na nocniczek !!!!!! Marze aby uwolnić sie wreszcie od pampresiaków :sorry2:

Nineczko co tu dużo pisać foteczki przecukierkowe !!!!!! A Niutek cóż.... kochana z niego psinka i widać że szybciutko się zaklimatyzuje oj tak !!!!! Hania widac w siódmym niebie !!!!! Oj bedziesz miała wesoło teraz bez wątpienia oj tak ! Czekamy na jakieś nowe historyjki :tak::tak::tak:

Kurcze ciekawe co sie dzieje z resztą dziewczyn :-:)-:)-( Smutne że ich nie ma z nami :-:)-( ciekawe dlaczego .....

U nas powolutku. Moje serduszko ząbkuje:laugh2: dolna jedynka jest już widoczna.
Kochane jak macie jakieś fajne pomysły na obiadzik dla 9 miesiecznego bobasa prosze o porade plisssssssssssss. Co podawać zamiast słoiczków :confused: Co wy podawałyście w tym 9 tym miesiacu :confused::confused::confused: Czas spać jutro tez jest dzień.

Dobranoc........... kisssssssyyyyyyyyy

Czesc dziewczyny!

U nas pomalutku jakoś leci. Ja chodze na kursy, Filipek siedzi z babcią a mąż praca praca... teraz dom bo chory biedak.
Filip woła nam ładnie na nocnik z czego sie bardzo z mężem cieszymy:happy: w nocy też nie sika tylko od razu jak sie przebudzi to woła siusiuu mama i leci do łazienki!:-) dumna z synka jestem jak nic.

marta widzę że u was też postępy z załatwianiem Antosia:happy: ciesze sie!
kucia gratulacje ząbkowania Nelci:happy: A co do jedzienia dla małej to moj Filip jak mial 9miesiecy to jadł prawie wszystko to co my. nie cackałam sie hehe

buziaczki dla was***

No szkoda że nie ma z nami reszty dziewczyn:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kucia zupę możesz podawać małej taka jak dla was tylko bez smietany, ziemniaczki z mięskiem, ryz , owoce, kisielek :happy:
ja naprzykład jak robiłam zupe to dla Filipka przekładałam w słoiczek i wiedziałam że tyle może na pewno zjeść:) doprawiałam mniej przypraw jak dla nas. Filip wsówał niesamowicie hehe zwłaszcza rosół i zupe warzywną:)

Do góry