reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hejo :-)

Ja juz w Irl wczoraj przylecialysmy

Miska zdrowka dla Was wyslij mi namiary na fb i na nk :tak:
Teska oby sie kiedys ten sen zrealizowal

a gdzie reszta Kinga,Agnieszka,i inne dziewczyny?

Milego wieczorku

Witam się!
Kasiu bardzo mi przykro z powodu teścia!!! Tulę mocno
Miska zdrówka dla dzieciaczków życzę!!! A jak Ty się czujesz?
Teśka cieszę się że Nadia spokojniejsza jest na pewno i Tobie od razu lżej:) a co do piersi to nie martw się za wczasu na pewno jest wszystko w porządku a lekarz rozwieje wszystkie Twoje niepokoje !!!
Aguśka a jak Twój Bartuś dalej się buntuje czy się uspokoił?
Pozdrawiam wszystkie mamy i Wasze pociechy:)

Witam

Mloda wyrazy wspolczucia....
Miska co u Ciebie?
Teska daj znac jak bedziesz po wizycie
Kinga i jak bylas u gina?
Agnieszka co u Ciebie bo cosik Cie nie widac na forum ani na fb

Qurde te dwa tyg w kraju zlecialy nawet nie wiem kiedy jeszcze jakbym z tydzien posiedziala to bym miala taki tydzien luzu nic moze nastepnym razem jakos inacej sie pouklada,najwazniejsze ze denstyste z Natalia zalatwilam i sama ze soba bylam u gina

Pozdrawiam serdecznie

necia oj buntuje buntuje i to chwilami jest coraz gorszy
a jak twoi chłopcy?jak Pawełerk sobie radzi w przedszkolu no i jak Adaś?też zaczyna bunt?
Aguśka u mnie jest dwóch buntowników :) czasem już sił brak bo dają sobie radę ze mną i z mężem :) dziś był właśnie jeden z takich dni ,że jestem wyczerpana!!! Pawełek w zerówce sobie radzi tylko największy problem ma z jedzeniem:( oj ciężko

reklama
A wiec tak bylam z mala u wizycie Nadia wazy 5 700:-)a ja musze isc na konsultacje do gina w sprawie tej piersi ,ale wizyte mam dopiero za miesiac ech ,ale jakos ulzylo mi bo to raczej nic groznego:)

Do góry