reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Filipek jak filozof ;-):-) Ależ z niego będzie przystojniak :tak:

A my już na własnych śmieciach :-) Od poniedziałku się kręcę i sprzątam i przestawiam... Trochę jeszcze drobiazgów do zrobienia ale to już pikuś - dziś pierwszy obiadek we własnym domku :-)
Czekam na kuriera z odkurzaczem, bo podłogę myłąm już chyba 200 razy ale tego pyłu bez porządnego odkurzacza nie zmyję. Po południu przyjdzie tata poprawiać meble w łazience - przysłąli nam za duże, choć były robione na zamówienie i dokłądnie podaliśmy wymiary... Ech... Ale to drobiazgi.
Pzodrawiamy i odezwe się jutro!

nineczko ale fajnie że juz na swoim jestescie!!!!:-)
musisz koniecznie jakies zdjecia porobić i nam pokazac ;-):tak:
buziaczki i powodzenia w porządkach i układaniu! :-)

Nineczko super:tak:w kńcu:tak: jak sie troszke urzadzicie na zdjecia czekamy;)
Kinga Filipek cudny:tak:
Kucia czekamy na zabki:tak: u mnie Ants ptwornie sie slinił a z temperaturka mu wyszły pierwsze 2 zabki późniejsze bezobjawowo:tak:
A ja jeszcze jutro do pracy a w piatek ran na rejs... wyczarterowłąm fajny jacht tylk bawy małe mam b zabieram niedoświadczną załge i wszystk bede musiałą sama robić:-( n mze troche pomga, wracam w niedziele, krotko ale ja uwielbiam żeglwac i z każdeg dnia sie cieszę:tak:

Siemeczka Kobitki !

Fajnie że się odezwałyście :-) do naszego forum wróciło zycie :-D.
Ja własnie szykuje się do odlotu do wyrka dzionek min.ał szybciutko. Dzsiaj
byłam z Nelusia u Lekarza. Kurcze nie posiadałam się ze szcześcia jak usłyszałam że napiecie mieśniowe powolutku mija. Zresztą serduszko moje smiga już na dywanie sama ruchem partyzanta ale zawsze to coś. Także dzien był całkiem przyjemny mimio pogody do d... Czy to koniec lata :baffled:

Nineczko no wielkie gratulacje !!!!!! Nie ma jak to na swoim !!!!!:-) Super ze juz się wprowadziliście!!!!! Haniula zadomowiła sie juz ?

Maarta ale Tobie dobrze!!!!!!!! Wypoczywaj kochana załoge zagoń do roboty !

Kinga jak zakupy ???? Pochwal nam się tu zaraz !!!!

Spadam do wyrka. Kolorowych snów for all !!!!!!!!!!!!!

Hej Laski :-)

Nineczko wielkie gratulacje dla Was!! Super, że jesteście na swoim i w końcu sami :-D Chociaż mieszkanie z rodzicami nie jest takie złe to ma swoje minusy... coś o tym wiem :-D:-D

Kinga co tam kupiłaś?? Filipek coraz ładniejszy się robi. Duża buziula dla niego.

Kucia widzisz wszystko się dobrze kończy, jeszcze trochę i zapomnicie, że Nelusia w ogóle coś takiego miała. Dawno jej nie widziałam, a na pewno już duuuzia:happy:

U nas wszystko super. Wesele było po prostu ekstra, nigdy jeszcze nie byłam na tak fajnym. Wybawiliśmy się za wsze czasy aż straciłam fleki w obydwu butach :sorry2::sorry2: Ale co mi tam... tańczyłam na bosaka :-D:-D Amelka tez się świetnie bawiła tylko potem nam się pochorowała, bo biegała za dziećmi po sali, a potem na taras i ją obwiało. Na drugi dzień gorączka 40 stopni. na szczęście trwało to tylko do poniedziałku, a ja dostałam 3 dni opieki, więc dopiero dziś idę do pracy :-p:-p
Jutro lub pojutrze jedziemy zamówić obrączki, alkohol i wybrać garnitur Rafałowi na nasz ślub :-):-):-) I może w końcu znajdę jakieś dla mnie buty, bo szukam już miesiąc i nic mi się nie podoba.

Miłego dnia dziewczynki.

Załączniki

• DSCF2548.JPG
    DSCF2548.JPG
    24,4 KB · Wyświetleń: 11
hej!:-)
Dzis od rana mam zabiegany dzień bo są moje urodziny;-) Na 12 idę na kurs a potem juz w odmu bedziemy opijać i sie bawić.
Wszystkim zycze miłego dnia i lece na sniadanie:happy:
buziaczki!

Kinga - sto lat! Miłej zabawy na urodzinkach!
2.gif

Dziękuję dziewczyny za gratulacje :tak: Zdjęcia wstawię jak tylko odzyskam aparat - został u moich rodziców.
maarta - jak ja ci zazdroszczę tego żeglowania :sorry2: Ja nie umiem, w sumie raz płynęłam żaglówką i to bardzo króciutko ale do wody ciągnie mnie, że hej. Własna żaglówka to marzenie mojego taty - żeglarza teoretyka :laugh2:
Natala - śliczna z was para! Chwal się zakupami przedślubnymi!
Kucia - cieszę się, że z Neluszki zdrówkiem lepiej. Pokaż nam jakieś jej nowe foteczki :tak:

dziekuje nineczko:-)! urodzinki juz za mną, było bardzo fajnie.

marta100 oh jak fajnie masz z tym żeglowaniem! pozazdroscic:) zrob zdjecia!buzka
natala ładna z was parka :) jak zakupy?

pozdrawiam

reklama
Do góry