reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam Wszystkie!!!

Właśnie zbieramy sie z mężem do szpitala. Jedziemy obejrzec serduszko Nel i zbadac szmery. Bardzo się boję ale to normalne chciałabym miec już to za sobą.

Grubelku suuuuuuuuper że wróciłaś:-):-):-):-) Mam nadzieje że wszystko łokej ;-)

maarta100 gratuluje suuuper bipki:-):-) Dzisiaj juz pewnie lepiej się czujesz.

MADZIA pamietaj o obiecanej focie Córeczki:tak::tak::tak:

Dobra zbieram się MIŁEGO DNIA LASKI

reklama
witam!

kucia bardzo ładne zdjecia twojej pociechy! :tak: wszystkie fajne

byłam już z Filipkiem na spacerku,troche wietrznie ale co tam.. zaliczone. Teraz ide po kawe bo padam na cycki.. kuźwa nic mi sie nie chce nie lubie poniedziałków:wściekła/y:!
lubie piątki!!:cool2: i weekendy!

buziole laleczki ;-)

filmik Wrzuta.pl - akrobacje z taboretem

kuźwa cos mi sie tu popitoliło heh
ide robic kawusie nastepną i obiad dla męża... pora już :)

milego popoludnia!

Witam się i ja Kochane.
Weekend spędziłam w szkole, a dziś pełno spraw do załatwienia i ostatnie zakupy przed wyjazdem. Jutro nad ranem wyjeżdżamy do Warszawy już :-( Boję się co to będzie...
Kucia a jak serduszko Nelusi?

Witam się i ja Kochane.
Weekend spędziłam w szkole, a dziś pełno spraw do załatwienia i ostatnie zakupy przed wyjazdem. Jutro nad ranem wyjeżdżamy do Warszawy już :-( Boję się co to będzie...
Kucia a jak serduszko Nelusi?
natala kochana trzymajcei sie . bedzie dobrze i szybko wrócicie do domku . głowa do góry zobaczysz ze nie bedzie zle . z całych sił trzymam kcuki zeby tak było . podrzawima was cieplutko .

kucia -pamiętam ale znów koczuje w pracy :( moze jutro popłudniu mi sie uda .ale jak obiecałąm to bedzie :-D
kinga - no akrabota wam rosnie jak nic :)super

Witajcie. Ja tylko na chwilkę bo strasznie głowa mnie boli.
Jak było u chirurga szczękowego?? A więc...nie tak źle. Przyął mnie jeden poza kolejnością-i na szczęście, teraz mam wielką ulgę. Mąż w weekend zarezerwował bilety na Lejdis...i byłoby już całkiem super, żeby mie grypa żołądkowa... przed filmem i po było ciężko... Na szczęscie film obejrzałam...i polecam :)
A teraz coś z dobrych waidomości.
Dzisiaj rano znalazłam u Jakubka lewą dolną jedyneczkę!!!!
No a wieczorkiem Jakubek nauczył się grać na flecie :) Hihi zawsze myślał, że to my piszczymy ale dzisiaj załapał o co biega.
A teraz uciekam. Miłej nocki

martaja gratki dla Kubulka za 1 ząbka! no i lejdis owszem fajny film. byliśmy też z mężem w kinie na nim i również polecam!!
Dobranoc dziewczyny!!!

reklama
Do góry