reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

witam
nineczko kochana trzymaj sie jakos przetrzymacie . na pocieszenie moge tylko ci napisac ze u nas było podobni e. tylko ze w nocy . maja zasypiałą normalnie po godzinie budziła sie w dzikim płaczu nie wiadomo czemu i tak było 2-3 miesiące. ale jakos pamalutku wyrosła z tego
marta - super ze masz nianie no i ze zadowolnie jestescie .to najwaznijsze
kinga - oj dobra jakos wytrzymam z ta suknia slubna:-:)-):-Da co do zaobraczkowania to i mnie na wspominki wzięło / ah jak ten czas szybko leci. :confused::cool2:
no no grubelku jeszcze troszke i kongo sie skonczy

natala - bede zagladac kochana bo wróciłam juz do pracy :laugh2:dziekuje za pamiec. napisz jak ze zdrówkiem amelci ?

aaa własnie doczytałam ze panenki wziełyscie sie za jesienna zmine image. a ja nie mam nawet kiedy isc:sorry2:zreszta jak zwykle<wrrrrrrrr

pozdrawiam sarenki

reklama
Qrczę, tyle czasu się zbierałam na spacerek, aż zrobiło się nieładnie na dworze i ze spacerku na razie nici. Może po obiedzie się wypogodzi, bo mam już dość siedzenia w domu no i panowie muszą dach kończyć. Mała froteruje podłogi a ja mam wreszcie chwilę dla siebie. Po raz pierwszy od nie wiem kiedy mam całe 3 h wolnego :szok: Tzn nie żeby nie było co robić ale dziś olewam - odpoczywam :-p:-)

Nineczko i to jest zdrowe podejście:tak: robota nie zając, zawsze znajdzie poźniej czas na sprzatanie i gotowanie, Matka POlka musi tez miec troce czasu dla siebie;-)
u nas od rana była Niania, Antos ja zaakceptował bez problemu, wszystko oki, nawet wyszłam na zakupy i zapomniał ze istnieje mamusia;-)
Kinga gdyby w Olecku był żlobek to bym oddała Antka, wierzcie mi, nie miałabym watpliwości, jestem za żłobkami, dzieci musza umiec adoptowac sie w gupie rówieśników:tak: za to mamy w Olecku 3 przedszkola, dziwne ze nikt o żłobku nie pomyślał:-(
Grubelku super masz dzielnego synka:tak:zobaczysz niedługo Twoje dzieci beda sie razem bawiły a Ty bedziesz siedziała na BB:-D:-D

tak więc kolejny dzień mija dziewczyny... ach... :happy2:
Dzis bede oglądała prison break!:-D mój Michał załatwił mi płyty... wciągnął mnie ten film, długi jest ale ma coś cos sprawia że się chce oglądać.. Tak więc u mnie zaraz popcorn i tv ruuulez;-):-)

Miłego wieczorku! ciao

Witamy witamy :-) Napiszcie coś więcej o sobie.

U nas nuda. Obiadek gotowy więc może czas na mały spacerek miedzy deszczami :happy2: Hania jak nowo narodzona. Marudzi jeszcze czasami ale to już moje dziecko!
Jak was czytam to nie mogę się doczekać swojego domku. Sama sobie panem i władcą... Aż sie rozmarzyłam :happy2:

majulek witamy serdecznie:happy2: napisz coś więcej o was..

Dzisiaj mam troche załatwiania spraw.. miedzy innymi muszę z fakturami iść do klientów.. a tak mi się nie chce pogoda do dupy:dry: Mój Filip od rana szaleje w swoim kojcu.. tak mu się spodobało chodzenie w nim itd że szok:-D

pozdrowionka dla was;-)

my dzisiaj jestesmy po jesiennych zakupach, Antoś ma juz wszystko:tak: jutro przychodzi jeszcze Nianka, bo ja i mąż wychodzimy na impreze, na wieczory kawalerski i panieniski, a na noc oddajemy go do dziadków żeby rano troche pospać:tak: Pozdrawiam!!

marta wiec bawcie się dobrze!:-)
8go bedzie mój wieczór panienski:-D haha...

Dziewczyny miłego weekendu wam życzę!! Do poniedziałku;-)

reklama
Wpadamy się pożegnać na dni kilka. Jutro czeka mnie wyprawa do Białego. Pierwszy raz jadę tak "daleko" sama z małą i to na kilka dni i troszkę mam pietra jak sobie poradzę :baffled: Ale ktoś musi nakupować tych jesiennych dyrdymałów. W sumie może to i dobrze, że będę sama - mąż nie będzie marudził ;-):happy2:

Pogoda do d... ale może wyrwę sie zaraz na krótki spacerek.

Pozdrawiamy!

Do góry