reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Cześć dziewczyny! Ja migusiem, bo z pracy...
Kinga - jak zdrówko Filipka??
Martaja- gratuluję pierwszych kroczków:tak: i męża ;-):-)
maarta - nie zazdroszczę, u mnie też jedna koleżanka na urlopie i cała jej robota podzielona na resztę.

Hania moja dziś wstała jakaś "zdechła":baffled: Ani gorączka ani ząbki a marudna, że hej. Mam nadzieję, że to tylko niewyspanie, bo jutro znów jedziemy do Białego - dentystka :baffled:
Pozdrawiam wszystkich i uciekam, bo siedzę nie na swoim miejscu ;-) Bye bye

reklama
Filipek 11go wylądował w szpitalu. Gorączka 40stp,dreszcze, wymioty..:-(
Koniecznie trzeba było dać mu kroplówki aby sie nie odwodnił bo nic nie jadł i nie chciał pic.
Dzis dostał wypis, własnie wróciłam a on od razu padł ze zmeczenia:-( ten szpital był dla Niego i dla mnie koszmarem, napłakał sie strasznie...
Gardło jeszcze do leczenia teraz w domu. Gorączka ustąpiła na szczescie.

Odezwe sie w wolnym czasie
pozdrawiam was

Hej!
Nineczko dziękuję!! A Hania pewnie ma gorszy dzień...może jak się zdrzemie to będzie lepiej ;)
Kinga oj biedactwo z Filipcia... Pewnie w tym szpitalu to dorosły się wymęczy nie mówiąc o dziecku. Ale mam nadzieję, że szybciutko uż mały wróci do zdrówka.

My byliśmy zaplacić za mieszkanko i na zakupach. Dzisiaj Jakub pierwszy raz jadąc ze mną siedział z tyłu, bo mamusi się fotelika nie chciało przekładać :) Zawsze wolalam, jak siedział onok mnie :) Ale grzeczniutki był :) No a teraz śpiocha...

Filipem ma sie coraz lepiej:tak: zdrowieje!
troche protestuje przy lekach no ale ba trzeba! mówi :mama nie cee! i koniec:-)
siedzimy w domku...
pozdrawiam wszystkich!

Kinga dobrze że już jestescie w domku :-) to najważniejsze. Teraz to szybkiego powrotu do zdrówka zyczymy z Neluszką :tak:.

Ja zbieram się do pracy powoli. Pozdrawiam WSZYSTKICH

i FOCIA nELUSZKI z kolezanka Lenką

Neluszka urocza jak zwykle.
Ja dziewczyny mam po sesji...jestem z siebie dumna!! Jeszcze jeden semestr i obrona hehe i jak dobrze pójdzie to studia odbędą się bez zadnej poprawki hehe
Dzisiaj byliśmy u dziadków... A teraz Jakubek śpi a mąż musiał jechać do pracy...
Buziaki!

Witam cieplusio :-)

No w koncu mam czas odpisać .

Ja po pracy Mała własnie usneła po kilku bajeczkach mąż pojechał po samochód a wiec komputer wolny jupiiiiiiiiii ui co najwazniejsze troszczke czasu mam:rofl2: jak nigdy;-). U nas bez zmian nasza pociecha coraz cześciej wychyla się do siadania, smieje sie głosniutko nic tylko całuje ja cały dzień tak sie zmienia z dnia na dzień. We wtorek przychodzi opiekunka na 4 godziny zobaczymy jak bedzie na razie bedzie w asyscie meża działać a co wyjdzie zobaczymy.
Planujemy wyjechac z Kuba gdzies za granice przeciez trzeba w końcu pojechac w podróz poslubna :-) i w zwiazku z tym mam do was pytanie kochane JAKIE BIÓRO PODRÓŻY MOŻECIE POLECIĆ??????? Kurcze sama nie wiem i jestem w kropce. Plissssssssssssss może słyszałyście od kogoś ktoś polecał? Bede wdzieczna :-)

Martaja fotaaaaa przesłodka. :-):-):-):-):-):-):-) Kurcze jak pieknie to wyglada jak maluszek sam je a ile z tego radochy!!!!!!! A co do egzaminów to Gratuluje kochana zdolna mamuska z Ciebie
A i ja gapka bym zapomniała
MARTAJA wIELKIE GRATKI DLA JAKUBKA ZA JEDYNECZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinga napisz jak Filipek sie czuje.

Nineczko napisz jak było u dentystki. Wszystko gra ?

mAARTA koniecznie napisz co u Ciebie? Czekamy

I pozostałe kochane odzywać sie? Jak Wam minał wekendzik kochane ?????????????

Dobra czas sie ogarnąc.... miłej nocki :nerd:

reklama
Kucia witaj...Masz chwilkę odpoczynku tak jak ja :) Aż mi dziwnie bez sterty książek :) Jutro wszystkie je pakuję i oddaję do biblioteki! W końcu mam wakacje hehe Mówisz, że malutka zmienia się z dnia na dzień. Zobaczysz teraz w jakim tempie będzie się rozwijała... Ja patrząc na zdjęcia Jakubcia jak był taaaki malutki to uwierzyć nie mogę, że ten mały szkrab jeszcze kilka miesięcy temu nic nie potrafił :)
Dziękuję za gratki i zębolków i egzaminów!!
A co do podróży, to gdzie zamierzacie pojechać?

Do góry