reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Czesc dziewczyny ;-)

Strasznie szybko ostatnio mi czas leci :szok: to chyba przez te przygotowania do ślubu :rofl2: Dzisiaj pojechała moja mama do domu - szkoda:-( bardzo duzo nam pomogła pobawiła Neluszke - odsapnelismy troszku. Piekan pogoda była dzisiaj w Olsztynie na plusie 10stopni :happy::happy: Poszłyśmy z małą na 3 godz spacerek naprawde było suuper. Chce mi sie lataaaaaaaa:-)
Mówicie laski ze jednak puzle piankowe:sorry2: tego co przeglądałam w necie nie sa drogie a moga byc dla mojej 4 miesięcznej córy? Nie za mała ??:baffled: Sama nie wiem i dziecko to układa tak ??? Składaja sie pewnie z duzych elementów...?
Dziewczyny co do filmu BOOOMBA żeby nie rzec zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przypomniały mi sie moje stare czasy tez miałam 3 podobne przyjaciółki podobne do Lejdis :tak::tak::tak: Kurcze sentymenty mi sie włączyły :sorry2: Niestety w naszym przypadku odlegóosć troszke dała w kość kazda mieszka gdzie indziej ;-(

Grubelku jak Juleczka po masci sie czuje ???????

Nineczko jak Hanucia ? Robiłas morfologie ? Wszystko gra???

Kinga byłas u fryzjera?????? Jak tak to poprosimy o foty :tak::tak::tak:

Martaja Neluszka też nie lubi leżec na brzuszku ;-( piszczy a najgorzej jak sie wkurzy i nakreci- nie ma co jak zacznie krzyczec nie zatrzymam ją :baffled:

Uciekam kapac szkraba i poprzytulać sie do męża. SPOKOJNEJ NOCKI DLA WAS

reklama
Hehe Kucia dobrze miałaś z mamą...ale witaj w rzeczywistości he!!
Film jak mówilam fajny...ja miałam-mam dwie psispsióły ale tak samo jak u coebie jesteśmy w trzech końcach Polski...a to już nie to samo :( niestety
Kucia te puzzle to chyba mała nie będzie ci układać :) Jakub jak narazie je rozkłada jak mu się uda... Ja składam je jak chcę, zeby Jakub siedział na nich...a jak do zabawy to je poprostu mu daje... My mamy duże z dużymi cyferkami ale są też małe i z małymi elementami... A puzzle nie są drogie my dawaliśmy chyba 16 zł i mamy 10 dużych puzzli...

Ostatnia edycja:
Witamy słonecznie - prawiieeeee boooo...u nas leje ;-(

Wybralismy sie dzisiaj z rodzinką nad jeziorko. Oj zapowiadała sie przecudna pogoda a tam z jednej chmurki lunął przeogromny deszcz:wściekła/y: Kurcze a my w planach mielismy piknik zrobiłam kanapki herbatke w termosie:wściekła/y: a skończyło sie na Mc Donaldzie:baffled: Niexle co. Ale jutro tez jest dzień:rofl2: i mam nadzieje nie koniecznie ulewny!!!!

Kochane mam do Was pytanie. Od jakiegoś czasu nurtuje mnie jeden problem. Neluszka ma ponad 4 miesiące karmie ją zawsze w pierwszej kolejności piersia a nastepnie mleczkiem modyfiowanym. Coraz czesciej dowiaduje sie że powinnam ją dkoramiac kaszkami i zupkami które na opakowaniu faktycznie wskazuja powyżej 4tego miesiąca. :baffled: Prosze uświadomcie mnie czy powinnam juz właczyć coś do djety Nel ?????:baffled::baffled::baffled: Sama nie wiem wydawało mi sie że mleczko moje w połączeniu z tym modyfikowanym zapewnia wszystko ale po przyjeździe mamy zbaraniałam. Jak wy podawaliście swoim szkrabom co ? i od kiedy??? Herbatki juz podaje zwłaszcza koperkową.

