reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

DZIEWCZYNY MAM SUKNIE!:-D własnie odebrałam. Ale nie wiem jak wam ją pokazac bo ona wisi na wieszaku.. i nie wiem jak zrobic zdjecie abyscie widzialy jaka jest. Może poczekacie?;-) bedą zdjecia ze slubu to dodam na pewno:-)

reklama
Pstryknij choć jedną fotę z daleka ;-) Ja z tych upierdliwych :cool2:

A mały będzie wyglądał bosssko! Taki mały - duży przystojniaczek :-)

Nie ważne jak duże wesele, ważne, że będziecie się dobrze bawić. Ja ostatnio byłam na wieelkim weselu i - mimo, że to moja rodzina - 2/3 osób nie znałam :confused:

Dziś już czuję się lepiej - sama nospa wystarcza i może coś zjem w końcu ;-)

A to mój kartofel z dzisiaj :-) Nudzę się i pstrykam foty ;-) A to ostatnie to nasz kombinezon na zimę. Teściowej się kolorki nie spodobały (najlepszy byłby jej zdaniem różowy :dry:).

Hania śliczna jak zawsze!:-):tak:

Pstryknę zdjęcie jakoś.. ale dopiero jak wrócę bo teraz idę robić sobie paznokcie na cacy;-)

Melduje sie, że żyje!!! Nineczko Hania jak zwykle piekna:tak: Kinga slub juz tuz tuż!!! Życze wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze zycia i samej pomyslności. Pamietaj ze to najpiekniejszy dzień w zyciu!!!

A u nas super pogoda, po pracy wybieram sie z Antkiem na spacerek, w koncu bo ostatnio nie mam dla Niego czasu, wogole na nic nie mam czasu.

Ojej Nineczko wogóle zapomniałam pochwalic Hanię, z dnia na dzień jest coraz bardziej ładna. Tatus bedzie miał czego pilnować za kilkanaście lat ;-):-)

Marta w końcu jesteś :cool2: U nas tez dziś piekna pogoda i od rana byłyśmy na dworzu :tak: Amelke ugryzła niestety osa w paluszka :no: Bardzo płakała i palec spuchł jak bomba. Na szczęście bylysmy blisko szwagierki to zaszłysmy do niej zrobic opatrunek z octem, troszkę zeszło, ale Amelusia i tak sie wypłakala chyba z godzinę az zasnęła bidulka :baffled:

Dziękuję w imieniu Hani :-)
Biedna Amelka :no: Nie cierpię tego latającego towarzystwa :wściekła/y:

maarta - pochwal się jak ci idzie w nowej pracy, jak atmosfera :-)

A ja jestem półgłucha :baffled: Mam korki w obu uszach i nie pomogło płukanie. Teraz dostałam kropelki i mam przyjść na płukanie w poniedziałek jak do tej pory nie przejdzie. Skąd to paskudztwo :confused::eek: Byłam u lekarza i dostałam prochy na brzuch. Pożyjemy zobaczymy czy pomoże :cool2: Miałam nadzieję na popołudniowy spacer z małą a tu lipa - pogoda się psuje paskudnie.
Jutro wstawiają nam okna i drzwi tarasowe. W końcu dom będzie wyglądał jak dom. W poniedziałek kupujemy drzwi wejściowe i będziemy mieli klucze do naszego stanu surowego zamkniętego (coby go nikt nie ukradł :cool2::laugh2:).

reklama
Hej!

Dzis wielki dzień!:-) Dziewczyny zdjecia dodam w tygodniu bo teraz nie mialam na nic czasu naprawde.
pogode mamy fatalna ale i tak szczesliwa jestem!:tak::-D nic i nikt mi nie zepsuje tego dnia;-)
3majcie kciuki za mnie.. zaczeło się... paaaaa

Do góry