reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie Kochane :sorry::sorry:
Nie będę sie tłumaczyć i przepraszać po raz kolejny, bo nie mam dobrej wymówki... :no:

U nas jakoś leci. Amelka rośnie jak na drożdżach, mówi już wszystko i buzia jej sie nie zamyka, mamy dużo śmiechu.
Ja poszłam do pracy... :laugh2::laugh2: W biurze rachunkowym.
Rafał znów za granicą... :-:)-( Oby do wesela i wszystko wróci do normy.
Przy okazji witam wszystkie nowe Mazurskie Mamy :tak::tak:

pozdrawiam was wszystkie serdecznie
kilka naszych fotek na wypadek gdybyście o nas zapomniały ;-)

Załączniki

• DSCF0441.JPG
    DSCF0441.JPG
    152 KB · Wyświetleń: 19
  • DSCF2365.JPG
    DSCF2365.JPG
    25,9 KB · Wyświetleń: 16
  • DSCF2405.JPG
    DSCF2405.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCF2428.JPG
    DSCF2428.JPG
    115,9 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Natala! Kopę lat ;-) Miło was znowu widzieć! Widzę, że pracujemy w podobnej branży :cool2: Już niedługo będziesz miała Rafała przy sobie, zaraz ślub, ledwie 3 miesiące - czym to jest wobec wieczności :-D

Ja właśnie próbuję uśpić małą ale ona sienie poddaje :dry: Dopiero wróciłam z budowy i nawet nie miałam kiedy wziąć prysznica - cała jestem w farbie. W tym tygodniu kończymy malowanie, w przyszłym panele i jak dobrze wyjdzie - przeprowadzka!
Jutro idę po kontakty, włączniki światła i dzwonek do drzwi - mąż napisał mi co i jak jak krowie na rowie :sorry2:
W przyszłym tygodniu mam urlop, bo rodzice jadą na wakacje i nie mam z kim zostawić małej - pobyczę się trochę i może bliżej poznam dziewczynę mojego szwagra - przyjeżdżają na tydzień.

Ależ się rozmachałam :shocked2: Uciekam, bo muszę jeszcze wysłać siostrze zdjęcia z budowy.
Miłego wieczoru!
maarta 100- ty dezerterko!

Nineczko super, że juz nie długo idziecie na swoje!! Ogladałam zdjęcia Hani. Jaka juz duża i sliczna :-) Z operacją żadnych zmian.... nadal czekamy jak na zbawienie :-:)-(

Dziewczynki witajcie;-) Nineczko oczywiscie ze swoje miejscówki poznaje hehe;-) trzeba było si eodezwac wczesniej, moze bysmy sie spotkały.... teraz to ja juz raczej wyjezdzac nigdzie nie bede;-)
Natala witaj.... szkoda ze bez zmian, ze jeszcze na operacje czekacie, kciuki caly czas mocno trzymamy....
Ale jakie Piekne Pannice Wam porosły hehehe:tak: sliczności.
no to i ja wkleje kilka fotosów z wakacji

Załączniki

• Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    402,1 KB · Wyświetleń: 18
  • 1.JPG
    1.JPG
    247 KB · Wyświetleń: 23
  • Obraz 072.jpg
    Obraz 072.jpg
    482,7 KB · Wyświetleń: 16
  • Obraz 066.jpg
    Obraz 066.jpg
    335,9 KB · Wyświetleń: 19
  • Obraz 114.jpg
    Obraz 114.jpg
    520,6 KB · Wyświetleń: 17
no i jeszcze dwa

Załączniki

• Obraz 082.jpg
    Obraz 082.jpg
    557,4 KB · Wyświetleń: 19
  • Obraz 150.jpg
    Obraz 150.jpg
    363,1 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
Antoś taki przystojniak :tak: Nadawałby sie na zięcia :-D:-D Musimy umówic te nasze dzieci za parenaście lat :rofl2::rofl2:

Właśnie popijam poranna kawę, Amelka oczywiście ledwo oczy otworzy i krzyczy, że chce oglądać Kubusia Puchatka :tak: Zaraz szykowanko i trzeba wychodzić do pracy...

Miłego dzionka.

maarta - fajne fotki ach te wakacje... Za szybko mijają niestety...
U nas już po malowaniu :-) Jeszcze tylko podłogi, schody i meble :cool2: Jupi!
Hania dziś strasznie marudna - z rąk mi prawie nie schodziła a już o posiedzeniu z moimi rodzicami mogłam zapomnieć - zazdrośnica mała. No nic - od wtorku powtórka z macierzyńskiego - cały tydzień z niunią prawie sam na sam. Taki to mam w tym roku urlop :sorry2:

hej dziewczyny my dzis dopiero wrócilismy z wakacji:) bylismy nad morzem:)
Potem dodam pare fotek i napisze cos wiecej:)

buziaki dla was;-)

reklama
Przyznam sie Wam do czegos hahaha zaczynam szaleć, chodze na prawko na motor:tak:ale jezdzi sie super... juz mam połowe kursu za sobą:tak: mąz obiecał ze kupi mi jakais fajny motocykl.... no zobaczymy:tak: zamierzenie jest takie zeby do konca wakacji te prawko zrobic.
a poza tym, to imprezuemy hehe, czasu za bardzo nei mam, bo goscie przyjechali, w Olecku non stop imprezy trwaja, wiec wybaczcie moje zalatanie:-)
Nineczko i jak przeprowadzka?

Do góry