reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Wszyscy jakieś zakupy robią... :-( A ja co najwyżej kupiłam dziś połówkę świniaka :-p Maarta my kupiliśmy parę tygodni temu telewizor Samsunga, taki plaski. Polecam i wam bo naprawdę warto wydać parę groszy więcej. Extra się ogląda :tak:

Ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie moja wizyta u fryzjera... Zamierzam zmienić totalnie fryzure... Z dlugich przejde na krotkie wlosy. Myslalam o fryzurze ala Victoria Beckham :tak:

reklama
Natala - twój zakup bije nasze wszystkie :tak: Jedno jest pewne, będziesz z niego miała największy pożytek :happy2:

Marta - tak, to ząbki. Tylko rączki i rączki :wściekła/y: Ciekawe, że robi się wesolutka jak tatusia zobaczy. Wtedy jakoś o ząbkach zapomina :confused2:
Spać cholera nie chce, śpi po godzinkę dziennie.
O! I znowu koncert. Lecę!

Jestem, tel nie kupiony bo nie moglismy sie zdecydowac;-) czy 32 cale czy 42, oczywiście mężus uparl sie na taki wielki:-) jeszcze sie jakoś dogadamy:tak:
fryzurka nowa jest ala Victoria:-D dokładnie wyszła taka sama jaka pokazałaś Natala;-) tak:
no i mam dzisiaj pecha a nie jest piatek 13-tego, troszke samochodzik swój zarysowałam jak wyjezdzałam z garażu:wściekła/y: cholercia robie to od 10 lat i masz babo placek:-( ryska jest malutka no ale kilka stówek w malowanie trzeba bedzie wsadzić:-( a to mój fryz:

To rzeczywiście pech :no:
Ja nie mam tego problemu bo nie mam garażu :-p Tzn rodzice mają ale nasz stoi pod chmurką :happy2: I nie wiem co by było jakbym go zarysowała. Teść by mnie chyba zabił, bo to jego auto. Ma nowszy a ten oddał nam w używanie. Marzy mi się zmiana samochodu ale marzy to dobre słowo.

Dziś nasza ekipa zatknęła wiechę na dach. Kosztowało nas to skrzynkę piwa ;-) Szkoda, że nie wiedziałam, że będzie imprezka bo bym się wybrała :-p:happy2:

Jutro wieczorem najazd sióstr. Dobrze, że ma być gorąco to będę miała z kim nad jeziorko wyskoczyć.

Czekam na fotki :happy2:

W weekend zaczynają się dni gołdapi. Jeśli ktoś lubi Boysów to zapraszam w piątek, Gosia Andrzejewicz w sobotę i uwaga - hit sezonu - Trubadurzy w niedzielę :happy2:

reklama
No cóż, tam na pewno będziesz miała lepszą zabawę :happy2:
Zjadłam dziś kupną pizzę na obiad i nie najlepiej się po niej czuję :sick: Idę się położyć, może przejdzie. Jak widać fast foody nie dla mnie ;-)

Do góry