reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej
A ja mam dzisiaj wolne :) I mam taakiego lenia. Obiad zamówiłam...akurat będzie po Mai drzemce a później jadę z dziećmi do moich rodziców na kawkę. Szkoda tylko, ze mąż dzisiaj do późna w pracy jest.
Teśka, życzę bezbolesnego ząbkowania...
My jesteśmy na etapie trójek i czwórek... Ale jako tako jest :)
Nadalka witaj... ja jestem a Iławy ;)
Agnieszka witaj! Dobrze, ze już nei jesteś "odcięta" od świata :)

reklama
Anuliks witaj! Napisz nam coś o sobie, skąd się do nas przeprowadzasz (bo ja jestem z Iławy), czy masz dzieci i w jakim wieku... no i co porabiasz na co dzień ;)

Ja wróciłam od rodziców... Przyszła klatka dla drugiego naszego gryzonia... teraz mają identyczne :)

Ależ tu cisza... jak makiem zasiał.
JA dzisiaj znowu w rozjazdach...ale co zrobić jak mąż w pracy?
Jutro też jesteśmy umówieni, no ale już wspólnie :)

A co tam u was MM ?

Uuu Aga ale masz godziny w pracy :/

My byliśmy dzisiaj w gościńce u mojej kuzynki. Umawialiśmy się chyba ze trzy tygodnie ale zawsze coś wypadało...
A jutro... JAK JA NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW !!

Cisza jak makiem zasiał...
JA jeszcze wegetuję przed laptopem...niestety walentynki spędzamy z mężem osobno :(
Pocieszam się, ze jutro środa... W piątek zamierzam pracę skończyć wcześniej...więc do weekendu mam coraz bliżej :)

reklama
Do góry