reklama
miska271
Fanka BB :)
witam
ale mam zaległości
tak pobieżnie przeleciałam co napisałyście,ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie posty
my wczoraj mieliśmy chrzciny,przygotowań dużo i ciężko bo w domu robiliśmy i mały okropnie marudził i ciężko tak na raty się coś robiło ale mamy już po udała się imprezka fajnie było tylko pogoda do niczego a i i marnie bo wszyscy u nas chorzy
jutro hurtem do lekarza bo każdy kaszle albo smarka
pozdrawiam Was serdecznie
ale mam zaległości
tak pobieżnie przeleciałam co napisałyście,ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie posty
my wczoraj mieliśmy chrzciny,przygotowań dużo i ciężko bo w domu robiliśmy i mały okropnie marudził i ciężko tak na raty się coś robiło ale mamy już po udała się imprezka fajnie było tylko pogoda do niczego a i i marnie bo wszyscy u nas chorzy
jutro hurtem do lekarza bo każdy kaszle albo smarka
pozdrawiam Was serdecznie
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
młoda wesołych świąt także i Tobie życzę
miśka zdrówka dla całej familii
Pozdrawiam !
miśka zdrówka dla całej familii
Pozdrawiam !
_Karolina_
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny jestem tu nową osobą :-)
Jestem mamą rocznych bliźniąt i od jakiegoś czasu mieszkamy w Ostródzie.
Może są tu jakieś Ostródzianki :-) które podpowiedzą mi jakieś super miejsca na zabawy dla dzieci i wogóle o wielkim świeci dziecka w Ostródzie. Nikogo tu jeszcze nie znam więc nie mam się jak i kogo podpytać.
Pozdrawiam
Jestem mamą rocznych bliźniąt i od jakiegoś czasu mieszkamy w Ostródzie.
Może są tu jakieś Ostródzianki :-) które podpowiedzą mi jakieś super miejsca na zabawy dla dzieci i wogóle o wielkim świeci dziecka w Ostródzie. Nikogo tu jeszcze nie znam więc nie mam się jak i kogo podpytać.
Pozdrawiam
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Heloooo!
Cześć Marta!
U mnie ok!Więcej napisałam Ci na gg
Witaj Karolina!My tu chyba same Iławianki ale witaj i zapraszamy
Pozdrawiam i miłego dnia życzę :-)
Cześć Marta!
U mnie ok!Więcej napisałam Ci na gg
Witaj Karolina!My tu chyba same Iławianki ale witaj i zapraszamy
Pozdrawiam i miłego dnia życzę :-)
Halo halo!!!niewiem czy ktos mnie jeszcze pamieta lata swetlne mnie tu niebylo tak wiec co u nas ,mamy 2 zabki ,narazie nir raczkuje i niechodzi ale i tak jej pelno bez tego ,taka ,przylepka mamusi ,ogolnie zdrowe jestesmy ,jutro mamy wizyte u alergologa ,Nadia teraz pewnie ponad 8 kg gdzies wazya po switach jak po switach pelne brzuszki a jak u was ??jak dzieciaczki ????bende czesciej zagladac obiecuje solennie
reklama