reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Natala sliczna Amelcia:tak: i jakie ma boskie kucyki:tak: musze chyb atez sie o córeczke postarac bo uwielbiam sukieneczki i fajne fryzurki:-) Natala i nie martw sie o wage, niektórzy rówiesnicy Antosia ważą po 9 kg i wszystko jest oki:-)
I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)

reklama
Znów mam najazd gości niezapowiedzianych :sick: Ja chcę tydzień ciszy i świętego spokoju ;-)

Natala - może to moja Hania jest wielka a nie Amelusia drobna ;-) W sumie lepiej chyba być drobną kobitką. Ja tam zawsze chciałam żeby mnie było mniej :happy2: Gratulacje z okazji rocznicy!

Filipek - śliczny siłacz :tak: Będą za nim panienki latały :happy2:

Nie wyspałam się dziś okrutnie przez te burzysko, co pół nocy szalało :wściekła/y: Teraz leje i klapa ze spacerku. Hania ma już 3 zęby teraz lezie czwarty i wyjca mam w domu na 102 :no: Momentami drze się jakby ją ktoś zarzynał :szok: Daję jej syropki pzeciwbólowe i smaruje dziąsła a i tak mam już ręce do kolan od noszenia jej.
Moje dziecię nabywa też ciekawych nawyków - po kąpieli nie chce być wycierana (wrzask) więc tarza się po dywanie owinięta ręcznikiem jak mumia dopóki nie wyschnie :eek:
Troszku się rozpisałam :zawstydzona/y: :happy2:
Goście wstali - czas do kuchni :sick:

Hej!

Dzis idziemy sie goscic, teść konczy 50lat:-)
Filipkowi w koncu wyżynają się górne jedyneczki obydwa!:-D wow alez sie ciesze.

Miłego dnia!

Marta oczywiście ze dziewczynki są fajne, wystarczy popatrzeć na nas :-) No i Antos miał by kogo bronic jak będzie duży :rofl2:

Kindze życzę milej gościny a Nineczce wytrwałości...

Idę na spacerek w końcu bo w dzień nie miałam nawet sekundy czasu

Hej

Wczorajsza goscinka byla udana:-) Wszyscy zadowoleni.
Dzisiaj od rana zabiegani, zakupy itd.. ale zadowolona jestem bo kupilam sobie 5 bluzek:happy2::-) W poniedzialek ide kupic synkowi buciki do chodzenia:-) i bedziemy chodzili już na spacerki na dwórek, kupilismy też takie specjalne szelki pomagające chodzic maluszkom od 6miesiecy. Juz sie doczekac nie moge, a Filip to bedzie miał frajdę:-)

Miłego dnia!!;-)

Witajcie po weekendzie :-)
W tym tygodniu weekend spędziliśmy w domu bo Rafał był zmęczony po całym tygodniu pracy. Tez sobie odpoczęłam bo przeleżałam przed telewizorem całe 2 dni :zawstydzona/y: Amelkę oddaliśmy w ręce babci żeby mieć trochę ciszy i spokoju ;-)
A dziś znowu powrót do słodkiej rzeczywistości... O 13 jadę do Mrągowa na małe zakupki i do okulisty bo oczki mi już siadają :cool2:
Na dodatek @ się zbliża i mam dziwny nastrój.

Moje dziecko rozrabia z dnia na dzien coraz więcej i juz nie długo chyba za nią nadążę :confused2:

Kinga śliczne zdjęcie z Filipkiem! Nasze możecie ogladac na blogu Antosia, co raz wrzucam cos swieżego:tak:
Natala taki spokojny weekendzik super sprawa.
a ja jestem po kilkudniowej przerwie, bylismy w Białymstoku, u rodzinki, na zakupach, u fryzjera...ech... super weekendzik
a dzisiaj przychodzi Niania do Antosia, tzn na rozmowe, mam taka polecana przez 2 koleżanki kobitke, zobaczymy jak wypadnie
ogólnie to chce zapłacic jej troszke więcej, żeby przy okazji domek mi troszke ogarnęła i cos upichciła, ja jestem leniem i wiem, że przyjdzie mi to z trudem:-)
a gdzie Nineczka???

hej

natala udanych zakupów!:-) @ jakoś trzeba nam przetrwać:cool2: mi się skończyła!he
marta mam nadzieje że niania się sprawdzi, powodzenia!:-) Również zapraszam na blog Filipka;-)

a ja dziś na zakupach byłam, jestem zadowolona a raczej to Filuś jest zadowolony najbardziej:-)

miłego dnia!

reklama
witam i z góry od razu sie kłamniam i przepraszam za dłuzsza nieobecnośc.
nineczko - oj to macie teraz z ta budowa roboty.
kinga - oj to juz weselicho lada moment . dobrze ze juz wszytsko załatwione. wklej prosze fotke sukni jaka bedziesz miał bo ciekawosc mnie dreczy
ide dalej was podczytywac bo produkcja była spora
grubelek -jak tam domowe kongo:-D:-D:-Dtrwa nadal?

Do góry