reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie Mazurskie Mamusie :) Ja też jak Teśka dawno tu nie byłam jakoś natchnienia do pisania nie miałam za biegana jestem :tak:
Teśka ja Cię pamiętam :) i gratuluję ząbeczków !!! a czemu idziecie do alergologa? Buziaki dla Nadusi:-)
Młoda mam nadzieję że już wyzdrowieliście Buziaki dla Aleksa:-) Miska dla całej Twojej rodzinki też zdrówka życzę!!!
Karolina witaj:) słodkie muszą być Twoje dzieciaczki :) niestety nie pomogę co do miejsca na zabawy w Ostródzie bo mieszkam w Olsztynie
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)

reklama
Heh co za dzien wczorajszy ale juz troche ochlonelamn ,niemysklam ze piatek 13 moze byc feralny bo nigdy w niego niewierzylam jakos w te i inne zabobony.Mielismy na dzisiaj do alergologa na Nfz 2 miesiace czekalam ,jechalysmy Nadia cala droge plakala i marudzila jakby przeczuwala ze nie ma po co tam jecjhac ,bo kiedy dojechalismy to "pocalowasmy "klamke u dzrwi wisiala tylko kartka ze wizyty odwolane i przeniesione na 27 kwietnia wrrr noramalnie zgrzlo mnie ja tu jade z dzieckiem w histerii 30 km i na marne.Ciekawe czy mi recepte wypisze na mleko teraz bo ostatnio krzywila sie ze jeszcze niemam zaswiadczenia ,prywatnie isc mnie nie stac niestety ,echhh .A z przyjemnych rzeczy odebralam nadrode co wygrama na Rosnecie ,zestaw kosmetykow dla dziecka z AA:)i jeszcze potem z kolezanka zajechalysmy do jej szwagierki i jej synka 1,5 roku Aleksa ,lobuaik maly ale bardzo saba byli zainteresowani ,Nadia sie wybawila pokakala na skoczku ,na hustawce suie pobujala ,i tp echhh no i niedawno do domu wrocilysmy co za dzien,Necia do alergologa mamy bo trzeba zaswiadczenia na mleczko bebilon pepti no i badania tam z wynikami pojechlaam .ale sie skonczylo jak sie skonczylo.echh milego dniaa!!!

Witajcie!
Necia mam nadzieję będziesz częściej wpadała na wątek mm ;)
Teska oj ja też bym się zdenerwowała. Zresztą przychodnia miała twoje dane, żeby cię powiadomić o zmianie wizyty. A te przepisy o mleku są paranoją. Bo przecież przed 1 rokiem życia bez problemów wypisują recepty, a później wychodzą takie oto sytuacje.Dobrze, ze chociaż Nadia pobawiła się z rówieśnikiem :)

Ja dzisiaj ogarnę mieszkanko i mam wolny dzień. Mąż do późnego wieczora jest w pracy...tylko na obiadek wpadnie. Więc muszę jakoś maluchom dzień zorganizować :)

Moja Ksiezniczka konczy dzis 9 miesiecy i zaczynamy 10 miesiac :)

Załączniki

• nadiaaaaaz 003.jpg
    nadiaaaaaz 003.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 27
A co tu tak cichutko?
Zaglądam a tu nikogo...

U nas ok. Wczoraj dzieci miały tatusia cały dzień a ja siedziałam w pracy :(
Mój Jakubek od września idzie do przedszkola państwowego...i od domu będzie miał jakieś 150metrów :) Ale cieszę się tym bardziej, ze za rok Maja będzie miała pierwszeństwo do państwowego przedszkola jako rodzeństwo przedszkolaka tam uczęszczającego :)
Co tam jeszcze u nas... Jutro w końcu odbieram zdjęcia...wybrałam te 200 sztuk z przekroju 2,5 roku :) i doczekać się nie mogę :)

No a od 27 kwietnia do 6 maja mam pierwszy w tym roku urlopik :)

Pozdrawiam!

cichutko tu cichutko bo każdy pewnie zabiegany :blink:

marta fajnie że Jakubek idzie do przedszkola państwowego i że potem Majunia będzie miała pierwszeństwo.Wam łatwiej także będzie:D
Daj znać potem jaka jest jakość zdjęć które zmówiłaś bo ciekawa jestem ;-)
No i cieszę się z Twojego urlopu,odpocznie sobie i odstresujesz się :tak:

U mnie bardzo dobrze,ostatnio piękne chwile są w moim życiu i oby tak zostało :happy:
Pozdrawiam!

Hej dziewczyny

Zabiegana jestem ale Lenuska spi wiec mam chwile

We czwartek wrcilismy z wakacji bylo cudownie jeszcze wrocimy w to miejsce bo naprawde jest piekne
W Hiszpani pogoda nam az tak nie do pisala bylo wiecznie i temeratura wahala sie 18-21 stopni czyli dla dzieci akurat
Bylismy krotko ale intesywnie spedzilismy czas duzo zwiedzalismy jednego dnia port aventura cos dla duzych cos dla malych dnia zabraklo bo i tak nie udalo nam sie na wszystkim pojezdzic,bylismy jeszcze w Barcelonie piekne miejsce naprawde tak z grubsza zobaczylimsy to co najwazniejsze bo czasu nie bylo no i Tarragone zwiedzilismy strrozytne kamienice amfiteatr rzymski widoki przpiekne
Z hotelu rowniez bylismy zadowoleni jedzenie dobre atrakcje dla dzieci dla doroslych

Lenuska praktycznie za miesiac roczek konczy normalnie nie wiem kiedy to zlecialo,za 2 tyg siostra przylatuje wiec jestem happy :)

I to by bylo na tyle bo mala juz wstala

Chorym zdrowka zycze

Zajrze wieczorkiem poczytam co u Was

Pozdrawiam serdecznie

Witam wieczorną porą ;)
Aga dobrze, że u was ok ;)
Ania super, ze urlop udany!! A dzieci nam rosną niesamowicie. Jak ja sobie pomyślę, że mój synek kończy niedługo pięć lat a córcia dwa...to twierdze, że stara już jestem :)

reklama
Hej

Aniu fajnie że urlop wam się udał i wcale się nie dziwię że chcecie tam wrócić :D Hiszpania jest na prawdę piękna :tak:
Dziękuję za pw.Z Twojej wiadomości wynika że nasze terminy wyjazdów do Pl się zgrają a więc będzie możliwość spotkania się w Pl.Na fb utworzyłam grupę,zaproszenia wysłałam do Ciebie i Marty abyśmy mogły tam na spokojnie się spisać i omówić nasze spotkanie:)Jeśli ktoś chce dołączyć niech pisze tu lub na fb.Im więcej osób na spotkaniu tym weselej :-)

marta Ty stara :eek: nawet tak nie pisz.Jesteś młodą mamą wspaniałej dwójki dzieciaczków i powinnaś się cieszyć że masz już dwójeczkę szkrabów a Ty wciąż się nie zmieniasz :tak:Tak jak pisałam wyżej jest szansa na spotkanie,szczegóły na fb.

Pozdrawiam was!

Do góry