reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam dziewczynki...:-)
Mam chwileczke... :-D;-) ale miałam noc... :szok::szok::szok: młody nie spał od 24.00 do 3.30... padam na pysk... bawić się chciał dobrze było tylko na raczkach i przy cycu a jak ja go bach do łóżeczka to ten w ryk... :sorry: do tego o 1.00 obudziła się Julka i też była chętna do zabawy... ale ok 2.00 to miała dość i chciała spać :tak: i wtedy się zaczęło oboje beczeli :szok::szok::szok: Matka dzisiaj ledwo na oczy widzi a oni odsypiają... :-p
A! zapomniałam Wam napisać że kilka nocy temu zasnęłam na stojąco i obaliłam się na ziemie...:szok: To był mój pierwszy raz.. ;-):-D:-D:-D

Nineczko wklej zdjątka z wesela koniecznie... :tak:

Maarta pewnie w przypływie desperacji też bym poszła nawet z tą dwójką Ogrów :-p przynajmiej miałabym jakąś korzyść znieprzespanej nocy... :-D

To pa pa! uciekam może nadrobie na Lipcówkach w końcu!:-D
Miłego dnia!

reklama
witam
nineczka pewnie odsypia balety
grubelku ale sie uśmialam zasnąc na stojąco :laugh2::laugh2:nieżle . ale pewnie każdej by sie to zdarzyło .
marta mam nadzieje ze nie gniewasz sie :confused2:to taka moja opinia tylko była . ale mną sie nie przejmuj bo ja dzikus :-pkażdy przeciez sam robi to ,na co ma ochote :cool2::cool2:

nic nie napisze na ta okropnistą ciszę :no::no::no::no:pisac pisac lasencje
\

heheheheh odezwała sie ....., pisarka od siedmiu boleści:-):-):-)

Taaa... Ale sobie odespałam :wściekła/y: Moje bejbi zasnęło o 22.30 i budziło się w nocy nie wiem ile razy więc kolejny dzień chodzę na rzęsach :no:
Grubelku - współczuję. Ja bym chyba oboje gdzieś sprzedała po pierwszym tygodniu ;-) Zasnąć na stojąco - to dopiero zmęczenie.
maarta - u was zawsze są lepsze zespoły niż u nas. Ja się tak nie bawię! Zawsze zmywamy się po godzinie bo wystać przy tym sicie nie idzie :wściekła/y:
MADZIA - głowa do góry majtki w dół ;-) Nawet jak ty będziesz w czasie jego urlopu pracowała to mimo wszystko całe popołudnia i noce wasze :cool2:

Wstawiam tylko fotki z M. Mamy badziewną kartę w aparacie i zrobiliśmy zaledwie 15 fotek i 3 króciutkie filmiki. Dostanę więcej fot to może coś jeszcze uda mi się wstawić.

piękne fotusie
a co do impez to u nas były dni i noce szczytna i załapałam sie na koncert dody( chociaz to nie moje klimaty I :laugh2::laugh2:, której nawet nie widzialam bo koncertu u nas nie biletowane wiec tłum sie zwwalił . ale było fajnie . maja spała u babci a mamusia po udanej zabawie dołaczyła szybciutko .
oo rany jak mi sie nudzi w pracy :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:.maja zaraz juz pewnie bedzie spała . tata juz działa . I HIT DNIA
DOSTANE JESZCZE TYDZIEN URLOPU wiec majtki pojda w dół jak nic:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ps. no i grał Kukiz blizszy mojemu sercu i to chyba na koniec imprez u nas :no:a moze cos bedzie tylko ja nie w temacie

jak maja zasnie to po pracce polece na soalrium sobie a co .....:dry::dry::dry::dry::-p:-p:-popalę sie dla męzowego na brąz:szok::szok:

MADZIU - same dobre wieści :cool2: Leć leć! Ja dziś też po solareczce (naturalne słonko coś ostatnio w kulki sobie leci :dry:) ale że z mężusiem ciche dni to sobie nie skorzysta :-p;-)

Hejo!!!

Dziś w nocy się wyspałam.... :-p:-D
Młody obudził się o 24.00 dostał cyca i w ramach promocji "pięćdziesiątke" koperku... i zasnął... potem o 3.00 i po karmieniu tatuś zaserwował mu smoczka też zasnął... :-D no i potem to już rano oboje się obudzili... :angry: ale matka się wyspała...

Madzia Ty z tymi majtkami uważaj bo się skończy tak jak u mnie... :-p:-p:-p

Nineczko fajne foteczki... :tak:

Ale Wam dobrze solarium i te sprawy... a mi by się chyba mleko zagotowało... :-p

Miłego dnia dziewczynki pora coś zjeść....:-)

Hej Laski!!!
Nineczko foteczki z wesela super:tak:piękne
Madzia w te wakacje to tylko solarium najlepiej zarabia:-) wszyscy turyści z Olecka oblegaja salony z solarium;-)

GRubelku jeszcze troche i sie wyspisz, zobaczysz!!

a ja jestem po rozmowie o prace, troche w szoku jestem bo na maxa mnie przemaglowali, szok:szok: nie spodziewalam sie czegos takiego, wyszło oki, bo na wszystkie pytania odpowiedziałam śpiewająco:tak: maja dac znac do końca tyg:tak: zobaczymy!

reklama
maarta - trzymam kciuki! Będzie OK :tak: Czekam na wieści.

Grubelku - wrzuć jakąś foteczkę Witusia z tobą, please (ale mam wymagania :-p;-))

Jutro próbujemy wbić się na szczepienie. Lekarza nie było 2 tyg wiec szykuje sie jazda na maxa :no: Żeby chociaż pogoda sie poprawiła to pójdę z wózkiem. Tam nie ma gdzie usiąść a utrzymanie tego klocka na rękach przez 3 h to za dużo jak na moje siły :cool2:

Do góry