reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

yo ładują się hyhy;-)
kupiliśmy Filipowi kurteczke na wiosne, pare bluzeczek i skarbetki. jeszcze jutro cos mu kupie bo jeszcze kasiorka została:happy:
a teraz ide szykowac Filipka do kąpania i spać bąbelek:-)

reklama
Super zakupki.
My ostatnio też kupilismy juz wiosenną kurteczkę...chociaż z pewnością jeszcze jedną Jakub dostanie od dziadków :) Tak to jest jak dziadkowie maja sklep z ubrankami i zabawkami dla dzieci :)
Jakubek leży już włóżeczku i pomału usypia...a ja mam już wolne ")

mój bubek też już śpi.
no dobrze masz z rodzicami. ja też nie narzekam bo mój chrzestny ma hurtownie z ubrankami dla dzieci.
teraz jak moja mama wróci ze Szwecji to na pewno Filipowi coś przywiezie z ubrań:happy:
kuźwa jak mnie głowa napierdziela.....:baffled:

Czołem Laski!
Forum fajna sprawa, bede miała troszke czasu to sie zaloguje i troche popiszemy;-)
a po swietach brzuchy bola, szok ile ja zjadłam, gdzie ja to wszystko zmieściłam :szok: sama nie wiem;-)
u nas zimno ale chyba pogoda sie poprawia:tak:

reklama
Do góry