reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Czesc dziewczyny ;-)

Strasznie szybko ostatnio mi czas leci :szok: to chyba przez te przygotowania do ślubu :rofl2: Dzisiaj pojechała moja mama do domu - szkoda:-( bardzo duzo nam pomogła pobawiła Neluszke - odsapnelismy troszku. Piekan pogoda była dzisiaj w Olsztynie na plusie 10stopni :happy::happy: Poszłyśmy z małą na 3 godz spacerek naprawde było suuper. Chce mi sie lataaaaaaaa:-)
Mówicie laski ze jednak puzle piankowe:sorry2: tego co przeglądałam w necie nie sa drogie a moga byc dla mojej 4 miesięcznej córy? Nie za mała ??:baffled: Sama nie wiem i dziecko to układa tak ??? Składaja sie pewnie z duzych elementów...?
Dziewczyny co do filmu BOOOMBA żeby nie rzec zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przypomniały mi sie moje stare czasy tez miałam 3 podobne przyjaciółki podobne do Lejdis :tak::tak::tak: Kurcze sentymenty mi sie włączyły :sorry2: Niestety w naszym przypadku odlegóosć troszke dała w kość kazda mieszka gdzie indziej ;-(

Grubelku jak Juleczka po masci sie czuje ???????

Nineczko jak Hanucia ? Robiłas morfologie ? Wszystko gra???

Kinga byłas u fryzjera?????? Jak tak to poprosimy o foty :tak::tak::tak:

Martaja Neluszka też nie lubi leżec na brzuszku ;-( piszczy a najgorzej jak sie wkurzy i nakreci- nie ma co jak zacznie krzyczec nie zatrzymam ją :baffled:

Uciekam kapac szkraba i poprzytulać sie do męża. SPOKOJNEJ NOCKI DLA WAS

reklama
Hehe Kucia dobrze miałaś z mamą...ale witaj w rzeczywistości he!!
Film jak mówilam fajny...ja miałam-mam dwie psispsióły ale tak samo jak u coebie jesteśmy w trzech końcach Polski...a to już nie to samo :( niestety
Kucia te puzzle to chyba mała nie będzie ci układać :) Jakub jak narazie je rozkłada jak mu się uda... Ja składam je jak chcę, zeby Jakub siedział na nich...a jak do zabawy to je poprostu mu daje... My mamy duże z dużymi cyferkami ale są też małe i z małymi elementami... A puzzle nie są drogie my dawaliśmy chyba 16 zł i mamy 10 dużych puzzli...

Ostatnia edycja:
Witamy słonecznie - prawiieeeee boooo...u nas leje ;-(

Wybralismy sie dzisiaj z rodzinką nad jeziorko. Oj zapowiadała sie przecudna pogoda a tam z jednej chmurki lunął przeogromny deszcz:wściekła/y: Kurcze a my w planach mielismy piknik zrobiłam kanapki herbatke w termosie:wściekła/y: a skończyło sie na Mc Donaldzie:baffled: Niexle co. Ale jutro tez jest dzień:rofl2: i mam nadzieje nie koniecznie ulewny!!!!

Kochane mam do Was pytanie. Od jakiegoś czasu nurtuje mnie jeden problem. Neluszka ma ponad 4 miesiące karmie ją zawsze w pierwszej kolejności piersia a nastepnie mleczkiem modyfiowanym. Coraz czesciej dowiaduje sie że powinnam ją dkoramiac kaszkami i zupkami które na opakowaniu faktycznie wskazuja powyżej 4tego miesiąca. :baffled: Prosze uświadomcie mnie czy powinnam juz właczyć coś do djety Nel ?????:baffled::baffled::baffled: Sama nie wiem wydawało mi sie że mleczko moje w połączeniu z tym modyfikowanym zapewnia wszystko ale po przyjeździe mamy zbaraniałam. Jak wy podawaliście swoim szkrabom co ? i od kiedy??? Herbatki juz podaje zwłaszcza koperkową.

