reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie!!
Ależ mnie długo nie było... <nie licząc życzeń dla Bartusia> :)
Agnieszko jak przeprowadzka?
Miałam bardzo leniwy weekend...nie licząc imprezy ze znajomymi i dzisiejszych dwóch kawek...jednej u znajomych drugiej u nas jak mieliśmy gości :) Ale patrząc na moje ostatnie tygodnie i weekendy to zupełny spokój i wyciszenie :) Mąż wypożyczył jakieś filmy, więc zaraz idę do niego jeszcze wybyczyć się na kanapie :)
Pozdrawiam

Agnieszko jak przeprowadzka?
Witaj Marta!:)
Przeprowadzka ok,jak na razie wszystko idzie zgodnie z planem :tak: i oby tak zostało :tak:
W sobotę ostatecznie opuszczam Leicester.Część rzeczy w nowym domu mam już zrobione i zamontowane.W sobotę kolejna dostawa mebli i kolejne skręcanie ale nastawienie będzie już inne bo wiem że zostanę już na miejscu i mogę robić do późnej nocy.Ogólnie nienawidzę przeprowadzek a tą polubiłam i to nawet bardzo :-D Najważniejsze jest to że będę miała własny ogródek bo bardzo mi na tym zależy.
A teraz mam dużo wolnego czasu bo pracy w domu nie mam,dom prawie pusty więc nawet sprzątać nie muszę :-D
Pewnie później troszkę czasu będzie mi brakować bo wiadomo wszystko trzeba będzie dokończyć a to wymaga czasu i poświęcenia ale zaglądam na bb w miarę możliwości:)
Fajnie że zajrzałaś na bb:)
Wybacz ale nie zapytam się co u Ciebie bo wiem to z gg i fb ale zapytam się jak w szkole Ci idzie? bo o to chyba jeszcze na gg nie pytałam :-D:-D

Wątek troszkę opustoszał ale nic dziwnego sama zaglądam tu raz na ruski rok :blink:

Aguśka spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla Bartusia:))) zdrówka i samej radości buziaki dla Solenizanta:-)
Pozdrawiam Wszystkie Mazurskie Mamy i Wasze Słoneczka:tak:

Hello...
Moje maluchy w wannie...a ja mam chwilkę dla siebie. Tylko prasowanie tak na mnie patrzy krzywo :)
Agnieszko w szkole dobrze...sesja przede mną, temat pracy wybrany...jeszcze jakieś pół roku i będe miała podyplomówkę zaliczoną...
A właśnie sobie ostatnio myślałam, ze na urlop się umawiałyśmy...a ty tym ogródkiem kusisz heheh
No i przepraszam, że dzisiaj nie odpisałam...ale miałam trochę pracy a później mi wyleciało z głowy :(
Aguśka opowiadaj jak tam impreza się udała?
Necia co u was? Jak chłopcy?

My pomału się szykujemy na bal, bo u Jakubka w przedszkolu dopiero w sobotę będzie. Jakub ma piękny strój pirata...no i Majunia...będzie baletnicą :D

Witam!

Hello...
Moje maluchy w wannie...a ja mam chwilkę dla siebie. Tylko prasowanie tak na mnie patrzy krzywo :)
Agnieszko w szkole dobrze...sesja przede mną, temat pracy wybrany...jeszcze jakieś pół roku i będe miała podyplomówkę zaliczoną...
A właśnie sobie ostatnio myślałam, ze na urlop się umawiałyśmy...a ty tym ogródkiem kusisz heheh
No i przepraszam, że dzisiaj nie odpisałam...ale miałam trochę pracy a później mi wyleciało z głowy :(

My pomału się szykujemy na bal, bo u Jakubka w przedszkolu dopiero w sobotę będzie. Jakub ma piękny strój pirata...no i Majunia...będzie baletnicą :D
Marta zostało Ci tylko pół roku? super!!! 3mam kciuki za podyplomówkę :tak:
Urlop oczywiście aktualny.Co prawda trudno może być zgrać się nam wszystkim na raz ale zawsze można spróbować :tak::happy: aaa ogródek jest i grillowanie w nim to konieczność :) Dom co prawda nie za duży ale jest ogród co mnie ogromnie cieszy!:)
Fajnie że odezwałaś się na bb,zaglądaj w miarę możliwości Marta :)
Majunia będzie baletnicą ale czad :-D to jej dobrałaś świetny strój,strzał w dychę normalnie :-)
A z Jakubka pewnie będzie przystojny Pan Pirat :)

Aguśka jak żyjesz?jak urodzinki synka?
Necia co u Ciebie?

u nas jak pisałam ok
urodzinki udane mały zadowolony dzięki że pytacie;-)
no i dociera do mnie że mam już 2 latka w domu:-D
do marca musze złożyć podania do przedszkoli no i zobaczymy czy we wrześniu będzie sie już nadawał do takiej placówki no i czy w ogóle sie dostanie;-) u nas z mówieniem narazie jest problem tz mało mowi nadal chociaż małymi kroczkami sie rozkręca.
no nocnikujemy sie:-D
necia jak chłopcy zdowi?opowiadaj
no czekam na relacje innych mam:tak:

aguśka dobrze że u Ciebie wszystko ok :)
3mam kciuki za nocnikowanie :tak:
Mam nadzieję że z placówką dla małego też się uda.

A Ja zapomniałam się wam pochwalić :-)
Mój Alan umie ładnie czytać :happy: Pięknie łączy sylaby w słowa i płynnie czyta.Jestem taka dumna!!! :-D:-D

reklama
Hej!
Ja dzisiaj mam luzik w pracy...i powiem nudzę się :)
Aga no czad z tą moją małą baletnicą... No i ma ekstra kieckę :) Nie ma jak to kawałek ogródka... Brawa za czytanie dla Alana!
Aguska dla was brawa za nocnikowanie!! Maja też już ładnie siusia na nocnik i woła... Chociaż nie na tyle, żeby już bez pampersa biegała. U was też tak cieżko z przedszkolem? Ja Majkę też już chyba od września dam do przedszkola...

Do góry