K
reklama
MADZIA
mama majuni i groszka
kinguś jestem w szoku jaki Filipek jest już duży
co za niesprawiedliwość a ja do wieczora zero czasu nawet na kawę. teraz sprytnie wykorzystuje męża i bawi sie z mała . ale nie wiem kiedy męska cierpliwość sie skończy i będzie koniec laby
co za niesprawiedliwość a ja do wieczora zero czasu nawet na kawę. teraz sprytnie wykorzystuje męża i bawi sie z mała . ale nie wiem kiedy męska cierpliwość sie skończy i będzie koniec laby
K
Kinga85
Gość
dziewczyny!!
Życzę Wam... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla was zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na waszej drodze do pracy albo sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio. Życzę wam dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą wam radosne poczucie, że życie uśmiecha się do was, obejmuję was i przygarnia, ponieważ jestescie kimś specjalnym. Życzę was dnia pokoju, Szczęśliwości i radości. :-)
miłego dnia!!!
Życzę Wam... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla was zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na waszej drodze do pracy albo sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio. Życzę wam dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą wam radosne poczucie, że życie uśmiecha się do was, obejmuję was i przygarnia, ponieważ jestescie kimś specjalnym. Życzę was dnia pokoju, Szczęśliwości i radości. :-)
miłego dnia!!!
Dzień Doberek :-):-):-):-)
Własnie wstaliśmy mężuś poszedł po jajeczka na śniadanko Neluszka wtryniła porcyjke mleczka strzeliła komara a ja korzystając z okazji myk w internet a konkretniej w BB
Jak Laski minęła nocka?????? U nas Emma nie dała się aż tak bardzo we znaki. Nie powiem wiało ostro ale na szczęście do wytrzymania.
Kinga Filipek naprawde rośnie ze zdjęcia na zdjęcie juz taki duuuży Zuch ;-) a jakie minki strzela cudne na zdjęciach :-):-):-)
Jak tam obiadek rodzinny Kinguś? Napisz jak wyszła karkóweczka kurcze aż mi ślinka leci mniam mniam
Madziu pochwaliłabyś sie swoją córeczką wyslij na m fotke prosimy:-)
Kurcze Grubelek sie nie odzywa mam nadzieje że wszystko w porządku.
Natala tez coś cichutko nie daje znaku.
martaja napisz co z Tym Twoim ząbkiem?????
maarta100 jak po wizycie rodzinki ?
U Nas właśnie słoneczko wyszło piekna pogoda szkoda że wiaterek szaleje.
Dziewczyny dostałam dzisiaj okres troche martwiłam sie że za szybko. Karmię 3 miesiące i juz okres? A wy po ilu miesiącach miałyście? Dzisiaj zżeram też pierwszą pigułe antykoncepcyjną. Zobaczymy.
Dobra spadam pomóc męzowi robić śniadanko ppapaapap
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :-)
Własnie wstaliśmy mężuś poszedł po jajeczka na śniadanko Neluszka wtryniła porcyjke mleczka strzeliła komara a ja korzystając z okazji myk w internet a konkretniej w BB
Jak Laski minęła nocka?????? U nas Emma nie dała się aż tak bardzo we znaki. Nie powiem wiało ostro ale na szczęście do wytrzymania.
Kinga Filipek naprawde rośnie ze zdjęcia na zdjęcie juz taki duuuży Zuch ;-) a jakie minki strzela cudne na zdjęciach :-):-):-)
Jak tam obiadek rodzinny Kinguś? Napisz jak wyszła karkóweczka kurcze aż mi ślinka leci mniam mniam
Madziu pochwaliłabyś sie swoją córeczką wyslij na m fotke prosimy:-)
Kurcze Grubelek sie nie odzywa mam nadzieje że wszystko w porządku.
Natala tez coś cichutko nie daje znaku.
martaja napisz co z Tym Twoim ząbkiem?????
maarta100 jak po wizycie rodzinki ?
U Nas właśnie słoneczko wyszło piekna pogoda szkoda że wiaterek szaleje.
Dziewczyny dostałam dzisiaj okres troche martwiłam sie że za szybko. Karmię 3 miesiące i juz okres? A wy po ilu miesiącach miałyście? Dzisiaj zżeram też pierwszą pigułe antykoncepcyjną. Zobaczymy.
Dobra spadam pomóc męzowi robić śniadanko ppapaapap
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :-)
MADZIA
mama majuni i groszka
kucia ja sie emmie nie daję wieczorkiem ale jestem
chociaz w nocy u nas nie za wesoło było . zajebiste mamy okna nie ma coi nowe :no ale ja sobie do pana zadzwonie który nas nimi uraczył ....
no ale nie bede wam zawracac dupy panem monterem
a zdjecie bedzie ale jutro dzis kwitne w pracy .... a gdzie nineczka ??
kucia ja okres dostałam tez okolo 3 miesiecy ale u mnie inna historia bo ja maje krótko karmiłam i mialam bardzo mało pokarmu ....no i praktycznie mój okres zbiegł sie z odstawieniem małej od piersi a było tak fajnie bez....
chociaz w nocy u nas nie za wesoło było . zajebiste mamy okna nie ma coi nowe :no ale ja sobie do pana zadzwonie który nas nimi uraczył ....
no ale nie bede wam zawracac dupy panem monterem
a zdjecie bedzie ale jutro dzis kwitne w pracy .... a gdzie nineczka ??
kucia ja okres dostałam tez okolo 3 miesiecy ale u mnie inna historia bo ja maje krótko karmiłam i mialam bardzo mało pokarmu ....no i praktycznie mój okres zbiegł sie z odstawieniem małej od piersi a było tak fajnie bez....
K
Kinga85
Gość
kucia ja @ dostałam po 4miesiacach. spoko nie masz sie co nerwowac jest git! a dzisiejszy obiad wyszedł, było miło.
ja dziś dostałam @ i jestem wkur... normmalnie wrecz deprecha.
a jak jeszcze pomysle ze znowu zaczyna sie ten monotonijny tydzien to
dobranoc
ja dziś dostałam @ i jestem wkur... normmalnie wrecz deprecha.
a jak jeszcze pomysle ze znowu zaczyna sie ten monotonijny tydzien to
dobranoc
hejka! sorki ze nie zagladałam ale wieczorem w sobote wypad do znajomych zrobilismy i jakos nie do końca fason trzymałam;-) hehe... wczoraj umierałam caly dzien koszmarr:-( Antonio ma sie dobrze:-)
co do @@@@ to ja dostałam 9 m-cy po;-) wiec jakis czas sie cieszyłam:-)
co do @@@@ to ja dostałam 9 m-cy po;-) wiec jakis czas sie cieszyłam:-)
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Witam powrotnie....:-)
Poczytałam wsa odpisze potem... melduje tylko że jestem... Później szczegóły bo mam duzo roboty....
Kucia dzieki za pamięć....
Pa! Miłego dnia!
Poczytałam wsa odpisze potem... melduje tylko że jestem... Później szczegóły bo mam duzo roboty....
Kucia dzieki za pamięć....
Pa! Miłego dnia!