Sany
Fanka BB :)
Zabawne jest to, że jak wiele osób napisało ona może mieć depresję, a czemu nikt nie pomyślał, że autor posta może ją mieć? Depresja to tylko dla kobiet? Facet z depresją to nie facet? Mówienie by żona zrobiła cokolwiek kiedy odpoczywa moim zdaniem powinno być w formie bardziej grzecznościowej a nie zrób. Żona brata została niedawno mamą, mieszkają z treściami bo ona nie wyobraża sobie życia bez mamy. Nic nie zrobi, ma żal że wszyscy wszystkiego za nią nie robią. Mój brat pracuje, ona siedzi w domu i to on jak wróci z pracy to cały czas z synem bo ona tak się zmęczyła nic nie robieniem, że idzie spać. W nocy wstaje do dziecka mój brat, gotuje brat albo teściowa. Ona siedzi i pachnie i nie, nie ma depresji. Jest po prostu leniwa. Budują dom i ciekawi mnie kto się wszystkim zajmie skoro ona obecnie na nic siły nie ma. Nie mieszkali nigdy sami, za jakiś czas to zweryfikuje ich związek. Może będzie jak u autora posta, że jak osobno to pięknie a razem to już się da wymeczyc. Polecam terapię, jeśli próbowałeś rozmowy a nic nie dawała to nic na siłę. Może jak sam pójdziesz to za jakiś czas ona dołączy do Ciebie. Powodzenia