reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

synek wykąpany najedzony.. zasypia. A ja czekam na mojego chopa bo polazł...:-D Jutro bede miała ciekawy dzień, synka rano odstawiam do teściów i odbieram go dopiero o 19 wieczorem przed kąpaniem. Dla mnie to dobrze bo odpocznę i pozałatwiam różne sprawy.
Miłego wieczorku dziewczyny.

reklama
Kinga powiem Ci szczerze ze lubie takie dni jak oddaje Antosia dziadkom:tak: moge wszystko spokojnie załatwic;-)
u mnie domek posprzatny, zakupy zrobione:tak: wszystko cay, ide ogladać film, synek śpi i trzeba z tego korzystać, miłej nocki i kolorowych snów:-)

Witam dziewczynki!

U mnie bez zmian... szaleństwo.... :-)

Jutro przyjeżdża teściowa... bedzie wsparcie :tak: no i jedziemy na szczepionki... :baffled:

Teraz dzieciaki śpią więc mam chwilke... na zrobienie obiadu... :eek:

Miłego dnia wszystkim! :-):-):-)

Witam!

Ja z miasta własnie wróciłam. Wszystko już pozałatwiałam tz bukiet ślubny i tort no i dla odprężenia nawet na solar poszłam:happy2: Teraz po chłodnym prysznicu siedzę popijając fante i odpoczywam!:-D dla mnie bomba!
Ale jeszcze czeka mnie sprzątanko domku... :confused2: i okienka do umycia:eek: ach... trzeba!
grubelek oj wsparcie się przyda !;-)

Miłego dnia dziewczyny!

I kolejny wieczór... dziecko już wykąpałam, śpi:happy2:
Byliśmy u teściów na kawce dowiedzieliśmy się że Filipek już ostro raczkuje:-) Podobno bardzo pies mu się spodobał i cały czas za nim pomykał:-D a roki uciekał...

Miłego wieczorku!

hehe super, że Filipek zaczął raczkować:tak: gratulacje!

ja jestem wstrząśnieta wczorajsza burzą, co prawda przeszła koło Olecka bokiem ale to co sie stało na jeziorach :szok::szok: szok! Dużo żegluje i nigdy takiego szkwału nie widziałam, a różnie bywało.... najgorsze jest to, że z doswiadczenia wiem, że niestety zawinił człowiek, każdy mądrzejszy i doswiadczony zeglarz zawija do brzegu kiedy widzi czarne chmury:-( ludzie nie szanuja zywiołów... :-( i na dodatek zginęło małe dziecko :-(

Wracam po stuletniej nieobecności... :zawstydzona/y:
U mnie totalny zawrót głowy. Kompletny brak czasu dał sie we znaki.
Podczytałam już wasze wszystkie posty i widzę, że bardzo dużo się wydarzyło.

Grubelku cieszę się, że jakoś sobie radzisz z dzieciaczkami i wszystko się układa. Teraz kiedy pilnuję córeczki swojej siostry szczerze się zastanawiam czy tak prędko będę chciała mieć drugie dziecko :no: Również czekam na zdjęcia Twojego Wiktorka.

Nineczko oby budowa domu szybko sie skończyła i będziecie w końcu sami na swoim. Hanutek jest już duża i silna :tak: Martwi mnie tylko że Amelka ma już 16 miesięcy, a waży i mierzy tylko co Hania, a przecież ona jest o tyle młodsza od niej. Boję się, że przez te jej głupie choróbsko będzie zawsze mniejsza i drobniejsza od swoich rówieśników.

Marta bardzo się cieszę z Twojej nowej pracy. Oby tylko Tobie ona pasowała, ale jak to będzie okaże się już nie długo :-) Co do Niani myślę, że 600zl to suma wystarczająca. Moja siostra cioteczna szukała pracy w Olsztynie ostatnio jako opiekunka do dziecka i prawie wszędzie proponowali jej 600-700zl. Antos chłop już wielki ze tylko pozazdrościć. No i tych wakacji tygodniowych.... ehh

Kinga fajnie że też wróciłaś :-):-) Nie jestem tylko sama taka opuszczalska :-p Filipek tez już duży aż miło popatrzeć. No i fajnie, że ślub już tuż tuż...

Madziu a co u Ciebie konkretnego? Jak Maja? Pokaż w końcu jakieś jej zdjęcie.

Buziaczki

Dziś mąż zabiera mnie na romantyczną kolację... Mamy dziś 4 rocznicę :-) problem oczywiście w tym że nie wiem w co się ubrać :dry: Jak zwykle przy jakiejś okazji siedzę w szafie 3 godziny zanim wybiorę coś sensownego :wściekła/y:

A co do tej burzy przedwczorajszej to tez jestem przerażona. Z tego co wiem to w Mikołajkach nadal poszukują ciał 10 osób. Prawdziwa tragedia i tyle szkód narobiła. U mojego wujostwa na gospodarstwie runęły ściany dopiero co stawianej obory i przywaliły ciągnik. Nie dość, że w rolnictwie i tak ciężko z pieniędzmi to jeszcze same kłody pod nogi...

Amelka właśnie sobie wstała i chyba już po raz stutysięczny ogląda bajkę "Prosiaczek i przyjaciele". Zakochała się w Kubusiu Puchatku i już nawet MiniMini nie chce oglądać.

reklama
witam

natala twoja Amelusia jest śliczna! a jaka fajna fryzurka:-) Ciesze sie że się odezwałaś.

No burza była masakratorska:no: ja się bałam i nawet do mojego Michala mowilam aby mnie przytulił:-)

A teraz znowu duchota na dworzu i wieczorem lub w nocy bedzie burza!:dry:

Do góry