reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Maarta - jak tylko zrobisz prawko i dostaniesz obiecany motorek to liczę na odwiedziny :-) Ja boję się jeździć motorem :zawstydzona/y:
Chłopaki kładą panele - wyprowadzka może za tydzień już nawet ale nie mówię głośno, żeby nie zapeszać :cool2:
Siedzę sobie na przymusowym urlopie i miło spędzam czas z dziewczyną brata mojego męża. Hania dziś zaliczyła już kąpanko w baseniku, teraz śpi ale zaraz pewnie znó do wody :sorry2: To dziecko mogłoby z niej nie wychodzić :szok:
Dziś robimy grilika - mięsko już zapeklowane, chłopaki wrócą z budowy to sobie odpoczniemy.
Kinga - gdzie fotki :confused:

reklama
Ależ tu ruch :szok:

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale zaryzykuję :-p:cool2:
Oto fotki z pierwszej części maminego urlopu - plażowanie w Kruklankach, obiadek w Giżycku i grill pod domem (na tej fotce Hania trzyma wujka na barana ;-))

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    124 KB · Wyświetleń: 21
  • 2.JPG
    2.JPG
    126,8 KB · Wyświetleń: 16
  • 3.JPG
    3.JPG
    65,5 KB · Wyświetleń: 17
  • 4.JPG
    4.JPG
    86,2 KB · Wyświetleń: 20
  • 5.JPG
    5.JPG
    93,3 KB · Wyświetleń: 29
I jeszcze druga porcja fotek

Załączniki

• 7.JPG
    7.JPG
    81,1 KB · Wyświetleń: 17
  • 6.JPG
    6.JPG
    130,7 KB · Wyświetleń: 16
  • 1.JPG
    1.JPG
    65,2 KB · Wyświetleń: 19
  • 2.JPG
    2.JPG
    57,2 KB · Wyświetleń: 18
  • 3.JPG
    3.JPG
    62,3 KB · Wyświetleń: 22
Jestem, jestem Nineczko...:tak:

Jaka ta Twoja Hania już duża, coraz ładniejsza się robi. Nigdy nie mogę się napatrzeć na jej zdjęcia :sorry2:
Daj znać jak już się przeprowadzicie to wzniesiemy wirtualny toast, żeby Wam się dobrze mieszkało :-D:-D

Ja dziś do pracy dopiero na 12.30 więc leniu****ę dziś troszkę, latam w skowronkach po domu - jutro wraca Rafał a w sobotę weselicho jego siostry :-):-) Mam nadzieję, że będzie dobra kapela bo nogi już mi sie wyrywają do tańca :cool2:
Amelka wymyśliła nową piosenkę - "Tatuś pywiezie prezient dla Melki" i w rytm swojej melodii macha rączkami :-D:-D Oj ona potrafi rozbawić człowieka.

Wielka buzia dla wszystkich.

Nineczko śliczne zdjecia, Hania tak duża, ona chyba wysoka będzie?? :tak:
No i super wypoczywacie.... ja neistety w pracy, dopiero urlop skonczyłam a juz mi sie nastepnego chce:tak:
Natala udanej zabawy zycze, fajnie poszalejecie sobie:-)

Hej koleżanki

nineczko twoja Hania jest śliczną dziewczynką:tak: jak już sie zmieniła, dzieciaczki nam rosną... :happy2: Fajnie że sobie wypoczeliscie, powodzenia z ta przeprowadzką!;-)
natalia wybawicie sie na weselu! zazdroszczę:-) Amelka hihihi jaką piosenke sobie ułożyła:-D super!
marta
ja tez bym chciała znowu urlopu (tz aby mąż miał i bylibysmy razem czesciej)

U mnie ok, ogólnie zabiegana ostatnio jestem, chodze już na kurs"aktywna mama powraca do pracy" mam angielski, psychologię, doradztwo zawodowe, przedsiebiorczosc itd Kursik do pazdziernika. przyda mi sie:)
Ogólnie niedługo moje urodziny (08.08.2008) :-) bedzie impreza!
No a we wrzesniu nasza rocznica ślubu i wyjazd do Chorwacji na urlop!!:-) w trójkę.
tyle z nowosci... :)
dodam kilka zdjec w wolnym czasie.

buziaki dla was***

Witam kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale u nas upał. Kurcze troszke mnie nie było ale zapewniam że w miare możliwości nadrobie zaległości.
U nas bez zmian dalej pracujemy i szukamy lokalu pod swój sklep. Neluszka dalej nie ''posiada'' rzadnego zebuszka chociaż ostatnio dostała rozwolnienie i gorączke lekarz stwierdził że albo wirusówka alebo zabki idą :baffled: niezła rozbierznośc. W każdym razie gorączka na drugi dzien minęła bez syropku zbijającego a rozwolnionko troszeczke zostało. Czekamy wiec na zebuszki. Wasze szkraby tez tak miały ? czy raczej bezobiawowo:confused::confused:
Pogoda dopisuje az kurcze żal chodzić do pracy ale widze Wy tu kochane niezle dajecie czadu :cool2::cool2::cool2:
Nineczko Haniula słodziutka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze jak ona rośnie ! przecudnie się smieje ! super fotki oby tak dalej wypoczywajcie Haniula to pewnie cały czas w wodzie śmigała :tak::tak: Natala ma raacje daj znac kiedy sie przeprowadzicie.

Natala Amelka potrafi rozbawić człowieka :-D:-D:-D ! nieźle jej ta pioseneczka pewnie wychodzi ! spryciula mała :-) Zazdroszcze weselicha oj pobawiłabym się tańcowałabym cała noc super impreza pewnie bedzie ! Masz juz kreacje ? Idziecie z Amelką ?

Kinga oj jak masz fajnie. W Chorwacji pieknie ! Lepiej niż w Sopocie chociaż i ten ma swój urok :-) Suuper ! a na urodziny pewnie szykuje sie niezla bipka ! w domu wyprawiasz ?

Oj dziewczyny widze dużoooo się dzieje fajnie że pogoda dopisuje a co za tym idzie i nastroje :-) Poadrawiam cieplutko Wassssssssss:-):-)

zamyślony Filipek:-)

kucia widze że Neluszka bidulka nie łatwo przechodzi ząbkowanie:-( no niektóre dzieciaczki tak mają.. mój Filip nie miał tak ciężko troszke tylko marudził czasami. No musze przy okazji napisać że już mamy cały komplet ząbków! Teraz czekamy na kolejne.. :)
buziaczki dla was!
U nas wszystko ok, ja chodzę na kurs dobrze mi idzie. Na angielskim jest dużo pracy ale warto! jak narazie wszystko mam pozaliczane:)
No i w pt urodziny, wyprawiamy w domu a w sobotę impreza w plenerze ;-)

pozdrawiam

Siemeczka kochane !

Kurcze pisze doWas 3 raz za każdym razem coś mi kasuje.
A co tutaj tak puściutko ? Wywiało wszystkie hihihihi???
U nas pogoda do d... pada wietrznie a wiec siedzimy w domku.
Kinga focia Filipka wybuchowo-odjazdowa:-) Rośnie wam myśliciel w domku nie ma co :-):-)
Natala jak weselicho ? Nogi całe ?

reklama
ja własnie wróciłam z kursu
pogoda u nas też fatalna, wietrznie i zimno! i aby było jeszcze fajniej to pada deszcz:dry:
Dziś mijają 4lata jak jestesmy ze sobą ja i moja druga połówka:-) Bedziemy wieczorem opijać, winko mąż już kupił. Miły wieczór sie zapowiada.

A co u reszty dziewczyn? :happy:

Do góry