reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

czołem Laski!!
Kinga koniecznie napisz jak Filipek sie czuje:-)
Kucia urocze dziewczynki hehe:-)
Martaja Jakubek pieknie je i jaki on duzy hehe

reklama
Martaja myslałam o Egipcie ale dużo osób mi go odradza bo strasznie brudny i przereklamowany. Nie wiem może Grecja sama nie wiem :baffled: Ccielibysmy i pozwiedzac i ponurkowac poobijac się. I własnie szukam dobrego biura.

A ksiązki to spal hihihihihihihihiiihiih:-D:-D:-D

Witam się:-)

Ech..... wymęczona... mąż choruje znowu szykuje się szpital.... a ja padam na pyszczek....

Dzieciaki zdrowe, Julka nauczyła się robić na nocnik i w zasadzie pileuchy już są zbędne, nawet w nocy woła (jak dla mnie koszmar :szok:;-)), a Wik jak to Wik chodzenie opanował perfekcyjnie, zdrowy.... i chyba nic ciekawego poza tym u nas.... :-)

Kinga zdrówka dla Filipka:tak:

Martaja gratuluje kolejnych ząbków i pierwszych kroczków Jakubkowi:-) a i jaką cudowna czupryne ma Twój synek :tak:

Kucia biura podrózy Ci nie polece bo ja z takich nie korzystam:no: jak podróżujemy, czy gdzieś jedziemy to wszystko załatwiamy sami tzn wynajmujemy mieszkanie albo rezerwujemy hotel i ewentualny "program" pobytu oragnizujemy sami bez narzucania przez kogokolwiek :happy: A! Jaka Twoja córa już duża, a jeszcze niedawno była takim maleństwem za chwile pierwszy ząbek, kroczki itd

Swoją drogą to Nela, Jakubek i mój Wik są w jednym wieku... śmieszne nie a takie jeszcze różnice między nimi:-D;-)

Anna a dlaczego Ci odradzała, możesz napisać coś więcej? ja jestem ogromnie zadowolona, po wizycie u dwóch innych tzw specjalistów postawił trafną diagnoze i dał jeden a skuteczny lek (wczesniej mieliśmy kilka masci, syropy na stałe - te kazał odstawić na szczęście itd)

Miłego dnia Wszystkim!:-)

dziekuje dziewczyny, Filipek juz prawie zdrowy
Ale teraz mnie rozłozyło :-( Od wczoraj gardło, gorączka itd.. masakra no:wściekła/y::-(
oby te choróbska precz od nas odeszły w koncu.

pozdrawiam Was!

kucia na pewno wybierzecie sobie fajną podróż poslubną:tak: My z mężem spedzilismy 3dni w Hotelu Gołębiewskim, było bardzo fajnie i na pewno to powtórzymy z tym że teraz już z naszym Synkiem:happy:
grubelek szkoda mi tego twojego męża, zdrówka duzo zyczę! Fajnie że Wiktorek juz Ci ladnie chodzi:-) i że Juleczka w koncu opanowała nocniczek:tak:
U nas Filipek też opanował nocnik, tylko w nocy jeszcze mi nie woła. Ale to i tak sukces jak na jego wiek! :-)

Ja dzis czuje sie nieco lepiej... jeszcze sobie leże troche
pozdrawiam!

A ciekawe co tam u MADZI i jej Majeczki (za 2miesiace juz 3latka skonczy jejciu leci ten czas:))
No i Nineczka... co u was?
odezwijcie się kochane
:-( tęsknimy za wami

Witajcie laseczki!
Jak tam mija Wam dzioneczek... U nas pomimo deszczu humorki rewelacyjne!!
Jakubek teraz śpi, a ja muszę posegregować papiery.. bo ostatnio rzucało się wszystko do szuflady.
Ślę buziaczki....i do później!

PS Dzisiaj zamówiliśmy torcik na sobotę dla Jakubcia. Będzie miał kształt tygryska z kubusia puchatka :) A smak śmietankowo-truskawkowy :)

Ostatnia edycja:
no to Kuba bedziesz miał rewelacyjny tort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i na pewno bardzo smaczny.

U nas pomalutku czas leci, Filip szaleje i biega od pokoju do pokoju :-)
a teraz namawia mnie na rysowanie kredkami wiec mykam heh
narazie;-)

Dzisiaj Jakub zrobił mi pobudkę przed 6!! Miał strasznie gorąco w pokoju i pewnei to go obudzilo... Teraz sobie znowu śpi...a ja pewnie wieczorem nie posiedzę zbyt długo...
Dzisiaj mamy nawet pogodę. Może uda mi się kupić jakąś kreację na roczek :)
A jak tam u was?

reklama
Do góry