reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie!
Ja już na pełnych obrotach :) Jeszcze mieszkanko ogarnę i szykuję maluchy do wyjścia. Dzisiaj w przedszkolu jest bal karnawałowy powiązany z dniem babci i dziadka oraz mikołajem. Stroje przygotowane. Dobrze, że zabawa odbywa się parę kroków od nas, bo zimno jak na syberii :/
Przyjeżdżają moi i męża rodzice... Później jak Maja się zdrzemnie w ramach prezentu wychodzimy razem na obiadek.
Dodatkowo moi rodzice dzisiaj mają rocznicę ślubu...ale u nich imprezka jutro :)

Agnieszko oby szybko internet wam podłączyli!! A na Fb się "spotykać" przez ten czas będziemy :)
Miska końcóweczka jest najgorsza. Teraz szybko minie, a jak przyjdą cieplejsze dni na spacerki z najmłodszym skarbem będziesz chodziła ;)
Ania nie ma co patrzeć na innych. Rób to co tobie sprawia przyjemność. Najważniejsze, że zdrówko wróciło do normy. My też jak Jakubek był malutki kupiliśmy inhalator i w razie potrzeby przy chorobach używamy.

reklama
Aguśka widzę że bilans wyszedł wzorowo :) najważniejsze że wszystko ok !! Niedługo się przekonam jak mój maluszek wypadnie dawno już się nie ważyliśmy i mierzyliśmy:)
Marta i jak bal?Pewnie dzieciaczki super się bawiły?
Agnieszka zazdroszczęCi tej przeprowadzki och jak ja bym bardzo chciała zmienić mieszkanie bo tu nie dość że ciasno to sąsiedzi dają w kość jak nie remonty (teraz są 2 jeden piętro wyżej drugi piętro niżej) to inne hałasy

Witajcie...
Ot i mam koniec weekendu :(
Necia bal udał sie rewelacyjnie. Co prawda ja wróciłam szybciej bo Majka już na stojąco zasypiała. Ale za to wymiatała jak stary przedszkolak :) Poszła do grupy młodszych dzieci i tam z nimi urzędowała :) Jakubek za to pięknie powiedział wierszyki, śpiewał...i dobrze się bawił :)
Aaa !! Muszę się pochwalić. Wczoraj przed snem nie chciało mi się iść po smoczek dla Mai i powiedziałam "że mały ptaszek przyleciał...płakał więc mu dałam smoczusia". Zasnęła bez smoczka i dzisiaj nawet go nie zawołała!!
Za to mój starszak miał dzisiaj wypadek... Oczywiście ciągnęliśmy do dziadków narty. I jakoś tak niefortunnie upadł, że uderzył buzią o jakiś tam lód. Trochę krwi się polało i ma trochę wargę opuchniętą... Ale zanim goście się zjechali było ok :)

Heej mamusie !!!troche dawno mnie tu niebylo ,znaczy zagladalam zle sie niewypowiadalam niemialam weny do pisania a i czasu tez niebardzo ,bo Nadia wymaga teraz duzo uwagi ,ząbkow nadal brak chociaz ewidentnie po slinieniu sie i marudzeniu jej widac ze ida pelna para wiec za niedlugo moze ukaza sie ,bo juz nawet snie po nocach o tym
yes2.gif
mam nadzieje ze u wsio okej ,nawet niedoczytam i nieodniose sie do postow przepraszam
sorry2.gif
bardzo przejelam sie losem Madzi z Sosnowca ,brak slow ,az serduszko boli ,niechaj teraz spoczywa w spokoju (*).....

Aaa !! Muszę się pochwalić. Wczoraj przed snem nie chciało mi się iść po smoczek dla Mai i powiedziałam "że mały ptaszek przyleciał...płakał więc mu dałam smoczusia". Zasnęła bez smoczka i dzisiaj nawet go nie zawołała!!
to brawo, oby tak dalej!

Pozdrawiam :)

Hej dziewczyny ja jestem z Mikołajek , jest ktoś z moich okolic ?? bym przetrzepała stronki ale by mi to bardzo długo zajęło :-D

Mam na imię Natalia mam 22 lata, tutaj się wychowałam uczyłam , potem edukację przenioslam do Mrągowa. W Mikołajkach też pracuję ale w tym momencie jestem na l4 z powodu stanu błogosławionego:)

reklama
Witajcie!!!
Od dziś mam już internet także postanowiłam na chwilę zajrzeć :tak:
My już po przeprowadzce i muszę napisać że jest rewelacyjnie dziewczyny,same plusy :happy2:

marta gratki dla Mai za smoczek :)
nadalka witaj :)
Teśka Witaj...to prawda serce się kraje na wieść o małej Madzi :(

Pozdrawiam was! :)

Do góry