reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Natala - gratulacje!!!
Mamy mamusię studentkę :-)
A filmiki robię w microsoft movie maker (masz na bank w spisie programów). Jak ja to załapałam to i ty sobie na pewno poradzisz :tak:

Właśnie wróciłam z imprezki firmowej (szefowa księgowości oblewa ślub syna). Wypiłam 2 kieliszki i mam dość :sick: Mamo, gdzie moja kondycja :-p;-) Imprezka dopiero się rozkręca a ja już się czuję jak pod jej koniec :happy2:

Jak to mówi mój teść komentując mój mizerny zapał do napojów wyskokowych "stracona dla ludzkości" :-p

reklama
Natalia super że będziesz studiowała!:-)

Ja byłam własnie odebrać suknie ale niestety jest jeszcze za długa i muszą skrócic odbiorę ją jutro już na bank. Dzis u nas w domu totalny szaszor, mycie okien pranie firan itd.. padnieta juz jestem..
Milego dnia!

Kinga - już niedługo i wszystko wróci do normalności :happy2: Ja nie wiem czy pisałaś ale robicie wesele? Ilu będzie gości? Oj aż miło swój ślub powspominać :cool2:

maarta - jak w nowej pracy?

Ja chyba jutro pędzę do doktora :no: Chyba znów moje choróbsko się zaostrzyło. Ledwo żywa jestem :sick: Siedzę przed komp, nic nie robię, Hanut kręci się pod nogami. Dobrze, że humorek jej dopisuje.

Nineczko na pewno szybko Ci przejdzie i wrócisz do sił :tak::tak:
Kinga jak zostanie Ci jeszcze troszkę siły to wpadnij do mnie pomyć okna jeszcze... :-D:-D
Dziękuję za gratulacje i mam nadzieje, że będzie mi dobrze szło na tych studiach... :-p
A teraz pochwale sie troszkę zakupami, bo tak mi sie podobają :rofl2::happy2:

Śliczności! A jakie butki faajne :tak:
Ja w lumpku kupiłam Hani 3 pary sztruksów i spodenki od dresu ale cholibka za duże jeszcze troszku.

Nineczko ja tez chodziłam po lumpkach za sztruksami grubszymi no ale nie znalazłam niestety.Buciki tez mi sie bardzo podobają, tylko mojemu portfelowi sie cena nie podobała, no ale nie miałam wyjścia, bo nie było z tańszych butów takich małych rozmiarów, a na allegro bałam się zamówić. Jak na Hanie ciuszki jeszcze przy duże to i tak nie masz sie co martwić, bo się nie zmarnują :tak::tak:

A gdzie sie podziewa reszta kobiet?? Marta, Madzia - co słychać? Od Grubelka tez już dawno wieści nie było...

Lekki szok i nauczka - nie patrzeć na metki :happy2: Spodnie dobre choć na wszywkach jest rozmiar 12 -18 m-cy i na jednych 2 lata :szok: Duuuzia ta moja mała :happy2:

Hej

nineczko; robimy przyjecie/wesele na 40osób:happy: bedzie orkiestra 3osobowa zdjecia itd jak normalnie na weselach tylko że nie bedzie dużo gosci. Niestety sami wszystko organizujemy wiec musimy liczyc sie z kosztami... a nie jest tanio. Ale i tak jestem zadowolona bo bedzie najblizsza rodzina i przyjaciele:-)
Kuruj się laska!! koniecznie:tak:

natalia hihihi o to musiałabyś poprosić mojego Michała bo on myje okna;-) a ja piore i wieszam firany. Zakupy zrobiłaś świetne! piekne:-)

Dzisiaj mój M jezdzi i kupuje wódke na tłuczenie butelek i już na bramy w sobotę. Butelki w kartonie obijają się jedna o drugą hehe:-D cały mój M.. lepiej kupić wiecej niż ma zabraknąć hee no fakt:cool2:

reklama
A nasz synek bedzie tak ubrany w sobotę:happy:
koszula
kamizelka czarna
i czarne spodenki
Jeszcze kurteczka kremowa i czpka. Ah i jeszcze muche albo krawat jak dostane. I zdjęcia start!;-)

Do góry