reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga - to już tylko 25 dni do ślubu :szok: Wszystko gotowe? Teraz zajmij się sobą i odpocznij ;-)
maarta - super, że wczasy się udały :tak: Ja też chcę gdzieś wyjechać ale to niestety może dopiero za 2 lata. Ja jestem z tych łazików, co to za długo w miejscu nie usiedzą ;-)

No właśnie - gdzie reszta mazurzanek :confused:

reklama
Witam!
Własnie wróciłam ze spacerku własnie, mały zadowolony:-)
maarta fajnie że jestes zadowolona z wczasów i że sie tak ładnie opaliłaś:tak::-)
nineczko dodam zdjęcia Filipka jutro:-) nie ma sprawy! A co do ślubu to owszem.. czas szybko leci a to juz tylko 25dni... coraz bliżej!
Idę kąpać synka:-) Do jutra laski

nineczko do ślubu już mamy prawie wszystko gotowe, został tort i kwiaty (bukiet dla mnie i kwiaty dla rodziców) Dzisiaj miałam oficjalną przymiarkę:-) kupiłam też bolerko. suknie odbieram 12wrzesnia. Zaczynam sie powoli denerwować..:tak:

Dni mijają mi tak szybko jak suche liście jesienią.. :rolleyes:
Dobranoc.

Ach dzisiaj o 6 mój skarb skończył 8miesięcy! :-):-D:happy2:

Ten czas tak szybko leci...
Dziś przychodzi do mnie moja znajoma na kawkę.Troche sobie poplotkujemy;-)
Miłego dnia dziewczyny!!

Wszystkiego najlepszego Filipkowi!!!

czas leci... ech....
dzieci nam w oczach rosną.
Kinga a strój dla Filipka macie na slub?? hehehe przrciez to pierwszy kawaler.
my 8 wrzesnia mmay kolejne wesele, w tym roku juz 5 i ostatnie, na przyszły juz są 2. ale maraton sie skonczył:-)

martaa ubranko dla Filipka jeszcze musze kupić. Nie widziałam nic ciekawego u nas w Iławie wiec bedziemy musieli pojechac do Olsztyna lub Nowego Miasta:-) Ale na pewno mu kupimy bo będzie z nami na sesji zzdjęciowej:-)

Witam dziewczynki....

U mnie ok.... :-) ogólnie dni mijają bardzo szybko od spania do karmienia itd.... :tak: W czwartek ma zbiorowe szczepienie... Pierwsze Wiktorka i Julki przeciwko pneumokokom.... może być ciekawie... :-D

Poza tym nic ciekawego się nie dzieje... Wiktor je, śpi i się drze, a Julka szaleje.... Wariatkowo nadal....

Miłego dnia wszystkim!

Ja miałam mały sajgon z małym, marudził przed spaniem. Była moja znajoma... położyłam go do łóżeczka bo już widziałam że śpiący ale Filip nieee.... jęczy! Dopiero jak poszła to usnął:happy2:
No i teraz śpi, mam chwilke dla siebie

hehe te dzieciaczki!:-) zawsze na przekor;-) ja wróciłam jeziorka, pokapalismy się troszkę i teraz wyszły chmury, bedzie padać:-( ide spratac, nie chce mi się ale muszę.

reklama
Do góry