reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Wszyscy jakieś zakupy robią... :-( A ja co najwyżej kupiłam dziś połówkę świniaka :-p Maarta my kupiliśmy parę tygodni temu telewizor Samsunga, taki plaski. Polecam i wam bo naprawdę warto wydać parę groszy więcej. Extra się ogląda :tak:

Ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie moja wizyta u fryzjera... Zamierzam zmienić totalnie fryzure... Z dlugich przejde na krotkie wlosy. Myslalam o fryzurze ala Victoria Beckham :tak:

reklama
Natala - twój zakup bije nasze wszystkie :tak: Jedno jest pewne, będziesz z niego miała największy pożytek :happy2:

Marta - tak, to ząbki. Tylko rączki i rączki :wściekła/y: Ciekawe, że robi się wesolutka jak tatusia zobaczy. Wtedy jakoś o ząbkach zapomina :confused2:
Spać cholera nie chce, śpi po godzinkę dziennie.
O! I znowu koncert. Lecę!

Jestem, tel nie kupiony bo nie moglismy sie zdecydowac;-) czy 32 cale czy 42, oczywiście mężus uparl sie na taki wielki:-) jeszcze sie jakoś dogadamy:tak:
fryzurka nowa jest ala Victoria:-D dokładnie wyszła taka sama jaka pokazałaś Natala;-) tak:
no i mam dzisiaj pecha a nie jest piatek 13-tego, troszke samochodzik swój zarysowałam jak wyjezdzałam z garażu:wściekła/y: cholercia robie to od 10 lat i masz babo placek:-( ryska jest malutka no ale kilka stówek w malowanie trzeba bedzie wsadzić:-( a to mój fryz:

To rzeczywiście pech :no:
Ja nie mam tego problemu bo nie mam garażu :-p Tzn rodzice mają ale nasz stoi pod chmurką :happy2: I nie wiem co by było jakbym go zarysowała. Teść by mnie chyba zabił, bo to jego auto. Ma nowszy a ten oddał nam w używanie. Marzy mi się zmiana samochodu ale marzy to dobre słowo.

Dziś nasza ekipa zatknęła wiechę na dach. Kosztowało nas to skrzynkę piwa ;-) Szkoda, że nie wiedziałam, że będzie imprezka bo bym się wybrała :-p:happy2:

Jutro wieczorem najazd sióstr. Dobrze, że ma być gorąco to będę miała z kim nad jeziorko wyskoczyć.

Czekam na fotki :happy2:

W weekend zaczynają się dni gołdapi. Jeśli ktoś lubi Boysów to zapraszam w piątek, Gosia Andrzejewicz w sobotę i uwaga - hit sezonu - Trubadurzy w niedzielę :happy2:

reklama
No cóż, tam na pewno będziesz miała lepszą zabawę :happy2:
Zjadłam dziś kupną pizzę na obiad i nie najlepiej się po niej czuję :sick: Idę się położyć, może przejdzie. Jak widać fast foody nie dla mnie ;-)

Do góry