reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

dziewczyny długo mnie nie było....
pozdrawiam wszystkie ciepło
Miska z tymi alimentami to nie wiadomo cyz się śmiać czy płakać
Kinga gratuluję pracy!
ale Kochana to Ciebie cały dzień nie będzie teraz w domu co?
gdzie pracujesz? w jakich godzinach? jak dojazdy? pasują?

Necia życie znowu Cię nie rozpieszcza?;/ trzymam kciuki i życzę dużo siły.

Bakalia chyba pytała o szkołę rodzenia... coś jest przy gabinecie dr Wiśniewskiej aczkolwiek ja osobiście samej dr nie polecam, a jak jest ze szkołą czy to ona prowadzi czy ktoś inny to nie wiem
ale wiem że warto się zapisać do poradni K w przychodni zdrowie:)

ja tam do szkoły rodzenia nie chodziłam, jakieś filmiki z internetowej pooglądałam i... urodziłam;)

poza tym widzę że jesień zaczyna dobijać. humory kiepskie... problemy dokuczają.
ja mam miesiąc czasu węzły chłonne powiększone. faszerują mnie lekarze lekami i guzik.. zero poprawy
mała też chora

jesień jesień...

reklama
Bietka właśnie dziś też się dowiedziałam o tym że dr. Wiśniewska prowadzi zajęcia dla ciężarnych, na razie spróbuje skontaktować się z położnymi z które prowadzą zajęcia ;) Ja nie myślałam nigdy o takich zajęciach, ale dla męża i jakieś uspokojenia swoich myśli zaczniemy ;)

no coś nam kuleje wątek...
dziewczyny pisać pisać;)
Bakaalia jak maluszek daje Ci do wiwatu? kopie często? ja pamiętam jak mała się przewracała w brzuchu:) to było niesamowite:)
Kinga jak tam praca???

witam

ja dzisiaj dzień sprzątania,troszkę dzieci pogoniłam do pomocy a co niech też coś robią
głowa mnie troszkę boli ale trzeba coś zrobić,bo kurka samo się nie chce

miłego popołudnia

Hej
fatycznie cisza- ale weekend mamy.
A my mamy chrypę, tzn mały ledwo Go było wczoraj słychać dziś już lepiej, jutro mam nadzieje będzie już za nami. Pierwszy raz udało sięsamodzielnie ułożyć wieżę z klocków, były brawa a potem się chłopak zestresował i chciał koniecznie jeszcze klocka dołożyć i wieże przewrócił, jak się starał odbudować że się poślizgnął i było bęc na podłogę :/
Robimy już po 4 samodzielne kroczki także też za każdym razem brawa są :) i taki dumny z siebie że już bez oporów się puszcza i próbuje :)
Ja za tydzień dopiero do pracy także Nel jak wyzdrowiejecie to może uda się zgrać, a może i Ania znajdzie chwilkę.
Aniu- a odnośnie Ciebie twarda bądz, trzymam kciuki za trafione decyzje:)

reklama
Do góry