reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

W maleńkiej obrączce uczuć świat cały,
miłość, obowiązek, wzniosłe ideały...
Maleńka obrączka a znaczy tak wiele
- na całe życie włożona w Kościele...

Sto lat Młodej Parze!!!
:-):-):-)

reklama
Dzwony biją jak szalone,
Marsz weselny w uszach brzmi.
Młody mężu przytul żonę,
Niechaj cała ziemia grzmi.
Młoda żono przytul męża,
Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziękujemy wam bardzo dziewczyny! jestescie kochane! :-)
Było cudownie... jestem baardzo szczęśliwa:tak::-D slub i wesele bylo cudowne.
Oto pare fotek tak jak obiecalam;-)

przed kościołem..

podpisanie dok..

tort..

Kinga- wyglądaliście pięknie :-) Czemu ja cię kojarzyłam z ciemnymi włosami?
Suknia śliczna! Jak Filipek zniósł przygotowania i sam ślub? Był w Kościele i na weselu?
Cudowny czas przed wami. Obyście zawsze byli tak szczęśliwi jak teraz!!!

Piekne zdjęcia, cudownie wygladaliście Kinga! Jeszcze raz zycze Wam wszystkiego najlepszego i wszelkiej pomyslności:tak: no i witaj wśród mężatek;-);-)
ja tez kojarzyłam Kinge z ciemnymi włosami;-)

Miło mi jak tak piszecie:zawstydzona/y::-) Cóż ja mam ciemne włosy z tym ze teraz zrobiłam sobie pasemka bląd;-) Filipek jakoś zniósł przygotowania, ale czuł że coś się bedzie działo bo bardzo był rozdrażniony zwłaszcza w sobotę, płakał co chwila.. a ja nie miałam go przy sobie bo juz niania sie nim zajmowała:-( też mi było cieżko no ale tak musiało być. On jeszcze nie rozumie... Dziś rano juz obudził się przy mnie:-) i usmiechnął się,bardzo sie wzruszyłam i taka byłam steskniona za nim!

Teraz już wszystko wraca do normalnosci...:happy: jesteśmy szczęśliwą rodziną!
pozdrawiam was kochane!

Kinga tworzycie piękną parę i oby tak było już zawsze :tak: Suknię miałaś piękną, ale nie pokazałaś nam Filipka w jego stroju galowym ;-) Czekamy na zdjęcie... :-)
A jak reszcie kobiet minął weekend?
My troszkę sobie poszaleliśmy z Rafałem, a Amelusia spała z babcią :-D

Dziś piękny dzień więc trzeba z niego korzystać, zaraz ruszam na spacerek z dziećmi.
Miłego dzionka

Amelka cudowna :-) A to zdjęcie w szufladzie - :happy2::-D:happy2:
Natala - to ile ty masz dzieci, że idziesz z dziećmi na spacer :confused2::happy2: Może my o czymś nie wiemy? :happy2: A może to efekt tych weekendowych szaleństw z mężem :happy2:

Kinga- dawaj foty Filipka!

U nas nuda. Hania dziś wstała o 5tej. Teraz śpiocha a ja czekam aż się obudzi, żeby wyjść z nią na dwór. Szkoda, że jeszcze nie chodzi, bo na spacerach nudzi jej się strasznie i najchętniej zasuwałaby na czworaka :happy2:

Kinga cudna suknia, piękna z Was para!!!!!
a Amelka sliczna Dziewczynka i podobna do Ciebie Natala!
no i oczywiscie na zdjecie przystojniaka Filipka czekamy:tak:
u nas pogoda super a ja w pracy siedze:-( praca mi sie podoba, jest ok, radze sobie ale pracuje w tzw niewdziecznym wydziale gdzie przychodzi non stop duzo petentów z jakimis problemami, a nie każdemu mozna pomóc a tymbardziej wytłumaczyc... ech.... uzbrajam się w cierpliwość. MNie większośc spraw nie dotyczy bo zajmuje sie zielenia w mieście i utrzymaniem porzadku itp sprawy. Swoja wizję upiekszania miasta mam i mam nadzieje ze uda mi sie ja zrealizowac.
a dzisiaj siedzę i tesknie za moim synkiem, jakos cięzkie było dzisiejsze nasze rozstanie, wystarczą 2 dni wolnego i Antos sie do mnie przyzwyczaja.
zajrzyjcie na strone Antosia, mam mkilka fajnych fotek! Pozdrawiam Laski!!!!

reklama
Ależ z Antosia już duży mężczyzna :szok: A jaki ma fajny nocnik :happy2: Przystojniak - będą się biły o niego pannice :-)

A to kilka naszych fot (jakby nas dawno nie było :confused2:;-)):

Do góry