reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga - śliczne zdjęcie!
Ja swoje powstawiam jak wrócę z Giżycka - czeka nas kolejna wizyta u alergologa. Bez sensu ta kontrola, bo ani diety nie trzymamy ani leków nie podajemy no ale bez niej lekarka nie da skierowania na testy a te jednak na wszelki wielki chcę zrobić.
Do zobaczenia po południu!

reklama
siemaneczko !!!!!!!!!

Kurcze jak mi czas leci !!!

Na początku KInguś spóźnione ale najszczersze !!!!!
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE Z OKAZJI URODZINEK :-):-):-):-):-).
Jak impreza udała sie ??????
Fotka wybuchowa super!

Nineczko koniecznie napisz co wyszło u alergologa.

Foteczki wysle poxniej kurcze coś mi się zawiesza komputer.

Pozdrowionka for all

Witam!
nineczko napisz jak u tego arelgologa.
kucia dziekuje za życzonka bardzo mocno! :happy:

czekamy na wasze foteczki dziewczyny! :tak:

Ja dziś miałam zaliczenie z angielskiego i udało mi sie!!!:-) jutro ostatni dzień kursu i do konca tygodnia wolne! jupii
Przyjezdza rodzinka ze Szwecji wiec bedzie na pewno goscinka na dniach.
A w czwartek mamy impreze w domu jak narazie potwierdziło 12 osób.. :)
Buziakuje was i pozdrawiam
wracam do moich chłoapków;-)

Obiecane fotki :-)
Po wizycie u alergolog: 10.grudnia mamy testy skórne na alergeny pokarmowe a wiosną też skórne na alergeny wziewne. Pani doktor poleciła nam wyjechać z dzieckiem nad morze. Szkoda tylko, że nie dodała za co :baffled: Dostałyśmy robioną maść, ketotifen i lipobase do smarowania oraz balneum hermal do kąpieli. Ma jeść normalnie, bo zdaniem pani doktor to alergia wziewna i ewentualnie kontaktowa. Poczekamy na testy i wtedy więcej się dowiemy.

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    28,8 KB · Wyświetleń: 24
  • 2.JPG
    2.JPG
    29,2 KB · Wyświetleń: 22
  • 3.JPG
    3.JPG
    32,4 KB · Wyświetleń: 20
  • 4.JPG
    4.JPG
    30,2 KB · Wyświetleń: 22
  • 5.JPG
    5.JPG
    30,2 KB · Wyświetleń: 23
Bez sensu to wstawianie tylko 5 zdjęć na raz :dry:
Zapomniałąm tylko zrobić foto Hani pokoiku ale to tylko małe pomieszczenie, w którym stoi jej komoda i łóżeczko więc nie ma co oglądać ;-)
P.S. Sorki za bałagan :sorry2:

Załączniki

• 6.JPG
    6.JPG
    30,3 KB · Wyświetleń: 22
  • 7.JPG
    7.JPG
    31,1 KB · Wyświetleń: 21
  • 9.JPG
    9.JPG
    20,8 KB · Wyświetleń: 19
  • 8.JPG
    8.JPG
    59,8 KB · Wyświetleń: 20
  • 10.JPG
    10.JPG
    24,3 KB · Wyświetleń: 19
Nineczko !!!!!!!!!!!!!! Gratuluje dobrego gustu !!!!!! Mieszkanko urządzone z klasą :tak::tak::tak::tak: Kurcze marzy mi się własny domek fuul przestrzeń w końcu wiesz że zyjesz.... ech ale się rozmarzyłam jak patrze na te fotuy wyobrażam sobie ile pracy i siły w to włozyliście. TYMBARDZIEJ GRATULUJE !!!!
Naprawde jestem pod wrażeniem wystrój cieplutki
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HANIULA PEWNIE CZUJE SIĘ JAK W RAJUUUUUUUU !!!!!!!!!!!

I obiecane nasze fotki

Ostatnia edycja:
Nineczko piekny dom;-) bardzo mi sie podba:tak: nareszcie na swoim:-) zazdrszcze.... a my nadal na etapie prjektu stoimy:-(
Kucia fotki extra:tak:
a po żaglach super... zyje, reszta załgi też:-D wklejam kilka fotek:

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    750,7 KB · Wyświetleń: 16
  • kapiel.jpg
    kapiel.jpg
    420,8 KB · Wyświetleń: 17
  • kapiel2.jpg
    kapiel2.jpg
    899 KB · Wyświetleń: 16
  • 1.jpg
    1.jpg
    605,3 KB · Wyświetleń: 16
Maarta ale sie naśmiałam z Antosia w kibelku ahahahahaahahah:-D:-D:-D:-D
CZADOWA FOTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Wypad tez widac niczego sobie zazdroszcze Super !!!!!!!!!!!!

HEJ HEJJJ !!!

nineczka mieszkanie macie bardzo ładne! duże i ładnie urządzone:) jeszcze tylko na zewnątrz widze ze musicie porobic:) Sliczne mieszkanie! zadowolona jestes co? ile macie tam pokoi? mozecie jeszcze sobie dzidziusia teraz zrobiić bo tyle miejsca!:-)
kucia córcia rosnie jak na drożdzach:) sliczna jest, fajne zdjecia!
martaa widze ze zadowolona jestes z rejsu:) fajne zdjecia, a Antoś w bidecie wygląda rewelacyjnie hahahah posmiałam sie:-D

buziaczki dla was dziewczyny*** pozdrawiam mocno!
U mnie ok, zaraz ide na kurs:) a jutro mamy impreze w domu na co najmniej 15osób:) nie wiem jak sie pomieścimy haha.

miłego dnia!

reklama
Dziękuję dziewczyny za komplementy pod adresem mojego domku :zawstydzona/y::-) Aż się zaczerwieniłam. Jeszcze dużo pracy przed nami. Na razie zrobiliśmy dół - pokój, kuchnię, jadalnię, łazienkę i garderobę, w której chwilowo mieszka Hania. Zostbólała do wykończenia góra - 4 pokoje i łazienka. O ogrodzie nie wspomnę ale to już praca na lata całe.
Dziś przyjeżdża brat mojego męża z dziewczyną. Ma pomóc Marcinowi w ogrodzie i wykończyć jeden pokój na górze, żeby było gdzie umieścić gości.
Kinga - duża impreza ci sie szykuje. Znam ten "ból". U nas w piątek i sobotę dwie parapetówki. Na pierwszej będą znajomi z pracy - kilkanaście osób a w sobotę "ciotostwo" i moi rodzice. Nas i szwagra z dziewczyną nie liczę. Roboty huk :szok: Dziś pekluję z mamą mięsko, warzywka już gotowe ojojoj...
Kucia - Nelusia przepiękna! Taki słodziak malutki :tak::-) Z ciebie ładna mamusia :-)
maarta - zazdroszczę wypadu na żagle. Wypoczęliście pewnie za wszystkie czasy.Antoś uroczy! Super miejsce na kąpiel :-D

Do góry