reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

witam cieplusioooooooooooooooo po dłuższej nieobecności :-)

w koncu ze stoickim spokojem moge coś napisac a przede wszystkim poczytać co u Was. Widze że nie ma tego sporo :cool: czas wakacji i pięknej pogody daje się we znaki :-)
U nas kochane duzo zmian :tak: zamierzamy otworzyc z męzem swój sklep i do tych naszych obowiazków doszło szukanie lokalu także 24h to za mało dla nas czasu. Przychodzi taki moment kiedy trzeba coś zmienić w zyciu...

Nineczko gratuluje dobrego wyboru :-) pewnie wypoczełas ahhhhhhhhhh zazdroszcze !!!! Hania pewnie pluskała z radości szkoda że nie masz fotek z wyjazdu. Czasami warto wyrwac sie na mały relaksik.

Nelka witam ciepło. Piekne imie ;-) tak samo nazwałam swoja córunie. Czekamy na wieksza ilośc info o Tobie i rodzince :-).

A z resztą co się dzieje ?????

Kinga pewnie nie mozesz doczekac się wypadu nad morze z rodzinką :-) Walizy spakowane??????? na ile jedziecie?

i szybciutka focia
http://www.fotosik.pl

Ostatnia edycja:
reklama
hej Kucia powodzenia z tym sklepem!;-) Nelusia sliczna jak zawsze.
no już urlop tuż tuż... nie moge sie doczekac:-) od poniedziałku zaczynam ostatnie przygotowania do wyjazdu:)

pozdrawiam serdecznie!

Nelcia rośnie w oczach :szok: Śliczna dziewczynka :tak:
Gratuluję podjętej decyzji i życzę powodzenia! A jeśli możesz to jaki to będzie sklep?

Kinga - morze to moje marzenie... Ale na razie muszę zadowolić się jeziorkiem i basenem.
U nas niedługo wprowadzka :cool2: Hip hip hurra! Jutro jadę kupić farbę i kontakty a w przyszłym tygodniu zaczynam malowanie. Jednocześnie małż z tatą będą układali terakoty i panele. Ale jestem happy :-D Na razie wprowadzamy się na parter a resztę będziemy powoli robili zimą. Już nie mogę się doczekać. Samodzielność, jak to pięknie brzmi ;-):cool2:

nineczko powodzenia z przeprowadzką! super:tak:

a my dziś jedziemy do Ostródy z synkiem do MacDonalds a potem do Olsztyna! :)
Znajomi z nami jadą z córeczką. zapowiada sie mile popołudnie:)

milego dnia

Witam Laski!
Wiem wiem... Przepraszam ze si enie odzywałam.... brak czasu:-( teraz bylismy ponad tydzien na krótkich wakacjach nad morzem... super było.... lece czytac co u Was i poźniej jakies zdejcia powrzucam:tak:

No wiec jestem z Ketrzyna, wczesniej mieszkalam w Biskupcu. 25 sierpnia bedzie rok jak jestem po slubie, Kacperek urodzil sie 7 stycznia 2008r. wazyl 3700g i mial 59cm, dostal 10 pA. nie wiem co jeszcze napisac jak cos to pytajcie he he

:) Nelka koniecznie musisz czesciej do nas zaglądać bo nie ma tu z kim dyskutować dziewczyny tak żadko odwiedzają forum. Pewnie brak czasu... niestety.

U nas wszystko dobrze, mąż ma już urlop i powoli szykujemy sie do wyjazdu.
Teraz mi chłopaki pozasypiali po obiedzie:) Zrobilismy dziś wszyscy razem w trójkę pity na obiad pycha:) nawet Filip pomagał zwłaszcza podjadaniem warzyw:)
Potem ruszamy na kawe do rodziców.

pozdrawiam!

Ja się nie odzywam, bo sama do siebie to chyba już jakaś oznaka zaburzeń psychicznych hehe :cool2:;-)...
maarta- powróciłaś! Dużo do czytania to chyba nie masz ;-) Dawaj fotki supermena!
nelka - co porabiasz na co dzień - pracujesz w domu czy na innych? Poproszę o fotkę Kacperka, taki maluszek jeszcze...
U nas bez zmian. Mężczyźni na budowie, Hanka przed kreskówkami a mamusia zamiast brać się do pracy (muszę rozliczyć cały miesiąc działalności mojemu koledze :dry:) siedzi przed kompem. A co tam - odpoczywam po pracy :-p
W niedzielę byłam a Hanutem sama nad jeziorem. To "sama" to bardzo ważne słowo, które muszę usunąć ze słownika :eek: Kąpała się fajnie, gorzej z ubieraniem - co ją wytarłam i zabierałam się za zbieranie klamotów to ta hop do wody i tak w kółko aż w końcu wsadziłam ją pół gołą bez pieluchy do samochodu. Nigdy więcej SAMA!
Fotek nie mam, bo mój mąż pierdoła wyjął baterie z aparatu do ładowania i zapomniał mi o tym powiedzieć. Kapnęłam się na plaży, gdy nie mogłam włączyć aparatu :eek: No nic, następnym razem może się uda.
Próbowałyście? www.pieluchy.net Dziś dostałam przesyłkę - jak pampersy tylko o wiele, wiele tańsze. Szkoda, że dopiero teraz się o tym dowiedziałam, trochę kasy by w portfelu zostało. Jeszcze jej nie nakładałam ale wyglądają jak pampersy, bez żadnych cerat i innego badziewia.

reklama
maarta - poznajesz te miejsca? :cool2:

Załączniki

• aa.JPG
    aa.JPG
    36 KB · Wyświetleń: 17
  • bb.JPG
    bb.JPG
    44,4 KB · Wyświetleń: 15
  • cc.JPG
    cc.JPG
    40,3 KB · Wyświetleń: 24