reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
witam

ale mam zaległości :szok:
tak pobieżnie przeleciałam co napisałyście,ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie posty
my wczoraj mieliśmy chrzciny,przygotowań dużo i ciężko bo w domu robiliśmy i mały okropnie marudził i ciężko tak na raty się coś robiło ale mamy już po udała się imprezka fajnie było tylko pogoda do niczego a i i marnie bo wszyscy u nas chorzy
jutro hurtem do lekarza bo każdy kaszle albo smarka
pozdrawiam Was serdecznie

Cześć dziewczyny jestem tu nową osobą :-)
Jestem mamą rocznych bliźniąt i od jakiegoś czasu mieszkamy w Ostródzie.
Może są tu jakieś Ostródzianki :-) które podpowiedzą mi jakieś super miejsca na zabawy dla dzieci i wogóle o wielkim świeci dziecka w Ostródzie. Nikogo tu jeszcze nie znam więc nie mam się jak i kogo podpytać.
Pozdrawiam

Karolina witaj. Powiedz coś o swoich maluszkach. Ja również jestem z Iławy.
Aga ;)

Ale mam dzisiaj paskudny dzień w pracy... Oby szybko zleciał!

WItajcie poświątecznie
Karolina- ja z Olsztyna :) Pozdrawiam
My jak tradycja nasza świąteczna nakazuje chorowaliśmy w święta niestety już 3 święta z gorączką :(

Halo halo!!!niewiem czy ktos mnie jeszcze pamieta lata swetlne mnie tu niebylo :sorry:tak wiec co u nas ,mamy 2 zabki ,narazie nir raczkuje i niechodzi ale i tak jej pelno bez tego ,taka ,przylepka mamusi ,ogolnie zdrowe jestesmy ,jutro mamy wizyte u alergologa ,Nadia teraz pewnie ponad 8 kg gdzies wazy:szok::-Da po switach jak po switach pelne brzuszki :shocked2::-pa jak u was ??jak dzieciaczki ????bende czesciej zagladac obiecuje solennie

reklama
Mloda dużo zdrówka dla was i już nie chorujcie!
Teska pewnie, że pamiętamy!!

Witajcie
Pogoda nam się troszkę zepsuła... ale weekend podnosi na duchu :)
Ja śpiąca jestem bardzo, dlatego czas zrobić kawkę :)

Do góry