reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama

Niech te święta będą pełne nadziei i wiary.

Radosnych spotkań przy wielkanocnym stole
oraz smacznego święconego jajka!

299.gif

Świąt radosnych i spokojnych, aby by to dni pełne szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Wam radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Was:-)
Niech króliczek przyniesie WAM w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć...

Świeta Świeta i juz po .....

Witamy po przerwie:-):-):-)

Jak tam u Was dziewczyny po Świetach??????? Wypoczełyście? Ja wczoraj z meżem zajechałam do teściów do Brodnicy:-) Oj obżarłam sie jak świnka taaaakieeee to wszystko pyszniackie:-p:-p:-p Dzisiaj jestem cała happy mama moja zajechała do nas na tydzień:tak::tak:. Popilnuje Neluszki a my zajmiemy się przygotowaniami do ślubu. Cały tydzień załatwiania. Ale sie ciesze że w końcu zobaczyłam. Duza odległośc jest miedzy nami 300 km:szok: przez to widujemy sie tak rzadko ;-( niestety. Mąż ma dzisiaj wychodne a wiec my z mamą popijamy drineczki :-):-) a jutro zabieram wieczorem mame na masaż taki babski wieczór. Kurcze w srode chce iśc z Kuba na Lejdis słyszłam odlotowy film!!!!!

Kinga Filipek tak szybko rosnie zmęzniał albo długo nie widziałam jego fotek suuuper sie prezentuje na nich :-):-):-):-)

Maarta Antosik na fotkach tez wyszedł pięknie !!!!!!!!!!!!! Jak ty obrabiasz te fotki???? korzystasz z jakiegoś programu????

Kurcze dziewczyny piszcie co Was? Całujemy

A to fotka z ciotka chrzestną

Hello!
My dopiero dzisiaj popołudniu zjechaliśmy. Oczywiście cali zapakowani...tak to jest z dzieciatkiem się gdzieś ruszać :) Tym bardziej, że wracamy z wiekszym bagażem niż wyjechalismy...ach ten zając.
Kucia fajnie masz z mamą..napewno nadrobicie zaległości, a z pewnością jest ich dużo. Ja sama przez ponad 4 lata mieszkałam około 300 km od rodziców, więc znam ten ból. A wy sobie wszystko fajnie załatwicie, bo ślub już niedaleko-ale zazdroszczę!! a i zrelaksujesz się w babskim gronie he! A na Lejdis idźcie kochani, naprawdę warto!!
Jakubek śpi...a my z mężem robimy sobie wieczorek z winkiem, tv i pomarańczami hehe...więc uciekam...
Acha mój synek 23 skończył 9 msc!!

1006536lr7.jpg

Ostatnia edycja:
Witajcie.Ale tutaj cisza...
Pewnie przez dzisiejszą piękną pogodę.
My bylismy na spacerku i pewnie jeszcze raz na chwilkę skoczymy...
Buziolki!

witam.
u nas oki. po świetach energia mi opdła na maksa.
pogoda dzis ładna u nas, bylismy z mężem na zakupach dla synka.

pozdrawiam!

reklama
Kinga to laduj baterie ładuj!! Co fajnego kupiliście??
My siedzimy sami z Jakubkiem. Mąz wpracy :( Przed chwilką była u mnie koleżanka...ale już po odwiedzinkach...

Do góry