reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta no to super udanego wypadu!;-)Film naprawde fajny!
A ja już na nogach.. bubek dziś mi zrobił pobutke :dry:
nic innego jak isc teraz zrobic sobie kawe..

reklama
dZIEŃ dOBEREK :-):-):-):-)

Kurcze laski zagladam za okno a tu...... śnieg!!!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled: Jajka jak berety

Byłyśmy wczoraj z Nelusią na badaniu. Jestem zadwolona że te szmert to nic poważnego powinna z tego wyrosnąc za 6 miesiecy kolejna kontrola. Ale sama wizyta dziewczyny powiem WAm koszmar. Laska była tak nieprzyjemna strzeliła focha że Neluszka zaczęła płakać co w cale się nie dziwi bo w pokoju było zimno a trzeba było Nel rozebrać do papmersa. Na co ona badania nie bedzie jak dziecko będzie płakać i FOCH :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mówię Wam ile mnie to kosztowało żeby nic jej nie powiedzieć. SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po powrocie pokłóciłam się z Kubą ( kurcze biore te tablety antykoncepcyjne ale jestem nerwowa ) ale czasami Laski to rece opadają !!!!!!!!!!!! NIE ROZUMIEM TYCH MĘSKICH MAMUTÓW ZA CHOLERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

martaja GRATULUJEMY RÓWNIEŻ ZĄBUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONIECZNIE ZRÓB FOCIE czekamy :tak:. No i super masz z głowy tez swojego ząbusia.

natala_2006 wszystko bedzie zobaczysz MUSI.....

maarta100 Ty to jesteś ranny ptaszek :szok::szok::szok: Miłego wieczorku dzisiaj i konieznie opowiedz nam jur\tro jak film i wypad się udał.

Dobra spadam dziewczyny obudzić i nakarmić szkraba. BUZIOLEEEEEEEEEEEE

Filipowi przebił się w końcu 13 ząbek!:-)

natala ja 3mam kciuki bedzie dobrze kochana! Jak bedziesz miała czas napisz co i jak. buziak
A mój Filo zasnął wiec mam chwile dla siebie:)

kucia ciesze sie że to nic poważnego! :)) A co do tej baby to wiesz co brak słów! *****! ja to bym sie odezwała znając moją osobowość:angry::cool2: a co! za to jej płacisz aby cie godnie przyjeła i zbadała twoje dziecko.... !!! ahh zdenerwowałam sie! sory
a co do męskiej płci. hmmm coś nieco wiem na ten temat i powiem ci ze faceci nigdy nie spełnia naszych oczekiwań:dry: ale tez nie są tacy źli;-)

milego dnia
buziaki!

Witam sie jestem:tak:

U nas tak
W Elblagu wypoczełam... Julka dostała zapalenia uszu - juz jest dobrze dostała antybiotyk syrop, nowe maści na uczulenie i ogólnie jest lepiej... Wik wyzdrowiał.... ale maruda sie stał i juz drugi dzień wrzeszczy i chce na raczki...:baffled: podejrzewam zęby z góry ale jeszcze nie ma nic...

No a co do facetów to ostatnio staneło na ostrzu noza, ale juz jest ok nawet super... zobaczymy co dalej....;-)

No cóz juz tacy są, a my ich kochamy.....;-)

Martaja gratuluje zębolka :tak:

Kucia ciesze sie że z Malutką ok... bedzie dobrze zobaczysz... co do lekarki to nie komentuje :wściekła/y: Ja podobnie jak Kinga zareagowałabym i zabrała dziecko i wyszła... to nie była prywatna wizyta? Wiesz ostatnio mam bardzo negatywny stosunekj do służby zdrowia i lekarzy z łaski.... jak moge to staram sięleczyc prywatnie ale nie zawsze... Właśnie w Elblagu wezwalismy takeigo lekarza... no cóż... byłam bardzo zadowolona... leki które przepisał poskutkowały potem jeszcze udzielał rad przez telefon.... wział 60pln za wizyte wydaje mi sie ze mało bo w Olsztynie za wizyte na która ide płace od 70 -90 pln a to było w domu....

Natala trzymam kciuki i myslę o Was.... musi byc dobrze z Amelką :tak:

Maarta gratuluje awansu...:-)

Madzia odzywaj się częściej... co u Was?:tak::happy2:

Jak o kims zapomniałam to przepraszam... miałam troche do nadrobienia...:zawstydzona/y:

Miłego dnia!

Marta i jak film. Teksty są bezbłędne, prawda?! :)
Kucia tak się cieszę. Widzisz mówilam ci, ze dzieci wyrastają ze szmerków!! A co do lekarza to wybacz, ale się nie wypowiem...bo ocenzurowaliby moj post...tragedia.
Grubelku widzisz...nie doczytałam...w niedziele też w Elblągu byłam...Juleczce dużo zdróweczka zyczymy...A Wiktorek...biedactwo jak to ząbki to znowu się nacierpi. A co do drugiej połowki...życzę aby wszystko było już cały czas super!!
A teraz focia zębolka...dopatrzycie się napewno!! A fotka zrobiona z bliska więc tylko buziulka mojego misia jest :)
1006334ge1.jpg

martaja piekny ząbusiek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: GRATULACJE!!!!!!!

Kinga85 dla Filipka tez za szczesliwą trzynastke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajna fota ;-)

Grubelku dobrze że wypoczełaś to podtsawa teraz już będzie dobrze:-):-) trzymam kciuki i zdróweczka dla Juleczki i Wikiego od cioci Moni:tak:

My niedawno wróciłysmy z Mychą:cool2: ze spacerku troszke pospała i juz sie wierci więc spadam papaapapapap

reklama
Do góry