Hey dziewczyny! Nareszcie po upalach. Ostatni tydzien non stop 30 stopni w moim wspanialym bloczku na 4 pietrze bylo... A my bez balkonu i wszystkie okna na 1 scianie, zero przewiewu. A na zewnatrz 38 stopni w cieniu, Mlody spal calymi dniami a ja z nim. Zal mi go bylo strasznie, tak sie meczyl... W weekend troszke odpoczeismy na basenach, wczoraj i dzisiaj troszke padalo, w czwartek znowu sloneczko... Dzisiaj wyciagnelam rozmiar 2, bo Gucioch w końcu wyrosl dalej bym nie wyciagala, ale kolezanki mi zwrocily uwage, ze dziecko nie powinno miec dekoltu w bodach i lekko ugietych nozek w pajacu tak to jest jak sie nie ma matki, siostry, itp blisko siebie, a czlowiek taki niedoswiadczony powtarzam sobie, ze przy 2 dzieciaku bede obcykana co i jak ;-)
My dzisiaj zaliczylismy Pania Doktor. Maly wypil 2. dawke RotaTeq no i dostal w nozke szczepionke 6w1 (Infanrix hexa). Poplakal 20 sekund i znowu gruchal, ja to bardziej przezylam... No i zwazono i zmierzono - ma 4600 g i 57 cm. Masakra jak na 11 tydzien. Pani doktor powiedziala, ze nie ma co panikowac i ze nie ma nic lepszego dla dziecka od mojego mleczka i nie dokarmiac.
Tak wiec mam nadzieje, ze maly dobrze zniesie szczepionke i w sobote ruszamy do Polski na tydzien w odwiedzinki do rodzinki ;-)
Pozdrawiam Was i Wasze kochane Malenstwa!
a co do perfum, to moj zapach, uzywam oszczednie, bo pozniej sie musze dlugo kolo mezulka krecic
J'adore fragrance for women on Dior Beauty Website
My dzisiaj zaliczylismy Pania Doktor. Maly wypil 2. dawke RotaTeq no i dostal w nozke szczepionke 6w1 (Infanrix hexa). Poplakal 20 sekund i znowu gruchal, ja to bardziej przezylam... No i zwazono i zmierzono - ma 4600 g i 57 cm. Masakra jak na 11 tydzien. Pani doktor powiedziala, ze nie ma co panikowac i ze nie ma nic lepszego dla dziecka od mojego mleczka i nie dokarmiac.
Tak wiec mam nadzieje, ze maly dobrze zniesie szczepionke i w sobote ruszamy do Polski na tydzien w odwiedzinki do rodzinki ;-)
Pozdrawiam Was i Wasze kochane Malenstwa!
a co do perfum, to moj zapach, uzywam oszczednie, bo pozniej sie musze dlugo kolo mezulka krecic
J'adore fragrance for women on Dior Beauty Website
Ostatnia edycja: