reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

witam was i pozdrawiam MOJE koleżanki :)
u mnie ok, full pracy ale sie ciesze.
Czekam już na wiosnę... ach wiosno wiosno..... jeszcze troszke... :)

Dziś tłusty czwartek
obżeracie się? ;)

reklama
Hej...
O tak ja jestem objedzona już pączkami i faworkami...w pracy mamy istna ucztę :D

A jutro...mam wolne :)
Musze zamknąć sprawę praktyk...więc cały dzień spędzę " z młodzieżą" :D

CZESC

marta
a wiesz że Ja całkiem zapomniałam o tłustym czwartku przez tą całą przeprowadzkę.Dopiero Ty mi przypomniałaś ehhh
a faworka zjadłabymmmm :tak: Zazdroszczę wolnego:)

U mnie ok.Dziś ostatni dzień w pracy i weekend! :tak: Dostałam podwyżkę więc w weekend będziemy oblewać:)a dodatkowo mamy gości wiec weekend zleci wesoło z przyjaciółmi:)a niedługo urlop :-D:-D już nie mogę się doczekać!!!

Pozdrawiam was:)

Hej dziewczyny

Melduje sie

U mnie znowu dziewczyny chore oszalec idzie .....
Agnieszka chyba nie widzialas mego posta :zawstydzona/y:wiec ponawiampytnaie gdzie sie wybieracie na wakacje?
My chcemy w kwietniu leciec ale czy sie uda hm zobaczymy ceny kosmiczne :szok:

Witam nowe Mamuski i pozdrawiam Was wszystkie uciekam bo dzieci wzywaja ....

Milego dnia

...jest weekend :-D w końcu :-)

pustki tu okropne :confused2:

Aniu witaj!
Z tego względu że nie chcę pisać na ogólnym za bardzo o szczegółach mega życia dotyczących,wysłałam Ci wiadomość na pw z odpowiedzią na Twoje pytanie "gdzie jedziemy na urlop?"
A poza tym co u was?jak dzieciaczki i Twoja pasja? Jeżeli możesz to napisz gdzie wy wybieracie się na urlop?:tak:

Witajcie
Faktycznie tu pustki...ale ja zaglądam ;)
Agnieszka miałam wolne i nie wolne...bo połowę dnia przesiedziałam z "wyrośniętymi" dziećmi ze szkoły ponadgimnazjalnej...
Ale za to wieczór był udany... Dobry film, łakocie i winko... Oj brakowało mi takiego relaksu :)
Aniu zdróweczka dla was. U nas jakieś przeziębienie jest ale na szczęście nic dużego...i oby się nie rozwinęło.

Ja dzisiaj zaplanowałam sobie dzień sprzątania... :)

Witam
Agnieszka u nas urlop pod znakiem zapytania napiaslam Ci rowniez priv :-)A co do pasji do przodu ale nie mam praktycznie czasu na nic bo oprocz zdjec to jeszcze wzielam sie za szydelkowanie,robienie opasek,robienie tutu i takie tam takze jak mam chwile a uwierz mi ze przy dwoch mych corach ciezko tym bardziej ze Lena zaczyna robic proby do raczkowania,zabkuje i co za tym idze jest strasznie marudna najlepiej jak jest u mamy na rekach a mam co nosci bo wazy ponad 11kg takze wieczeorem moj kregoslup wysiadke robi,Natalia przechodzi wiek buntownika mam nadzieje ze to minie
Marta zdrowka zycze

Milej soboty zycze

reklama
Witajcie Dziewczyny :) Zdrówka życzę dla dzieciaczków !!! Moje też co chwila chore już sił brak bo ileż można :( kiedy ta zima się skończy? Pozdrawiam wszystkie Mazurskie mamy:tak: Piszcie dziewczyny piszcie

Do góry