reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hehehe fajny filmik, oczywiście mega zainteresowanie myszka czy pilotem:tak: norma:-D
Piekna Córcia Ci rośnie Nineczko!!!:tak::tak::tak:
Kinga i ijak wieczorek??
wesele było mega su:tak:per:tak::-D:-D oczywiście jestesmy niewyspani i troszke skac.....;-) ale do jutra musi przejsc;-) a w piatek byłam jeszcze na firmowej imprezce do 2 w nocy:-D nie wiedziałam ze wszyscy tacy długodystansowi są:-D ale grunt zeby nam sie dobrze pracowało:tak:

reklama
hehe w niedzielę nie czułam się najlepiej... ;-) dlatego tak napisałam króciutko. Było naprawdę fajnie jestem zadowolona, byłysmy najpierw w restauracji coś zjeść i wypić potem poszłysmy do klubu a na koniec do pizzeri:-) wróciłam szybciej od mojego M. Musiałam jeszcze się potem dzieckiem zajmować w razie czego wiec wiadomo... o północy grzecznie mamusia wróciła do domku:-p

Wczoraj byłam dokupić już pierdołki ostateczne np balony i wstążki do dekoracjji auta. Jeszcze synkowi musimy kupić eleganckie ubranko do zdjęć.. ale u nas w Iławie to masakra... mały wybór i wogole żenuła :dry: cóż..
Mój Filip jest własnie w swoim żywiole:-D dałam mu gazety, siedzi obok mnie i dokładnie je drze :-D uwielbia to.. a ile wysiłku w to wkłada.

Jutro idę odebrać suknię!!!:-)

Zdjęcie sukni chcę zobaczyć koniecznie!!! :cool2: I zdjątka ze ślubu również. Uwielbiam takie uroczystości :-)

Od rana leje :eek: Łeb mi pęka i żałuję, że nie lubię i nie umiem pić kawy. Chyba strzelę sobie czaju czarnego jak noc. Albo posprzątam w domu, to mi zawsze ciśnienie podnosi :-p
Młoda znowu śpi jak to w taką pogodę. Nuda, nic się nie dzieje...
Towarzystwo nam gdzieś pouciekało :-( LASENCJE! GDZIE WY JESTEŚCIE!!!

witam
kionga - to juz chyba pomałyu masz mega stresika..... :-D:-D:-D
nineczko - nic nie mów o pogodzie bo normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze lato sie nie skonczyła ...co tam gadam wcale go prawie nie było ...a tu juz jesien:eek::eek::eek::eek:
marta - fajnie wam ze sie tak czesto bawicie . ja tez chce ja tez chce
grubelku - hop hop jak sytuacja w kongo ?:-D:-D:-D:-Da raczej może powinna zapyatc jak tam na froncie ??

Kinga fajnie ze wieczorek sie udał, zdjecia oczywiscie obowiązkowo chcemy zobaczyc!!
co do pogody to ja nie wnikam bo i tak w pracy siedze, nawet mi na reke ze pada. dopiero wrociam z pracy i od razu do kompa siadam, hehe, ide do roboty się wezmę;-)

jejku! jak miło, zaglądam a tutaj proszę pojawiłyscie się!!:-D

Dziewczyny no pogoda do du*** :wściekła/y: a co gorsza to w sobotę ma ponoć deszcze padać!!:-( cikro bardzo no! Może jednak jeszcze pogodny piątek się przedłuży chociaż do 14 w sobotę abysmy mieli ładne zdjęcia..
STRES JEST NA MAKSA! Dziś mogę to przyznać bez żadnego ale... naprawdę już się denerwuję! uhh:hmm:
Ale będzie git! na bank bo co inaczej nie może być nie?;-):-)
Zdjęcie sukni pokaże przecież obiecałam!;-) no i po ślubie też jakieś dodam...:cool2:
A potem się na jakis czas do was nie odezwę kochane bo wyjeżdzamy w podróż poślubną!:-):tak:

Idę do wyrka się rozluźnić bo normalnie spięta jestem... Dobranoc!
Pozdrowionka for all****

reklama
Hejka :-)
Kinga - fajnie, że wieczór panieński sie udał :tak: Jeszcze 2 dni i wesele, tylko paznokci nie obgryź wszystkich ze stresu ;-)
Nineczko - świetne filmiki Hani. Obejrzałam wszystkie :-) Świetnie je zrobiłaś :tak::tak: Szkoda, że ja tak nie potrafię :zawstydzona/y:
Marta - impreza za imprezą :-) Kiedy Ty masz czas na normalne życie ;-):-p:-p
MADZIU jak tam u Ciebie??
Grubelku jak dzieci?? Lepiej już się czujesz?

U nas OK :-) Wczoraj zrobiłam trochę zakupów dla Amelusi, no i w końcu kupiłam jej buciki, których tak długo szukałam, no i bluzeczki, czapeczkę, spodnie...

Za to ja pochwale sie tym, że od 1 października będę studiować w końcu :-D:-D Dostałam się na filologię germańską :rofl2::rofl2:

Do góry