Cześć z rana!
Jem drugie śniadanie i nadrabiam was te 8 str od przedwczoraj.
Betina , fajnie, ze byliście na porodówce i same pozytywne wrażenia. Ja nie wiem czy zdołam sie wybrać przed rozwiązaniem, chciałabym. Pewnie urodzisz przede mną to zdasz relację i dołożysz trochę osobistych uwaga.
Co do wagi to masz 3,5kg na plusie?? Wow, myślałałam, że tylko ja tu kuleję z wagą
Żabko ja bym sie tam Kopernika wystrzegała, chyba, że masz dtam dobrego lekarza i zamierzasz dobrze zapłacić. Ja jestem przeciwna łapówkom, ale z pobudek własnych. Kopernik jest dobry, jeśli są jakieś podejżenia, że z dzieckiem coś może być nie tak, bo mają najwyższy stopień referencyjności jeśli chodzi o oddział neonatologiczny.
Agula,
Ania z tymi szafami to święta prawda, najlepiej robić segregację na bieżąco. Szkoda tylko, że ta wena nie zawsze przychodzi na bieżąco, przynajmniej u mnie
No ale u mnie dopiero roczny dom więc nie ma rzeczy zleżanych z kilku lat narazie i szafy brakuje włąśnie w dwóch miejscach.
Makunia piszesz, że chłopaki dzwonią z problemam z parcy co? A tak się wydaje większości płci męskiej, że nie jesteśmy im potrzebne do takich "niebabskich" spraw. Fajnie, miło, że Cie doceniają
Co do pedicur to samej mi się marzy, najlepiej z masażem i jakimś kremowaniem specjalnym
Szczebiotko, ja odpieluchowywanie przerobiłam 2 razy. Z Alkiem trwało równe 2 tyg a miał wtedy równo 20 miesięcy. Pytałam jak Kani co chwilkę (do pół godziny po piciu) czy nie chce siku i podstawiałam nocniczek "na chłopaka", że tylko sam siureczek w nim był jak u tatusia
Notowałałam sobie bilans na kartce, żeby się nie załamać i każdego dnia było ciutke lepiej. Njapierw sikał po troszeczku, a później utrzymywał juz co raz większe ilości moczu w pęcherzu. Dasz radę to mądry chłopczyk
Asiu udanego pobytu w Bieszczadach, ja w Bieszczadach wstyd się przyznac jeszcze nigdy nie byłam
Tulipanka to faktycznie ruchliwa Twoja dziecinka, ale skoro jesteś taka chudziutka, to pewnie każde jej drgnienie czujesz, a ona przez sen napewno też się rusza. Ile masz wzrostu? Obstawiam z 150cm;-) Przy 2 kg ja bym pewnie już panikowała, ale skoro wyniki są super to super! Mój dzidziol też baaaardzo ruchliwy ale czasem daj mi chwilkę wytchnienia. Niestety jak pisza niektóre dziewczyny teraz to już kopniaki często bolą dotkiliwie.
Kiniusia jesteśmy z Toba tu wszystkie. Ja myślę o tobie ostatnio więcej jakoś pewnei w zwiążku z tym 30 tyg. Dobrze, że jesteś w szpitalu i napewn lekarze trzymaja rękę na pulsie
Trzymaj sie dzielnie i wzdychaj do Tego u Góry
Kociatka faktycznie jakaś "świńska" odmiana Cię dopadła, współczuję przejść z nią związanych. Futruj się teraz ile możesz zdrowym jedzonkiem i regeneruj siły.
Któraś pytała co upośledza wchłąnianie zelaza? Odpowiadam: magnez
Ja też biorę jedno i drugie i jestem starsznie ciekawa, czy hemoglobina mi poszła w górę. Dowiem się niestety w przyszłym tyg choć badanie już zrobiłam w zeszłym
Monisia nikt Ci bidulko tego linku nie podał do wątku kulinarnego? Sorry, że musiałaś czekac na mnie. Ja to wpadam na forum jak czas mam, co akurat dzisiaj nastąpiło
Jeśli jeszcze ochota na rogaliki nie przeszła, oto link;-):
https://www.babyboom.pl/forum/marze...ianki-marcowek-60070/index43.html#post9393491