reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie Mazurskie Mamusie :) Ja też jak Teśka dawno tu nie byłam jakoś natchnienia do pisania nie miałam za biegana jestem :tak:
Teśka ja Cię pamiętam :) i gratuluję ząbeczków !!! a czemu idziecie do alergologa? Buziaki dla Nadusi:-)
Młoda mam nadzieję że już wyzdrowieliście Buziaki dla Aleksa:-) Miska dla całej Twojej rodzinki też zdrówka życzę!!!
Karolina witaj:) słodkie muszą być Twoje dzieciaczki :) niestety nie pomogę co do miejsca na zabawy w Ostródzie bo mieszkam w Olsztynie
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)

reklama
Heh co za dzien wczorajszy ale juz troche ochlonelamn ,niemysklam ze piatek 13 moze byc feralny bo nigdy w niego niewierzylam jakos w te i inne zabobony.Mielismy na dzisiaj do alergologa na Nfz 2 miesiace czekalam ,jechalysmy Nadia cala droge plakala i marudzila jakby przeczuwala ze nie ma po co tam jecjhac ,bo kiedy dojechalismy to "pocalowasmy "klamke u dzrwi wisiala tylko kartka ze wizyty odwolane i przeniesione na 27 kwietnia wrrr noramalnie zgrzlo mnie ja tu jade z dzieckiem w histerii 30 km i na marne.Ciekawe czy mi recepte wypisze na mleko teraz bo ostatnio krzywila sie ze jeszcze niemam zaswiadczenia ,prywatnie isc mnie nie stac niestety ,echhh .A z przyjemnych rzeczy odebralam nadrode co wygrama na Rosnecie ,zestaw kosmetykow dla dziecka z AA:)i jeszcze potem z kolezanka zajechalysmy do jej szwagierki i jej synka 1,5 roku Aleksa ,lobuaik maly ale bardzo saba byli zainteresowani ,Nadia sie wybawila pokakala na skoczku ,na hustawce suie pobujala ,i tp echhh no i niedawno do domu wrocilysmy co za dzien,Necia do alergologa mamy bo trzeba zaswiadczenia na mleczko bebilon pepti no i badania tam z wynikami pojechlaam .ale sie skonczylo jak sie skonczylo.echh milego dniaa!!!

Witajcie!
Necia mam nadzieję będziesz częściej wpadała na wątek mm ;)
Teska oj ja też bym się zdenerwowała. Zresztą przychodnia miała twoje dane, żeby cię powiadomić o zmianie wizyty. A te przepisy o mleku są paranoją. Bo przecież przed 1 rokiem życia bez problemów wypisują recepty, a później wychodzą takie oto sytuacje.Dobrze, ze chociaż Nadia pobawiła się z rówieśnikiem :)

Ja dzisiaj ogarnę mieszkanko i mam wolny dzień. Mąż do późnego wieczora jest w pracy...tylko na obiadek wpadnie. Więc muszę jakoś maluchom dzień zorganizować :)

Moja Ksiezniczka konczy dzis 9 miesiecy i zaczynamy 10 miesiac :)

Załączniki

• nadiaaaaaz 003.jpg
    nadiaaaaaz 003.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 26
A co tu tak cichutko?
Zaglądam a tu nikogo...

U nas ok. Wczoraj dzieci miały tatusia cały dzień a ja siedziałam w pracy :(
Mój Jakubek od września idzie do przedszkola państwowego...i od domu będzie miał jakieś 150metrów :) Ale cieszę się tym bardziej, ze za rok Maja będzie miała pierwszeństwo do państwowego przedszkola jako rodzeństwo przedszkolaka tam uczęszczającego :)
Co tam jeszcze u nas... Jutro w końcu odbieram zdjęcia...wybrałam te 200 sztuk z przekroju 2,5 roku :) i doczekać się nie mogę :)

No a od 27 kwietnia do 6 maja mam pierwszy w tym roku urlopik :)

Pozdrawiam!

cichutko tu cichutko bo każdy pewnie zabiegany :blink:

marta fajnie że Jakubek idzie do przedszkola państwowego i że potem Majunia będzie miała pierwszeństwo.Wam łatwiej także będzie:D
Daj znać potem jaka jest jakość zdjęć które zmówiłaś bo ciekawa jestem ;-)
No i cieszę się z Twojego urlopu,odpocznie sobie i odstresujesz się :tak:

U mnie bardzo dobrze,ostatnio piękne chwile są w moim życiu i oby tak zostało :happy:
Pozdrawiam!

Hej dziewczyny

Zabiegana jestem ale Lenuska spi wiec mam chwile

We czwartek wrcilismy z wakacji bylo cudownie jeszcze wrocimy w to miejsce bo naprawde jest piekne
W Hiszpani pogoda nam az tak nie do pisala bylo wiecznie i temeratura wahala sie 18-21 stopni czyli dla dzieci akurat
Bylismy krotko ale intesywnie spedzilismy czas duzo zwiedzalismy jednego dnia port aventura cos dla duzych cos dla malych dnia zabraklo bo i tak nie udalo nam sie na wszystkim pojezdzic,bylismy jeszcze w Barcelonie piekne miejsce naprawde tak z grubsza zobaczylimsy to co najwazniejsze bo czasu nie bylo no i Tarragone zwiedzilismy strrozytne kamienice amfiteatr rzymski widoki przpiekne
Z hotelu rowniez bylismy zadowoleni jedzenie dobre atrakcje dla dzieci dla doroslych

Lenuska praktycznie za miesiac roczek konczy normalnie nie wiem kiedy to zlecialo,za 2 tyg siostra przylatuje wiec jestem happy :)

I to by bylo na tyle bo mala juz wstala

Chorym zdrowka zycze

Zajrze wieczorkiem poczytam co u Was

Pozdrawiam serdecznie

Witam wieczorną porą ;)
Aga dobrze, że u was ok ;)
Ania super, ze urlop udany!! A dzieci nam rosną niesamowicie. Jak ja sobie pomyślę, że mój synek kończy niedługo pięć lat a córcia dwa...to twierdze, że stara już jestem :)

reklama
Hej

Aniu fajnie że urlop wam się udał i wcale się nie dziwię że chcecie tam wrócić :D Hiszpania jest na prawdę piękna :tak:
Dziękuję za pw.Z Twojej wiadomości wynika że nasze terminy wyjazdów do Pl się zgrają a więc będzie możliwość spotkania się w Pl.Na fb utworzyłam grupę,zaproszenia wysłałam do Ciebie i Marty abyśmy mogły tam na spokojnie się spisać i omówić nasze spotkanie:)Jeśli ktoś chce dołączyć niech pisze tu lub na fb.Im więcej osób na spotkaniu tym weselej :-)

marta Ty stara :eek: nawet tak nie pisz.Jesteś młodą mamą wspaniałej dwójki dzieciaczków i powinnaś się cieszyć że masz już dwójeczkę szkrabów a Ty wciąż się nie zmieniasz :tak:Tak jak pisałam wyżej jest szansa na spotkanie,szczegóły na fb.

Pozdrawiam was!

Do góry