reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

marta trzymam kciuki
nineczka - baw sie dobrze
maja ostatnio jakas marudna chodzi i pojekuje. zdrowa jest bo wyniki jej zrobiłam wszytsie i wyszły dobrze.
może wychodzą jej piątki nie iwem sama:no:
ogólnie wszytsko sie jakos poplątało , pomieszało . roberta znów nie ma .( zaj...obowiązki sluzbowe) i gowno wszytskich obchodzi ze pól roku nie był w domu
na szczescie dostał zaległy urlop i bedzie od 1 sierpnia miesiąc w domku ale za to ja wracam po urlopie do pracy:angry:
no nic nie męce i znikam. pozdrawiam kochane

reklama
boszeeeeeeeeeeeeeeee ja sama dziś tu byłam?????????????????????????????
a gdzie wszytskie drogie mamusie .
grubelku i ty kochana sie odezwij jak sobie radę dajecie ?
znikam w komarka .papapap

Witam...

Wraca Grubelek marnotrawny....;-)

Dziewczyny jak chcecie zwariować zafundujcie sobie drugie dziecko po roku... :dry: Szaleństwo...
Ogólnie wszystko w porządku tylko opanowanie tego wszystkiego.....:szok::szok::szok:
Przepraszam że sie nie odzywam ale same rozumiecie... nie mam nawet chwili dla siebie ciągle tylko karmienie pranie prasowanie Julka i od nowa... Wariactwo...
Postaram się zaglądać chociaz raz na jakiś czas :-)
Poza tym Wiktor rośnie Julka rozrabia a ja wariuję.... Obiecajcie że będziecie mnie odwiedzać w Szpitalu Psychiatrycznym... :szok:

Miłego weekendu Wszystkim! Uciekam może uda mi się umyć...???

:-)Grubelku trzymamy kciuki, dasz rade z tą gromadką;-) za to za jakiś zcas bedziesz miała spokój bo Twoje dzieci będa sie razem bawić:tak: zagladaj do nas jak tylko bedziesz miała chwilkę:-)

Madzia w końcu sobie odpoczniecie:tak: mój mążwcale nie ma urlopu, az mi go szkoda:-( tylko ze ona tak sam.
a my bylismy w piatek an koncercie Big Cyca, Antonio spal u Babci:tak: wybawilismy się:tak: a wczoraj bylismy na Lady Pank z Antkiem. I wiecie co!? przespal cały koncert w wózeczku:tak: troche balismy sie go zabierać ale nie mielismy z kim go zostawić, a isc sie chciało:tak: postanowilismy ze pojdziemy a w razie co wrocimy do domku. a Synek był grzeczny, dałam mu mleczka, włozylam do wózeczka i usnął w tym tłumie i hałasie:-)

Witajcie po weekendowej przerwie :-)
Swoją drogą - za dużo nie mam do nadrabiania :dry::-p;-)
Weselisko było super a sam ślub - piękny! Jak to w cerkwi śpiewał chór a jedną z pieśni solistka. Normalnie łzy w oczach :tak: Nie braliśmy Hani - została z dziadkami i zachowywała się baaardzo grzecznie. Jutro wstawię jakieś foto.
Ale żeby nie było tak różowo - mój szwagier miał następnego dnia poważną stłuczkę. Dostał w bok i oboje drzwi w nowym samochodzie do wymiany. Na szczęście nikomu nic się nie stało :no:
Przez wesele i ten wypadek właściwie od czwartku prawie nie spałam i teraz padam na twarz dosłownie - wręcz czuję się chora.
Zaległości (heh heh) nadrobię jutro ;-) Pa pa!

grubelku - kochana dasz rade . głowa do góry ale jakos z posta twego wieje zadowoleniem i optymizmem a wariatkowo zostaw... na potem jak nam towarzystwo na randki bedzie uciekać:tak:

martus - podziwiam ja bym nie poszła z dzieckiem w wózku na koncert do pózna . taka jestem sobie staroświecka i mi sie wydaje że nie odpowiednie miejsce dla takiego okruszka . ale to moja opinia . każdy ma prawo do własnych i ja tego nie neguję ani nie oceniam.mam nadzieje ze warto było i sie świetnie wybawiliście

nineczko - super że sie fajnie bawiłaś i szkoda ze na koniec taka smutna sytuacja . pochwal sie wypiłaś kieliszunia za koleżanki mazurskie /?no i powoli nadrabiaj bo produkcja była ............ oj oj

reklama
Nineczko super, że się wybawiłaś:tak::tak:szkoda tylko szwagra. tez byłam kiedys u koleżanki na slubie w cerkwi:tak: byłam pełna podziwu jak długo dali radę Starsi trzymac te korony nad głowami Młodych:tak:
Madzia ja tez do końca nie wiedziałam czy iśc na koncert z Antosiem. Ale nie żałuję, a poza tym nie byłam sama:tak: mnostwo rodziców pozabierali takie małe dzieci ze sobą:tak: Antoś si jak zabity przez całą nockę i sprawdziło sie, ze bez różnicy gdzie:-) częstoz nim wyjeżdzamy i zawsze jest oki. Może jest po prostu przyzwyczajony:tak:
a pogoda mnie dzisiaj dobije:-( okropnośc:-( a jutro mam rozmowe kwalifikacyjną:happy2: jest 5 kandydatów.

Do góry