Martaja foteczki suuuperandzkie. Zamierzam kupic ter puzelki w tygodniu.Jakubek wyglada przesłodko na nich :tak::tak::tak: a jaki malutki jeszcze na tym pierwszym zdjeciu:-)

Uciekam zdrzemnąc sie na godzinker póxniej zajrze do Was mam nadzieje że reszta kobitek się odezwie;-);-)

ps a to kilka fotek z krótkiego spacerku

Kucia - śliczna z was rodzinka - już wiadomo po kim Nelusia odziedziczyła urodę :tak:
Powiem ci szczerze, że nie pamiętam kiedy Hania dostała coś po raz pierwszy ale chyba zaraz po tym jak tylko było można czyli po 4 miesiącu (nie karmiłam piersią). Jakieś delikatne kaszki bezglutenowe i marcheweczkę możesz chyba już jej podawać po troszku.

U lekarza okazało się, ze Hania jest chora :baffled: Czerwone migdałki i gardziołko a śladu po sobie nie dała poznać :dry:Dostała augmentin i zmieniono jej zyrtec na ketotifen. Morfologii nie robiłyśmy. We wtorek jedziemy do alergolog to może coś więcej powie.

martaja - Ależ ty młodziutko wyglądasz! Śliczne fotki!

Kurczę - 3 razy już dziś miałam czkawę a czuję, że kolejna się zbliża :baffled:

Natala - co u was?

Grubelku - grunt to dobry lekarz. Mam nadzieję, że i ja na takiego w końcu trafię :eek:

Maarta - gdzie cię wcięło?

Kinga - co z twoją nową fryzurką? Nie chcę być namolna ale DAWAJ FOTY!

hej laseczki!
fryza robie jednak dopiero w pn! nie dało rady inaczej:dry:....
u nas wszystko ok!
byłam dzis z kumpelą wieczorkiem na piffku i było supcio!:tak: teraz idę juz spac do męża dołączam he:-D ah Filuś ma juz 14 ząbków!

Hejka zajrzałam na chwilkę...mam chatkę pełno gości...oprócz naszej trójeczki jest sześcioro dorosłych i jedno maleństwo...szał!!
Dziękuję za komplementy... Ja młodziutko wygladam he chyba tak słoneczko zaświeciło!!
Miłej nocki i nie zapomnijcie zegarków przestawić!!

martaja toż ty młoda mamcia jesteś nie przesadzaj! :-)

a u nas ok, sliczna pogoda!
jutro ide w koncu do fryza;-)

pozdr!!

Witam sie porannie i wiosennie, ale jakoś smutno...
Przed chwila wyprawiłam męża do Niemiec :-( Znów sama zostałam na tyle czasu.. buuuuuuuu
Na dodatek cały weekend spędziłam w szkole i stres na maksa. Nie miałam do niczego głowy.

Dobrze, że chociaż wiosna już przyszła i mam nadzieję, że zostanie już na stałe z nami. :nerd:

Cześć Dziewczyny!
Ale piekna pogoda w końcu:tak: dzisiaj mam wolne więc zamierzam cały dzionek z Antosiem na sperku spedzić:tak:
Kinga ładne foteczki Filipka, a Ty koniecznie pokaz nowa fyzurke jak wrócisz po strzyżeniu:tak:
Natala nie martw sie, wiem, ze Ci smutno ale pewnie czas rozłąki szybko minie, a jak Amelka sie czuje?
Martaja Ty naprawde młodziutka jestes:tak: ja to stara baba jestem, ile Ty masz lat? 23 maxymalnie.
Kucia super wózeczek, tak sie przygladam bo koleżanka teraz szuka i za wszelkie opinie bede bardzo wdzieczna:-):-)

reklama
Witajcie sloneczka!
No wyspalam się hehe!!
Ale jak dzisiaj sloneczko zaświeciło...nie ma bata musze okna wymyć bo istna tragedia :)
Natako ni martw się teraz już będzie coraz cieplej więc czas rozłąki będzie wam szybko mijał...no i masz nas!
Martaa tak 23 na początku marca kończyłam ;)
Miłego dnia dziewczyny!

Do góry