reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Czekam na te wyniki.... ech... mogli od razu powiedzieć:tak: na pewno juz wczoraj od razu podjeli decyzję:tak:

Grubelku własnie jak byś mogła to chetnie obejrzymy Wasze foteczki, Wiktorek na pewno juz podrósł:-)

a moja biedna psinka miała wczoraj operację:-( wycięli jej macicę, zrobił sie stan zapalny:-( spuchła jak beczka, cos jej wyciekało- taka krew z ropą i nie było juz na co czekać:-( teraz bidulka leży u siebie w kojcu, dziwnie na mnie patrzy, bo dosyć ze ja zawiozlam na operacje to jeszcze teraz robie jej zastrzyki:-(

reklama
Biedna psiunia :no: Ja bym się bała zrobić zastrzyk komukolwiek :szok:

I po szczepieniu. Następne - 28 listopada.
Hania waży 9300 (moja waga kłamie :confused2:) i ma 74 cm wzrostu. Mamy zmniejszyć wit D do kropelki i przymuszać ją do mniej papkowatych dań. To ostatnie już widzę oczami wyobraźni - pluje na odległość :wściekła/y:
Pod gabinetem jak zwykle hardcore ale miałyśmy szczęście i weszłyśmy siódme.

maarta - na pewno będzie OK. Czekam na info :tak:

niecierpie przychodni:tak: i tych kolejek brrr zgroza:no:

u nas nieprzespana nocka przez psinke bo musiałam wsztawac i jej zastrzyki robic a ona tak łatwo sie nie dawała, ech ;-)

GRATULACJE!!!

To teraz pisz - co to za praca ;-):-)

Właśnie przyjechał Hani samochodzik. Jeszcze nie zdążyła go wypróbować, bo śpi :-) Fajniutki ale już kombinujemy jak założyć dętkę samochodową na kółka, bo są plastikowe niestety. Byłam na jarmarku i wróciłam jak zwykle obładowana... skarpetkami :confused2: Jutro chyba idę z sis zapisać się na siłownię. Dresik jest, adidaski są - wymówki nie ma :-p

samochodzik super sprawa, Antos bez przerwy takim sie bawi, jezdzi na nim itd... chociaz ostatnio polubił wózek dla lalek, kupiłam mu taka spacerówkę, hehe zdowolony jest- jak na razie to wózeczek jest the best:-D
a my wymykamy na weekend na domek, mam nadzieje ze pogoda dopisze i ze przede wszystkim nie bedzie padał deszcz;-)
a moja praca to w urzedzie jako inspektor ochrony srodowiska i gospodarki komunalnej- nie jest to dokladnie w moim zawodzie ale na pewno sie wszystkiego szybko nauczę:tak:

a to Antonio i jego wózek:-D:-D
118605248893427140

maarta - synek jak z obrazka :tak:

Byłam dzis na siłowni a jutro pewnie z łóżka nie wstane o własnych siłach a w planach basen. Ładnie to centrum zrobili aż się dziwię, że nasze miasto umiało się tak postarać :cool2: I ceny w sumie śmieszne - 5 zl za 2 h siłowni a 4-5 za godzinę basenu. Pokorzystam trochę, bo jeszcze z 6 kg do zgubienia.

Hania zjadła dziś pierwszą zupkę fasolową. Odlałam trochę ze wspólnego gara, dodałam trochę mieska, zmiksowałam i wrąbała cały głęboki talerz :szok: Tyle co ja ...
Poł dnia minęło a "skutków ubocznych" nie widać. Tylko od czasu do czasu pielucha zafurkocze :laugh2:

Koleżanki mazurzanki! Gdzie was wywiało :confused:

marta wielkie gratulacje to od kiedy zaczynasz
nineczko - ale sie nasmiałaz m z tej fasolowej zupy ;-):-):-):-):-)extra ze smakowała

Nie mam zakwasów! Hura! We wtorek znowu pędzę na siłkę :tak:
Pokażę wam najlepszą moim zdaniem fotkę Hanulca :cool2:

SA402063.JPG

I parę innych z dnia dzisiejszego ;-)

SA402077.JPG
SA402079.JPG
SA402095.JPG
SA402088.JPG

Pogoda się poprawia i humorek znowu lepszy :cool2: A moi panowie jutro zaczynają kłaść dach. Oj szybciutko szybciutko, bo już się nie mogę przeprowadzki doczekać ;-):laugh2:

reklama
Nineczko super zdjęcia i Hania jaka szczęśliwa:tak:
super ze po siłowni nie masz zakwasów:-) alec hyba lepiej żeby były???wtedy masz pewnośc że rozruszałaś wszystkie partie mięśni:tak: chociaż przy małym dziecku w domu to człowiek rusza sie na wszystkie mozliwe sposoby:-D
a dzisiaj super pogoda:tak: bardzo sie ciesze, ruszamy na jeziorko:tak:

Do góry