reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam:)
Długo tu nie zaglądałam...widzę że wątek nadal trochę kuleje.
Odpoczęłam od bb i dobrze mi z tym.

marta0307 fajne łóżko kupiliście.Dzieciaczki pewnie zadowolone co?
Wyczytałam że egzaminy zaliczone więc gratuluję i oby tak dalej zdolniacho :-)
Spóźnione 100 lat i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin bo na bb życzeń Ci nie składałam.
Mam nadzieję że zdrówko u dzieci już ok?

aguśka2017 gratulacje dla synka za postępy w nocnikowaniu:)
Widzę że w mowie też są postępy-super!

miśka271 Przeogromne gratulacje dla Ciebie z okazji narodzin synka:))
Jak sobie radzisz teraz w domu?i jak Twoje samopoczucie?

marta2801 Powodzenia na turnusie.Pozdrawiam :)

necia35 a co u Ciebie kochana?
Na fb Cię mam ale coś mało Cię tam ostatnio.Gratuluję świetnej spinki:)
Fajny ten wasz piesio jest.Dzieciaczki pewnie zadowoleni bardzo:))

młoda0308 co u Ciebie?
Jak tak Twój dwulatek?Spóźnione życzenia urodzinowe dla synka:)

Ania83 jak tam Twoje zdjęcia?
Życzę udanego urlopu w Hiszpanii bo chyba jakoś teraz na święta się wybieracie?
Przywieź zdjęcia,dużo zdjęć :tak: Czekam z niecierpliwością na fotki z urlopu:)
Nie wiem czy dobrze doczytałam ale czy wybierasz się do Pl?Będziesz gdzieś w okolicach Iławy czy Olsztyna?Bo Ja niedługo także pojawię się z Pl i planuję spotkanie z martą0307 więc może gdyby zdrały się terminy naszych przylotów to spotkałybyśmy się razem?Może któraś z dziewczyn chciałaby się jeszcze przyłączyć?Jakby co pisz na pw Aniu:)

Anuliks Witaj:)

...to się rozpisałam :rolleyes2: Pozdrawiam was i życzę udanej środy :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie wiosną ale w jesienną pogodę.
Ja na chwile wpadłam się pochwalić a raczej pochwalić moje dziecko które nauczyło się po schodach chodzić - i życie stało się lżejsze :) o dokładnie 11,5 kilo :D

Ale fajnie, że tu gwarno :)
Aga no spotkanie w większym gronie byłoby super :) Dzieciaczki dobrze już, dziękuję. I dziękuję za życzonka!
Młoda gratulacje dla Aleksa, zuch chłopiec...

EDIT:
My dzisiaj po pracy i przedszkolu malujemy jajeczka na święta :) Dzieci będą miały radość...
A jutro robimy wyjazd do moich rodziców... Moja mama przyjeżdża do Mai codziennie... i nigdy nie chce nic od nas za to że jej pilnuje.. Dlatego wymyśliłam jej ekstra prezent na zajączka... Jedynie tak mogę się odwdzięczyć. Wiem, że mamie podobają się pewne meble... i jutro pojadę je kupić...w piątek będzie miała ekstra niespodziankę jak jej dostarczą do mieszkania, tym bardziej, że w piątek będzie w domku :)

Ostatnia edycja:
Aga no spotkanie w większym gronie byłoby super :) Dzieciaczki dobrze już, dziękuję. I dziękuję za życzonka!

EDIT:
My dzisiaj po pracy i przedszkolu malujemy jajeczka na święta :) Dzieci będą miały radość...
A jutro robimy wyjazd do moich rodziców... Moja mama przyjeżdża do Mai codziennie... i nigdy nie chce nic od nas za to że jej pilnuje.. Dlatego wymyśliłam jej ekstra prezent na zajączka... Jedynie tak mogę się odwdzięczyć. Wiem, że mamie podobają się pewne meble... i jutro pojadę je kupić...w piątek będzie miała ekstra niespodziankę jak jej dostarczą do mieszkania, tym bardziej, że w piątek będzie w domku :)

marta no zobaczymy co Ania jeszcze odpisze,może uda się spotkać w większym gronie:)
a co do prezentu tu SUPER prezent :tak: mama na pewno się ucieszy i będzie zaskoczona skoro nic nie wie o prezencie :-)
Miłego malowania jaj!
I udanego wypadu do rodziców:)

młoda wielkie gratki dla synka:)

Ostatnia edycja:
marta fajny prezent :)
Moja mama ma za pare dni urodziny i też musiałam zając się prezentami.. dla mamy kupiliśmy zmywarkę aby już sama nie musiała zmywać i stać nad garami:) a dla teściowej kupiliśmy nową toaletkę do sypialni:) też się ucieszy.
Jutro jeszcze muszę na świeta prezenty porobić dla rodzinki...

My z M sprezentowaliśmy sobie nowe auto :-)

my jajeczka malować będziemy w piątek :)) Filip ma już wszystko przygotowane.
Porobiłam sobie jeszcze ostatnie porządki przed świetami.
Czeka nas szalony teraz czas... święta, urodziny mojej mamy i teściowej.. imieniny filipka :) imieniny mojego męża :rofl2: sporo imprez jedna po drugiej!!!!!!!!!! ale sie cieszę. :-):-):-):-)

Witajcie:)
Ja już jestem po pierwszej kawce :) Wypiłam z mężem przed wyjściem do pracy.
Agnieszko wykupiłam na CITEAM odbitki 200 zdjęć w Empiku za 48 zł :) Ale i tak nie wybrałam kompletu jeszcze :)

Dzisiaj słoneczko trochę wychodzi i od razu człowiek lepiej się czuje.

reklama
Do góry