Martaja foteczki suuuperandzkie. Zamierzam kupic ter puzelki w tygodniu.Jakubek wyglada przesłodko na nich :tak::tak::tak: a jaki malutki jeszcze na tym pierwszym zdjeciu:-)

Uciekam zdrzemnąc sie na godzinker póxniej zajrze do Was mam nadzieje że reszta kobitek się odezwie;-);-)

ps a to kilka fotek z krótkiego spacerku

Kucia - śliczna z was rodzinka - już wiadomo po kim Nelusia odziedziczyła urodę :tak:
Powiem ci szczerze, że nie pamiętam kiedy Hania dostała coś po raz pierwszy ale chyba zaraz po tym jak tylko było można czyli po 4 miesiącu (nie karmiłam piersią). Jakieś delikatne kaszki bezglutenowe i marcheweczkę możesz chyba już jej podawać po troszku.

U lekarza okazało się, ze Hania jest chora :baffled: Czerwone migdałki i gardziołko a śladu po sobie nie dała poznać :dry:Dostała augmentin i zmieniono jej zyrtec na ketotifen. Morfologii nie robiłyśmy. We wtorek jedziemy do alergolog to może coś więcej powie.

martaja - Ależ ty młodziutko wyglądasz! Śliczne fotki!

Kurczę - 3 razy już dziś miałam czkawę a czuję, że kolejna się zbliża :baffled:

Natala - co u was?

Grubelku - grunt to dobry lekarz. Mam nadzieję, że i ja na takiego w końcu trafię :eek:

Maarta - gdzie cię wcięło?

Kinga - co z twoją nową fryzurką? Nie chcę być namolna ale DAWAJ FOTY!

hej laseczki!
fryza robie jednak dopiero w pn! nie dało rady inaczej:dry:....
u nas wszystko ok!
byłam dzis z kumpelą wieczorkiem na piffku i było supcio!:tak: teraz idę juz spac do męża dołączam he:-D ah Filuś ma juz 14 ząbków!

Hejka zajrzałam na chwilkę...mam chatkę pełno gości...oprócz naszej trójeczki jest sześcioro dorosłych i jedno maleństwo...szał!!
Dziękuję za komplementy... Ja młodziutko wygladam he chyba tak słoneczko zaświeciło!!
Miłej nocki i nie zapomnijcie zegarków przestawić!!

martaja toż ty młoda mamcia jesteś nie przesadzaj! :-)

a u nas ok, sliczna pogoda!
jutro ide w koncu do fryza;-)

pozdr!!

Witam sie porannie i wiosennie, ale jakoś smutno...
Przed chwila wyprawiłam męża do Niemiec :-( Znów sama zostałam na tyle czasu.. buuuuuuuu
Na dodatek cały weekend spędziłam w szkole i stres na maksa. Nie miałam do niczego głowy.

Dobrze, że chociaż wiosna już przyszła i mam nadzieję, że zostanie już na stałe z nami. :nerd:

Cześć Dziewczyny!
Ale piekna pogoda w końcu:tak: dzisiaj mam wolne więc zamierzam cały dzionek z Antosiem na sperku spedzić:tak:
Kinga ładne foteczki Filipka, a Ty koniecznie pokaz nowa fyzurke jak wrócisz po strzyżeniu:tak:
Natala nie martw sie, wiem, ze Ci smutno ale pewnie czas rozłąki szybko minie, a jak Amelka sie czuje?
Martaja Ty naprawde młodziutka jestes:tak: ja to stara baba jestem, ile Ty masz lat? 23 maxymalnie.
Kucia super wózeczek, tak sie przygladam bo koleżanka teraz szuka i za wszelkie opinie bede bardzo wdzieczna:-):-)

reklama
Witajcie sloneczka!
No wyspalam się hehe!!
Ale jak dzisiaj sloneczko zaświeciło...nie ma bata musze okna wymyć bo istna tragedia :)
Natako ni martw się teraz już będzie coraz cieplej więc czas rozłąki będzie wam szybko mijał...no i masz nas!
Martaa tak 23 na początku marca kończyłam ;)
Miłego dnia dziewczyny!

Do góry