Asinka trzymam mocno kciuki za Ciebie, niech ta szyjka współpracuje i puści. Będzie dobrze kochana
Królowa_Dramatu lada dzień też już będziesz po, życzę Ci żeby poszło szybko i sprawnie.
Nimitii trzymam kciuki za Ciebie, może już dziś będziesz tulić maleństwo :-)
Makunia współczuję przejść z szafą, będziesz miała teraz roboty na sam koniec. Może za krótko się wietrzyły?
Asińska to trzymam kciuki, żeby synio nie wyszedł przed 17;-)
Anka koniec ciąży, a Ty zamiast odpoczywać to byś jeszcze po imrezach szalała. Lepiej się wyśpij za wczasu ile możesz, bo później może być ciężko;-) :-)
Ala super, że u Was coraz lepiej i synek się oswaja z siostrą. U mnie też nie ma z tym problemu, bo Daniel tak kocha siostrę, że najchętniej wszystko by robił przy niej sam. Super, że piersi pogojone, u mnie też prawie, także wiem co czujesz :-)
Miałam chwilkę to odpisałam ile mogłam. Moja córcia jak na niedzielną przystało lubi sobie pojeść ale cały czas mi przysypia przy piersi, więc musi jeść często, dzięki czemu jestem uziemiona na maksa i wszystko robię w pośpiechu
Bardzo żałuję, że nie mam nikogo z rodziny do pomocy w domu chociaż ten pierwszy tydzień, bo obiad trzeba ugotować, synkowi dać jeść i wykąpać. Wieczorami padam, a w nocy i tak muszę wstawać do małej.
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie rodzące i te, które jeszcze w dwupakach. Cieszcie się ostatnimi chwilami i odpoczywajcie, bo później przyda wam się dużo siły, uściski dla wszystkich :-)