reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej dziewczyny, co u was nowego???

U mnie ok;-) Mielismy szałowy weekend. Niania dla Filipka na czas wesela załatwiona:-). No i muszę się pochwalic bo nie wytrzymam heh:-p Idę do pracy!!!! po ślubie normalnie:laugh2: rewelacja! ach w końcu!!:-)
Pozdrawiam was!

reklama
Witam z oka cyklonu......;-)

Melduje posłusznie ze u nas ok:-)

Dzieci rosna.... a ja coraz bardziej przyzwyczajam sie do tej sytuacji....:-) Młody daje mamusi pospac... jak zje o 21.00 to budzi sie dopiero ok 5.00-6.00 rano :-), a Julka rozrabia i kompletnie sie nie słucha.... Poza tym nic ciekawego się nie dzieje...

Miłego dnia!

Grubulku ciesze się że u was wszystko ok:happy: mówisz że synek grzecznie zasypia i budzi się 5-6 no to bardzo ładnie jak na jego wiek:tak: a córczka rozrabia:-p hihi.

U nas też wszystko ok, jestesmy własnie po obiedzie. Teraz kawka i odpoczynek.. o ile Filip uśnie:dry: hmm.. wszedzie go teraz pełno:-D
Pozdrawiam!

p.s. a co u reszty??

Hej dziewczyny!

Przyznam się wam szczerze że zaczynam się już powoli denerwować ślubem...:-p
Teraz w sobotę organizuję wieczór panienski, wychodzimy z dziewczynami do klubu.. oj bedzie się działo;-):-D

Pozdrowionka for all:-)

No i jesteśmy w domku :-) Miałyśmy wrócić jutro ale ... wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;-) Obkupione jesiennie i zimowo (matko ile te ciuchy kosztują dziecięce :szok: - zostawiłam w sklepie wypłatę a nie powiem, żebym aż tak bardzo zaszalała). Podczas tych dwóch dni Hania zakumała jak szybko można raczkować do przodu i teraz muszę mieć oczy dookoła głowy i nie tylko :-p
Grubelku - cieszę się, że żyjesz! Dobrze, że młody tak szybko załapał, że noc jest do spania. Hani też to szybko poszło za co jestem jej ooogromnie wdzięczna. Córcia szaleje? Przejdzie jej. Testuje nową sytuację. "Pomaga" przy braciszku?
Kinga - wieczór panieński... Ja po swoim nie umiałam podać numeru domu taksówkarzowi, dobrze, że ulicę pamiętałam :zawstydzona/y:;-):-p Baw się jak nigdy w życiu!
maarta - gdzie jesteś?
MAGDA - pojawiasz się i znikasz ;-) Co u ciebie?
Natala - jak Amelka? Gdzie wy jesteście??

Witajcie Laseczki!!!
Przepraszam, że tak długo nie zagladałam ale doslownie nie miałam czasu, mam strasznie zalatany tydzien, nowa praca, Nianka i wiele innych sraw, wpadam na chwilke zameldowac sie ze wszystko u mnie oki, praca super, Atos Nianie beardzo polubił, w każdym raziecieszy sie na Jej widok czyli jest w porzadku. Dzisiaj mam impreze zapoznawcza w robocie a jutro weselicho, w niedziele poprawiny, moze uda mi sie zajrzec w miedzy czasie:tak: Obiecuje ze od przyszłego tygodnia bede częściej zagladać, tak jak zawsze;-):tak:
Kinga miłego wieczorku Panienskiego, my byłysmy na wieczorku w sobote w Ełku, było super, 15 Bab, Młoda dostała 3 zestawy super bielizny, w tym skorzanej:-D (to ode mnie), oczywiscie wibrator, czerwony welon z rogami i gwizdek w kształcie członka:-D ktorym musiała gwizdac na dyskotece zeby zwołac wszystkie dziewczyny:-) Fajnie było.
Pozdrawiam Was gorąco!!!!

"Znów jestem sam, jak palec albo coś... " :-p:laugh2:

maarta - z ciebie prawdziwa imprezowiczka ;-) Miłej zabawy na wszystkich imprezach ;-):cool2:
To super, że Antoś polubił nianię. Połowa sukcesu :cool2:

Kinga - życzę udanej imprezy jutro!

Hej dziewczyny!

DZIŚ MÓJ WIECZÓR PANIEŃSKI!:-D:rofl2: normalnie nie wiem jak przżyję ale mam nadzieję że jakos hehe...
Opowiem wam wszystko jutro:-)
nineczko dziekuję;-)
marta dziekuję;-)

Kinga - żyjesz? ;-):-p:cool2::laugh2:

Wczoraj moje dzidzi znów dostało ataku histerii wieczornej a dziś - wesoła jak szczygiełek :dry:
Dostała od tatusia starą klawiaturę i siedzi nad nią jak zaczarowana :cool2:

reklama
Do góry