reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga - dziękuję :zawstydzona/y:;-)
To roletka ale powiem ci, że nic tak dobrze nie działa jak pieluszka tetrowa wsadzona za szybę. Mamy i roletki i takie czarne zasłonki na przyssawki a i tak słoneczko świeci, bo to nie zasłania całej szyby niestety :no:
My prędko nie poplażujemy, bo zimno jakoś a i woda zaraz pewnie zakwitnie. Za to w niedzielę idziemy z małą pierwszy raz na basen. Wcześniej nie byłam, bo woda chlorowana ale Hania jest już myślę na tyle duża,że zobaczymy jak zareaguje. W weekendy basen jest specjalnie szykowany na przyjęcie dzieci, są zabawki i muzyczka dla malców... Gorzej będzie z wyjściem z wody :eek::wściekła/y:
Kurcze, już półtorej godziny gotuje mi się zupa a mięsko nadal twarde :eek:

reklama
Hej.
Nineczko dzieki za podpowiedz ;-)fajnie że jedziecie na basen:) też kiedys sie musze wybrac z Filipkiem:)
Ja dziś byłam w szpitalu na zabiegu, nadżerkę mam już usuniętą:) teraz musze sie tylko oszczedzac i nie dźwigać przed 4tyg co najmniej,ah i zero seksu jak narazie;)

pozdrawiam!

Z seksikiem i tak masz lepiej niż ja - podczas leczenia nadżerki globulkami 6 tyg z główki :-:)cool2:
ważne, że się dobrze czujesz i jest OK. Teraz tylko koniecznie pamiętaj,żeby nic nie dźwigać!
Pomidorowa zrobiona tylko jakaś mdława mi wyszła, nie mam coś dziś smaku :no:

dzisiaj miałam super dzień!:-)
test z angielskiego zaliczyłam dobrze:tak:
bylismy na plazy z synkiem i było super, Fifik uwielbia sie kąpac!:-):-D
ajj rewelacyjny dzień hehehe;-)

a co u was dziewczyny?!

Ależ tu cicho :szok:
Wracam do was w pełni zrelaksowana hehe Zobaczcie co mi się trafiło, szkoda, że tylko 2 dni... Hotel SPA - Termy Medical WARMIA PARK - Hotele na Mazurach - SPA - Aquapark - Restauracja Olsztyn
Aquapark, basen solankowy, zabieg na całe ciało z algami... Żyć nie umierać :cool2: Szkoda tylko, że dojazd zajął nam 6 h :eek:
A dziś byliśmy z Hanią pierwszy raz na basenie. Było super! Mała aż piszczała z radości. Aż się bałam co będzie przy wychodzeniu z wody ale Hania była bardzo grzeczna. Za tydzień powtórka, chyba że pogoda pozwoli nam na wypad nad jeziorko.
Odwiedziliśmy też dziś Olecko. Krótka wizyta w tesco i spacerek nad jeziorkiem. Czemu w moim mieście nikomu nie przyszło na myśl, żeby zrobić deptak wzdłuż jeziora :confused:
A gdzie wszystkich wywiało? maarta, Natala halooooooo!!!

Nineczko rekreację miałaś rewelacyjna...oj jakby mi się taka przydała hehe :p Hania musiała się świetnie bawić na basenie. My czekamy na pogodę i jedziemy nad jeziorko... Basen zaczynamy od jesieni :)
A cichutko tu...fakt mało osób zagląda.
U nas dzisiaj deszczowo i pochmurnie...oj brzydko

Witajcie ja tez jestem z mazur :) dokladnie mieszkam w ketrzynie :) czesto bywam tez w biskupcubo tam mieszkaja moi rodzice :d

reklama
Do góry