reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam!:-)

Towarzystwo posnęło więc moge odpocząć...;-)

Dziekujemy za komplementy :tak::-):-):-)

Dzisiaj pierwszy dzień sama... :szok:
ale jest super! :tak:

Stoczyłam tylko jedna bitwę z Julką ... o cycusia! :szok: nie chciała zebym nakarmiła małego i mnie pogryzła :baffled::baffled::baffled: ale zaraz jej przeszło i przyszła się przytulić.... myślę ze bedzie dobrze... :rofl2: albo mam taka nadzieję...
Czekam na przyjazd teściów i.... niemoge się doczekac :-) jakies wsparcie będzie... a i zapomniałam sie pochwalic że mój mąż już prawie skończył hustawke dla dzieci... w szoku jestem bo zrobił ją sam... ale się zaparł... :-)

No dobra mały zaczyna kwekac chyba pora na "obiadek" ;-)
Miłego dnia i weekendu!

reklama
Grubelku nie mogę się napatrzec na Twojego Wikusia. Ma przesliczne usta :tak::tak:
Jak juz troche podrosnie to daj namiary na niego mojej Amelusi, moze wpadna sobie w oko.. :-):-):-) Dobrze ze dajesz sobie rade i oby tak dalej :-D

Upal, upal i jeszcze raz upal. Nie wychodzimy z domu przed 19 bo przedwczoraj o malo nie dostalam udaru...
Uwazajcie na swoje pociechy

Grubelku - dzielna z ciebie kobitka. Takie dwa małe bąbelki a ty sobie super radzisz. U mnie z jednym gorzej ;-):happy2:

Nici ze szczepienia. Nie ma pediatry. Żadnego. Wszyscy na urlopach. Mam przyjść na początku sierpnia. A ze mną przyjdzie całe stado mam z dziećmi na zaległe szczepienia :wściekła/y: I tak zawsze siedzę tam 2-3 h a teraz?

Baba mnie dziś dobiła w sklepie. Znalazłam fajne gatki i pytam o większy rozmiar a ta do mnie, że miała duże rozmiary - NAWET 38 :angry:

Grubelku dzielna jesteś!!! Dobrze ze pomoc do Ciebie przyjezdza, pewnie jeszcze jesteś bardzo zmeczona:tak:
ale temperatury!! uff, gorąco, idziemy znowu na plażę:tak:

Marzenka zdjecie musisz dołączyć w ustawieniach, tam jest dodaj avator:-)

Juz niedługo w poszukiwaniu ciuchów zjeżdże całe województwo :happy2: Dziś zrobiłyśmy z moim babińcem najazd na Olecko a jutro rano czeka nas Ełk.

Młoda dała dziś popalić dziadkowi. Została z nim sama na pół godziny i te całe pół godziny darła się jak opętana.
Chyba zaczął się kryzys ósmego miesiąca :confused2: Wszyscy oprócz mamy i taty są be. No chyba, że jest na rękach u mamy, wtedy jeszcze można do niej zagadać :eek:

A mamusia jak dalej będze w takim tempie zapylać po sklepach, to szybciutko zrzuci te nadprogramowe kilogramy :happy2: W sumie to przyjemniejsze niż siłownia ;-)

to Nineczko zycze powodzenia w poszukiwaniach:tak: na pewno coś znajdziesz, przecież nie jestes gruba, Kochana nie przesadzaj:tak:
a my jutro idziemy na kolejne weselisko, ciesze się bardzo, sukienke na szczeście mam:-);-)
telewizorek juz mamy w domku, lcd 32 cale, fajowski:tak: wielkiej róznicy nie ma bo do tej pory mieliśmy 29 cali ale ten przynajmniej mało miejsca zajmuje;-)

i znowu sama do siebie piszę:-( gdzie jesteście?? Grubelku jak Dzieciaczki?? pewnie biedulko niespisz po nocach. Madzia??? Ktos napisała 4 dni temu ze za 2 dni wszystko napisze, hej, co z Toba??
spac nie moge, dziecko spi a ja buszuje od rana, przed weselem mam dzisiaj jeszcze wizyte u fryzjera i na makijarz:tak:paznokcie zrobione, amm nadzije z bedzie fajnie:-) Antoś idzie do dziadków na noc więc i jutro sie wyspimy:-)

Maarta - gratuluję zakupu! :tak:

Miłej zabawy dziś na weselisku i jak zwykle proszę o jakąś foteczkę :-)
Ja się cieszę, że to wesele już za tydzień, bo przez te przygotowania to kręćka można dostać (szczególnie jak się ma w domu taki babiniec ;-)). Wczoraj moja siostra kupiła sobie wreszcie sukienkę. Hip hip hurra, bo myślałam , że już nic nie wybierze i pójdzie w dresach. Chudziutka, wszystkie rozmiary w sklepach są, do wyboru do koloru a ona marudna, że hej. Jezcze tylko buty dla drugiej sister (równie wybrednej) i po zakupach. :huh:

Właśnie się dowiedziałam, ze moja koleżanka jest w ciąży. W marcu rozwiązanie.Samej ciąży nie zazdroszczę w sumie specjalnie ale takiego maluskiego bobaska jak Grubelkowy Wiktorek jak najbardziej :tak:

Madzia - kochana ty się odezwij, bo my palpitacji serca tu dostaniemy :dry:

reklama
juhu jestem kochane i juz was nie opuszczę.
grubelku cieszę się ze fajnie jakoś to wszytsko idzie u was. pozdrawiam kochana
dziekuje że sie o mnie martwiłyście ( ja zresztą o siebie tez ale jakoś wszytsko sie poukładało i jak ochłonę to na spokojnie wam opowiem jakie u nas były zawirowania -troche sie działo.
całuje kochane ppodczytam co u was. teraz znikam na spacrer z mała

Do góry