reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

WITAJCIE LASENCJE!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze opadam z sił :nerd::nerd::rofl2: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Własnie wrócilismy z mama i kuba załatwiac i zapłacić zaliczke za sale. Kurcze tyle załatwiania i biegania zaraz dopiero zjem obiadzik aleee głodna jestem:baffled:

Wczoraj zakupiłysmy z mama nowe wyrko i materacyk dla córuni. Do tego kuipłam jej mate edukacyjna :-) Uzywały wasze szkraby maty????? Zdawała rezultat? Bawiły się? U nas zobaczymy przetestujemy.

Zastanawiam sie co tak u nas pusto ostatnio:szok::szok::szok:

Kinga koniecznie pochwal sie nowymi herami :-):-)

Co u Was laski po swietach słychac ???? Jak maluszki sie czują ????? Wklejajcie foteczki :-)

Buziaki spadam cos zjeść

reklama
Hmmm... Przez jakiś czas nie mogłam wejść na forum :no:
U nas wszystko po staremu - praca-dom-praca-dom. Hania ćwiczy boks i tłucze mnie jak szalona :baffled: Jutro idziemy do doktorka po skierowanie na morfologię, może uda się ją od razu zrobić. Słychać będzie nas daleko, oj daleko :-p
A to parę naszych fotek świątecznych:

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    53,4 KB · Wyświetleń: 19
  • 2.JPG
    2.JPG
    35,1 KB · Wyświetleń: 24
  • 4.JPG
    4.JPG
    30,7 KB · Wyświetleń: 17
  • 5.JPG
    5.JPG
    33 KB · Wyświetleń: 18
I jeszcze trochę ;-)

Załączniki

• 6.JPG
    6.JPG
    43,2 KB · Wyświetleń: 18
  • 7.JPG
    7.JPG
    18,6 KB · Wyświetleń: 21
  • 8.JPG
    8.JPG
    13,3 KB · Wyświetleń: 17
  • 9.JPG
    9.JPG
    42 KB · Wyświetleń: 17
Kinga - kiedy idziesz do fryzjera? Pochwal się koniecznie nową fryzurką! Nie mogę otworzyć linka...

Kucia - mówisz -masz hehehe

do fryzjera idę jutro:tak: juz sie doczekać nie moge hyh.
zamówiłam sobie dziś kremy z avonu i jestem happy :-) tylko czekac aż je dostanę.
W ogóle im bliżej wiosna tym bardziej się odnawiam?:laugh2::cool2: i dobrze mi z tym.

Filip dziś miał szczepienie i bilans, wszystko jest oki!:-) wieczorem nam marudził bo go nóżka bolała od ukłucia :-( dałam mu nurofen i teraz zasnął bidulek.
Oby w nocy nie marudził.

Witam poświatecznie...:-)

Melduje posłusznie że u nas ok

Bylismy z Julka u alergologa jest dobrze dostalismy maść na wygojenie tego co zostało (kosztowała bagatela 83 pln myslałam ze zawału dostane w aptece) ale podobno jest skuteczna... ;-) jak nie bedzie nawrotów to mamy przyjśc latem na testy jezeli chcemy.... znaleźlismy nowego lekarza i wydaje sie kompetentny... zobaczymy efekty leczenia...

Poza tym nic ciekawego....

Rany dziewczyny ja tu ledwie mam czas na BB a W nastepne forum.... :-D zobaczymy jak sie rozkreci.....

Nineczko Hanut cudny a fotka w kartoniku :-D:-D:-D i jaka juz duza, a pamietam takiego małego szkraba który uczył się raczkować.... :-)

Miłego dnia Wszystkim!

Siemaneczkoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co słychowac u Was kobitki???? My własnie wrócilismy z mama ze spaceru no i oczywiście z Neluszką:-) Załatwilismy knajpjke a dzisiaj tort i ciasta:-p O kurcze a to dopiero początek. Teraz wiem dlaczego wesele organizuje sie tylko raz:dry: Duuuuuuuuzo tego :nerd:

Nineczko Hanuutttkaaaaa przesliczna księżniczka!!!!!!!!! Fotki wyj......ste!!!!!! Rośnie Ci córeczka z dnia na dzień a fota z kartonem :-D:-D:-D tzn w kartonie ha ha ha pierwsza klasa. Ma Hanutka charakterek i niezłe pomysły.:-):-)

Grubelku mam nadzieje że Juleczce ta maśc pomoże:blink: Cena faktycznie powalajaca na kolana:rofl2: ale moze i jakośc dobra. Jestem dobrej myśli. I trzymam kciuki.

Maartaja WIELKIE GRATKI DLA JAKUBKA niezła waga!!!!!!:-):-)

Kinga czekamy na fotki nowych herów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny mam do Was pytanie. Kładłyscie swoje pociechy na brzuszku????? Bo coraz wiecej o tym czytam że dzidzia kłdziona na brzuszku rozwija się szybciej:baffled:
Ostatnio zakupiłam z mamą mate edukacyjną nie wiem czy to dobry pomysł
:sorry2: Uzywałyście czegos takiego dla maluchów?????

Kurcze ide posiedziec troszke z mamą - jutro wyjeżdza:-:)-:)-( a tak bardzo mi pomaga:-:)-:)-( A z dobrych infooooidziemy dzisiaj z mężem na Lejdis - tak zachwalałyście:-) zobaczymy....
BUŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹKA

Kucia ja na brzuszku kładłam od poczatku jak mieli juz po 2 tygodnie... co do maty to mam az 3... jedną z pałąkami i dwie bez... i tak fajna sprawa ale Julka dopiero jak urodził sie Wik była nimi zainteresowana... za to Wik podobnie jak Julka w jego wieku raczej nie... nam słuzyły do zabaw na podłodze zeby im tyłki nie pomarzły ;-) Teraz mamy puzzle piankowe i sa lepsze bo Wik po nich raczkuje nie slizga się i nic sie nie zciaga i jak upadnie to amortyzuja (tylko ze ja nie mam dywanów tylko deski na podłodze..) Mysle ze jedna mata w zupełności wystarczy najlepiej taka z pałąkami.... i kładź Nelcie na brzuszku jak najwiecej....:tak:

reklama
Witajcie!
Kucia teraz masz pełno spraw na głowie ale już kilka dni po weselu będziesz chciała wrócić i wszystko szykować jeszcze raz..ja tak miałam :) Jochana co do kładzenia na brzuszku to ja Jakuba kładłam...ale co z tego jak on tego nienawidził!! Normalnie po pięciu sekundach był taaaaki ryk. Więc często w zabawie go turlałam...ot i tyle. Ale sam chyba dorósł do wieku kiedy zrozumiał, że jednak pozycja na brzuszku jest fajna...i teraz często tak śpi :) Teraz mata edukacyjna. My mieliśmy...ale w naszym przypadku raczej sprawdzała się zamiast kocyka...JAkub wolał zabawki... I zgodzę się z Grubelkiem-puzzle piankowe to jest strzał w dziesiątkę! I do zabawy i do siedzenia i do gryzienia...full wypas :) I jak film??

Do góry