reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie!

Kinga jaki Filipek już duży!!! :tak: Kiedy mój taki będzie... :confused:

Nineczko lepiej to chyba za 18 lat będzie... :szok:

U mnie super......... ;-) Ten spi ta się drze.... usypiam go .... Julka chce się bawić ze mną... tłumacze "Jak braciszek zaśnie to się pobawimy.." młody usypia.... po chwili.... Julka wpada do pokoju z hukiem i wrzaskiem.... i od nowa to samo... bla bla bla... Do tego odchudzają mnie... już nie wiem co to śniadanie... :baffled:

No!

Teraz się pochwalę... zamówiłam ubranko do chrztu dla Wiktorka...

Abrakadabra ubranka do chrztu dla chłoców na każdą porę roku i do tego sweterek... chrzciny planuję w pierwszej połowie wrzesnia...:-)

Dziewczynki odzywajcie się... co tam u Was ? :confused:

Miłego dnia! :-)

reklama
Grubulek zobaczysz jak szybko zleci i Wiktorek bedzie miał 8miesiecy wnet:-)
Śliczne ubranko do chrztu:tak:

A ja walcze z Filipem bo szaleje... najlepiej caly czas wieszalby sie na mnie i cwiczyl wstawanie no ale ile mozna zmeczona jestem:-( a jak do kojca go kłade to ryyyk:angry: szał normalnie mam w domu. Dobrze ze za godzine moj Michal wraca z pracy.. uff troche mnie odciąży mam nadzieje:sorry2:
Filip teraz w miejscu wiecej niz 10min nie usiedzi:no: meksyk mam!

Kinga jak my jesteśmy to dziewczyn nie ma....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D Julka śpi z tatusiem, Wiktor też przysnął... ale jeszcze kąpanko i mleczko o 21.00 a potem.... cisza..... i padne na pysk.....:-D:-D:-D jak co wieczór.....

witam w piątek!!:-)
Pogoda u nas zapowiada się ładna. Ja nawet się wyspałam.. spoglądam w kalendarz i tak patrzę a tu pozostało 29 dni do naszego ślubu:happy2: ach... jeszcze troszke
Milego dnia!

Wpdadm tylko na chwilkę,bo padam z nóg! Chłopaki pokryli dzis prawie połowę dachu. Ja zostałam zatrudniona do podawania dachówek. Dobrze, że Hania waży prawie 10 kg to miałam wprawę i jutro pewnie dam radę ruszać rekoma ;-)
Grubelku - kto bezczelny cię odchudza?! Śliczne ubranko do chrztu. Liczę na fotki z tej uroczystości :tak:
Kinga - już myślałam, że opuściłaś nas na zawsze ;-) Wstaw jakieś foto (ciągle fotek bym chciała ;-)) Filipka koniecznie, dawno go nie widziałam. Dopadł cię już przedślubny stresik?

U nas z nowości - Hania nauczyłą się sama siadać a jak ją przytrzymam to podciąga się do stawania. Jeździ na pupce po całym domu i tylko wysokie progi ją hamują. Robi "papa" wszystkim przejeżdżającym samochodom i umie dawać buzi w powietrze. Poza tym szaleństwo ogólne w chałupie ale jest zaleta - kilogramy polecą w dół (jak tylko przestanę wcinać takie kolacyjki ;-)
Miłego wieczoru dziewczyny! Jutro niedziela to może znajdę chwilę i się odezwę. Pa!

reklama
Jak miło wrócić i mieć co poczytać:tak: Kinga fajnie że wróciłaś a Filipek cudny i jak ładnie sam stoi:tak:
Nineczko gratuluje nowych umiejetności Hani:-) i fajnie ze teraz bedziesz miała więcej czasu:-) wiem, że Goscie są fajnie ale do czasu;-);-)
Grubelku Kochana nasza matko polko:-)ech... dasz rade!! się nie obejrzysz jak Wiktorek urosnie;)
ciekawa jestem co u Natali, wieki jej tu nie było no i Madzi!!
a my wrócilismy z wczasów:tak: było super, wypczełam, opaliłam sie na murzynke:tak: jestem zadowolona:-)

Do góry